Nieuw

Parlementslid Zweden Democraten waarschuwt dat Zweden op weg zijn om een minderheid in eigen land te worden

Het Zweedse parlementslid Richard Jomshof (Zweden Democraten) heeft gewaarschuwd dat zonder beleidswijziging de autochtone Zweden een minderheid zullen worden in hun eigen land.

“Zweden is van ons. Er zijn zes en een kwart miljoen levende Zweden, maar het is ook het land van de doden. Degenen die het vanaf het begin voor ons hebben opgebouwd, hebben ons hun werk nagelaten om te beheren en te verbeteren”, zei Jomshof tegen het parlement, volgens Nyheter Idag.

“Het resultaat van de massale immigratie en het multiculturalisme van de afgelopen decennia is heel duidelijk. Zweden, ooit een veilig en homogeen land, wordt vandaag de dag steeds meer gekenmerkt door verdeeldheid, segregatie, uitsluiting, onveiligheid,” zei hij.

“De geïmporteerde misdaden van drugshandel en schietpartijen, met stenen gooien en branden, met seksueel misbruik en groepsverkrachting, slopen Zweden”, voegde hij eraan toe.

Jomshof waarschuwde dat Zweden het echte risico lopen om een minderheid in hun eigen land te worden, en vermaande de gevestigde verantwoordelijken van het establishment.

“We kunnen ook zien hoe de andere partijen het mogelijk hebben gemaakt dat het antidemocratische, gewelddadige en [misogynistische] islamisme zelfs in ons deel van de wereld sterk groeit. De mislukking is monumentaal”, verklaarde hij.

Tijdens de toespraak viel hij ook de Zweedse cultuur- en media-instellingen aan, met de bewering dat zij de geschiedenis van Zweden hadden gebagatelliseerd en verminderd.

“We mogen niet vergeten dat er maar één plaats op aarde is waar Zweden het recht hebben om zichzelf te besturen. Er is slechts één plaats op aarde waar de Zweden door deze inspanning het recht op een land hebben verworven – en dat land is Zweden,” zei hij.

De toespraak komt nadat de Zweedse democraten bij de nationale verkiezingen van vorige maand een recordwinst in het Zweedse parlement hebben geboekt en zoveel zetels in sommige gemeenten hebben gewonnen dat ze niet genoeg kandidaten hadden om ze te vullen.

Hoewel de Zweden nog niet in de buurt komen van de status van minderheid in het land als geheel, hebben verschillende gemeenten, zoals Södertälje, al een migratiemeerderheid.

In totaal woont ongeveer vijf procent van de Zweedse bevolking in gebieden met een migratiemeerderheid en recente cijfers hebben aangetoond dat massale migratie de enige drijvende kracht achter de groei van de Zweedse bevolking is.

Vrouwen met een migratie-achtergrond hebben ook gemiddeld een hoger geboortecijfer – in vergelijking met autochtone Zweden, die een lager geboortecijfer dan 1,78 hebben.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Parlementslid Zweden Democraten waarschuwt dat Zweden op weg zijn om een minderheid in eigen land te worden

  1. Zouden ze dan een beetje laat achter komen. Lezen ze daar geen kranten of hebben ze gewoon daar geen hersens!

    Like

  2. Deze man heeft gewoon gelijk…maar ja, helaas is het zo dat mensen die de waarheid spreken meteen beschuldigd worden van racisme; het favoriete stopwoord van de linksen…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s