Nieuw

Interview met een van de Al-Qaeda vrienden van Mark Rutte

Leader of the White Helmet center in Daraa Al Balad, Abu Mohanad Al Mahamid

We hebben hier al heel wat geschreven over de ‘Witte Helmen‘, ‘White Helmets‘, kern is dat het een propagandatak van de jihadisten is, die chemische false flags de wereld instuurt in de hoop op wat kruisraketten, die gefinancierd wordt door het Westen en Israël.

We meldden pas dat van de 800 die Israël in veiligheid gebracht heeft, wij er ook een paar cadeau krijgen van onze besneden bondgenoten als dank voor onze ondersteuning van de jihad.

Bij Golfbrekers, altijd goed op de hoogte van het gebeuren in Syrië, staat een interview van Vanessa Beeley met een van de White Helmets, Abu Mohanad Al Mahamid.

En ze haalden er een fragment uit:

“Toen wij Al Mahamid vroegen naar de Israëlische evacuatie van de WH, werd hij erg uitgelaten:

“Er bestaan enkele (bewapende) milities met Israëlische banden. Deze milities werden door Israël in Quneitra verzameld en kregen de instructies samen met de WH weg te gaan (uit het land). Trouwens, het aantal WH in de zuidelijke regio is 635, maar er vertrokken 800. Wat betekent dat er (bewapende) milities bestaan die met Mossad samenwerken en zij werden samen met de WH weggebracht. Maar wij, wij waren er tegen en vroegen een herziening van het aantal WH omdat niet iedereen die kon vertrekken een WH was. En daarom zijn er mensen uit Quneitra weggegaan, die terroristen waren, sommigen kwamen uit het Yarmouk dal. “
“U bedoelt ISIS?”, vroegen we.
“Inderdaad!”
“Dus ISIS kon met andere gewapende milities samen met de WH vertrekken?”

Lees verder bij Golfbrekers >>

Hier staat de hele reportage.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Interview met een van de Al-Qaeda vrienden van Mark Rutte

 1. shlomoshe // oktober 22, 2018 om 00:22 //

  Wel, onfortuinlijk dat dit soort verhalen al zo kort volgen op de evacuatie.
  Natuurlijk zonder degelijke bronnen en dan weer van die anti-bewegingen die zo kwetsbaar zijn voor nepnieuws en manipulatie uit bijv. Rusland.
  Onze uitgedokterde pr-campagne rond de WH is pas in een de beginfase van de mediaverspreiding, het is niet de verwachting dat het nep-nieuws van veel invloed zal zijn.

  De niet-geplande en onverwachte tereurdaden zullen daarnaast een onvervalst succes blijken te zijn. Zelfs kikkerlandje Nederland is al een aantal weken scherp op verdachte pakketjes en situaties. het wordt weer lekker griezelen tijdens de lange nachten.

  -tot zover de Risk&Survey Assessment

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s