Nieuw

Producent van rapsong waarmee de Berlijnse politie criminaliteit wil bestrijden, maakte video’s waarin opgeroepen werd agenten dood te schieten en de aanslag op Charlie Hebdo verheerlijkt werd

We berichtten twee dagen geleden dat de Berlijnse politie de migrantencriminaliteit te lijf wilde gaan met een rapsong. Nu blijkt dat de producent rapsongs maakt waarin opgeroepen wordt agenten dood te schieten en de aanslag op Charlie Hebdo verheerlijkt wordt.

Junge Freiheit:

De Berlijnse politie heeft de samenwerking met filmproducent Tahsin Özkan verdedigd. De regisseur had in het verleden een video opgenomen waarin de islamitische terroristische aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo werd verheerlijkt.

Özkan had een videoclip gemaakt voor de Berlijnse politie met de titel “Füreinander da! Volgens de politie is dit bedoeld om “tolerantie en respect” te bevorderen. “De Berlijnse politie staat volledig achter het project”, kondigde de autoriteit aan op verzoek van JUNGE FREIHEIT. De producer werd geselecteerd en aangenomen “vanwege zijn uitgebreide kennis van de muziekscene, zijn ervaring als muziekproducent en zijn sociale betrokkenheid”.

“Doorboor de agenten bij de Eifeltoren”

“Hij heeft zich meerdere keren gedistantieerd van het verheerlijken van islamistische ideeën. Sindsdien heeft hij over het algemeen geweigerd om soortgelijke opdrachten te accepteren”. “Bovendien werd Özkan niet rechtstreeks door de politie geselecteerd, maar door de vereniging “Kiezbezogener Netzwerkaufbau”, waarmee de politie samenwerkte. Toch maakten de autoriteiten duidelijk: “Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van teksten en rappers die geweld, minachting voor de mensheid en dergelijke verheerlijken”.

In het lied “Charlie Hebdo” verheerlijkt de zanger de islamitische terreuraanslag op het gelijknamige satireblad. In het stuk staat onder andere: “Kom met de AK – Al-Qaida Slang / Shoot for Gaza, Guantanamo, Mali, Ik ren met Arabieren / Parijse run'”. En: “Richt op de tekenaar van de karikatuur / verbrand de bladeren van de Charlie-cartoons / doorboor de agenten bij de Eifeltoren”. Het Staatsbureau voor strafrechtelijk onderzoek van de deelstaat Brandenburg heeft verzocht om indexering van de videoclip. Het is de eerste “van het extremistische islamisme”, zei het bureau begin 2017.

Andere titels op het aangekondigde maar nog niet uitgebrachte album zijn “Paris” en “Taliban”. SadiQ, wiens echte naam Sadiq Zadran is, heeft volgens Frankfurter Rundschau een snackbar in Frankfurt am Main. Tijdens het werk voor Bushido (bekende in de Turks-Duitse rapscene, Fub) kwam Özkan ook in contact met Arafat Abou-Chaker van de gelijknamige Arabische clan, zoals te zien is op verschillende video’s van zijn hand.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Producent van rapsong waarmee de Berlijnse politie criminaliteit wil bestrijden, maakte video’s waarin opgeroepen werd agenten dood te schieten en de aanslag op Charlie Hebdo verheerlijkt werd

 1. Slaat nergens op dat filmpje.
  De volgende stap is dat ze een pyromaan een promotiefilmpje voor de brandweer laten maken. Zo hebben ze ook Saoedi Arabië, een land dat op grote schaal mensen- en vrouwenrechten schendt, lid laten worden van de VN-commissie voor vrouwenrechten.
  Orwelliaanser kun je het niet voor mekaar krijgen, de wereld is totaal doorgeslagen gek geworden.

  Like

 2. Arminius // oktober 21, 2018 om 09:57 //

  Tsja, het is echt een kwestie van tijd maar uiteindelijk zal aan deze idioterie een einde komen en ik hoop geweldloos! Maar dat zie ik somber in.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 21, 2018 om 10:51 //

  Rappen heeft niets met muziek te maken eerder met niet kunnen zingen de taal niet goed onder de knie hebben en onzin uitkramen.

  Like

 4. Duchesne // oktober 21, 2018 om 12:30 //

  Gekeken: Zum kotschen, wat een vuile smerige manier van de realiteit verdraaien. Ik kan me niet voorstellen dat individuele agenten zich in deze video herkennen…

  En zo word ons met derderangs filmpjes een wereld als waarheid voorgeschoteld die in realiteit niet bestaat. Nou ja, dat alles op bankjes hangt en dure kleren draagt klopt, maar waarom geen videoclip hoe ze daaraan komen….

  Like

 5. In absurde bochten gewrongen om in de allochtone kont te kruipen…?

  Like

 6. Von Puffelen // oktober 22, 2018 om 17:23 //

  @ antiislamnu // oktober 21, 2018 om 10:51 //
  Dit is ook rap.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s