Nieuw

Trump roept migranten op om terug te gaan: “U komt dit land niet binnen, u kunt net zo goed terugkeren”

De Amerikaanse president Trump heeft de duizenden migranten die onderweg zijn naar Amerika, opgeroepen om terug te keren. “Ze komen dit land niet binnen, ze kunnen net zo goed omkeren”, zei Trump vrijdag in Scottsdale in de Amerikaanse staat Arizona. De Amerikaanse president waarschuwde dat veel van de migranten criminelen zouden kunnen zijn.

Trump bedankte Mexico voor zijn pogingen om de migranten tegen te houden. “Als dat niet werkt, gebruiken we het leger,” zei hij. Al op donderdag had Trump gesproken over een “aanval op ons land” en gedreigd met Amerikaanse militairen “om onze zuidelijke grens te sluiten”. In april had Trump de National Guard – die deel uitmaakt van het US Armed Forces Reserve – naar de Mexicaanse grens gestuurd.

Op vrijdag benadrukte Trump dat hij deze keer niet de Nationale Garde zou sturen, maar de reguliere strijdkrachten. Een federale wet verbiedt de Amerikaanse strijdkrachten echter om als politiemacht de wet en ordehandhaving in de VS te handhaven. De nationale garde is hiervan vrijgesteld, indien deze in opdracht van de gouverneur van de desbetreffende deelstaat wordt ingezet.

Sinds het begin van de week hebben zich duizenden migranten verzameld aan de Guatemalteekse grens met Mexico. Ze streven ernaar de Verenigde Staten te bereiken.

Bron:

Trump fordert Migranten zur Rückkehr auf: „Sie kommen nicht in dieses Land, sie können genauso gut umdrehen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Trump roept migranten op om terug te gaan: “U komt dit land niet binnen, u kunt net zo goed terugkeren”

 1. antiislamnu // oktober 21, 2018 om 21:20 //

  Koekie van eigen deeg door Amerika zitten wij ook met een asielparasieten probleem.

  Like

 2. @antiislam nu. Dat vind ik gelul. Dit komt niet door Amerika. Dit komt door onze sexloze Minister-President waarvan ik zou willen dat hij net zulke stevige ballen had als Trump. Maar het is en blijft een mietje. En daarom is het ook zo’n teringzooi in Nederland. De oorlogen in het Midden-Oosten zijn bijna afgelopen (althans tijdelijk tot de volgende oorlog) maar denk jij dat die zogenaamde ‘vluchtelingen’ nu weer terug gaan? Nou, vergeet het maar want nu de vluchtelingensmoes niet langer meer werkt is de volgende smoes al weer bezig om uitgevonden te worden. Je weet dat er krapte op de arbeidsmarkt is toch? Wel, de meeste ‘vluchtelingen’ spreken nog geen drie woorden Nederlands maar volgens de berichten die ik heb gelezen en die afkomstig zijn van politiek-correcte Gutmenschen is het maar goed dat die vluchtelingen hier zijn want die gaan de arbeidskrapte oplossen.

  Los daarvan ben ik het niet eens met het artikel. Weliswaar ken ik de Amerikaanse wetten niet maar ik ben het eens dat militairen niet ingezet mogen worden om de wet en ordehandhaving in de VS te handhaven. Daar gaat het echter niet om. Het gaat niet om het handhaven van wet en handhaving in de VS maar om een vreemde macht die het land dreigt binnen te vallen en de grenzen te overschrijden. En daarvoor zijn militairen niet alleen geschikt, daar zijn ze voor ingehuurd.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 21, 2018 om 21:20 /
  Je doelde zeker op die flapdrol Odrama en de hilarische clitkut die zonodig een tering zooi in libie moesten maken….
  Kom op geef eens toe dat je ook een beetje geilde 2008 toen die kaffer gewonnen had.

  Like

 4. Duchesne // oktober 22, 2018 om 20:10 //

  Komt een orkaan op Mexico af zoals ze nooit hebben gehad blijkbaar…..de natuur staat boven de politiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s