Nieuw

Duitse onderzoekers ontdekken: bijna een op de drie Syrische asielzoekers is psychisch gestoord

Onderzoekers in Erlangen hebben ontdekt dat Syrische vluchtelingen in Duitsland een “extreem kwetsbare bevolkingsgroep” zijn. De reden: Bijna een derde van de Syrische vluchtelingen is geestelijk gestoord.

Iedereen die zich sinds het besluit van Merkel om Duitsland open te stellen voor massale immigratie heeft afgevraagd waarom deze mensen, die bescherming zoeken, om zich heen met messen steken, verkrachten of anderszins schade toebrengen aan burgers, heeft nu een verklaring van Erlangen gekregen.

Onderzoekers van de Universiteit van Erlangen-Nürnberg hebben de geestelijke gezondheid van 200 volwassen Syrische vluchtelingen onderzocht. Het resultaat: volgens Yesim Erim, het hoofd van de studie, leden de onderzochte Syrische vluchtelingen aan een posttraumatische stress-stoornis (PTSS), depressie of een gegeneraliseerde angststoornis, volgens het medisch tijdschrift.

Volgens de arts is vastgesteld dat immigranten zich vaak eerst concentreren op integratie in het nieuwe land en dat psychische klachten mettertijd toenemen. Maar het is voor ons allemaal duidelijk: Gunstige levensomstandigheden en positieve vooruitzichten voor de toekomst hebben geen gunstig effect op de geestelijke gezondheid van de gasten van Merkel. Aan de andere kant worden Syrische messentrekkers en islamitische terroristen toevallig altijd snel aangeduid als “verwarde” personen.

Bron:

Forscher finden heraus: Fast jeder dritte syrische Flüchtling ist psychisch krank

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitse onderzoekers ontdekken: bijna een op de drie Syrische asielzoekers is psychisch gestoord

 1. antiislamnu // oktober 21, 2018 om 22:32 //

  Lul verhaal gingen al die nederlanders die vroeger slachtoffer waren van de oorlog met Duitsland dan ook massaal mensen neersteken??
  Ik denk eerder dat het te maken heeft met het geloof van de pedofiel maar dat mag men natuurlijk niet benoemen.

  Liked by 4 people

 2. @antiislamnu

  Daar heb je wel een punt. Ik denk zelf dat het komt omdat blanken over het algemeen rationeler en mentaal hoger ontwikkeld zijn, zelfs wanneer zij psychisch niet deugen zullen zij minder snel geweld toepassen.

  In primitieve(re) culturen wordt de schuld vaak ergens anders opgeschoven (boze geesten, Allah .. ), zijn de mensen mentaal onderontwikkeld en is er bovendien een gebrek aan goede medische zorg en begrip waardoor een psychose eerder geweld tot uitdrukking brengt.

  Liked by 2 people

 3. shlomoshe // oktober 21, 2018 om 23:53 //

  ‘zelfs wanneer zij psychisch niet deugen zullen zij minder snel geweld toepassen’
  -trots met weinig, maar het is iets he.

  Liked by 1 persoon

 4. Je kunt ze het beste opsluiten bij een hyena.

  Dat werkt ook voor Somaliërs:

  One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)
  http://www.who.int/hac/crises/som/somalia_mental_health/en/

  The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)
  https://themuslimissue.wordpress.com/2013/10/09/170000-mentally-ill-tied-to-trees-and-left-to-die-in-somalia/

  We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

  01

  Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

  “In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

  “Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

  This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

  http://applications.emro.who.int/dsaf/EMROPUB_2010_EN_736.pdf

  Liked by 2 people

 5. Vergeet niet de constante inteeld Wanred

  Liked by 2 people

 6. Jack vanderVeen // oktober 22, 2018 om 07:21 //

  Moet ik constateren dat in West-Europa de medische psychologische zorg tekort schiet?
  Want in hun eigen kansen heeft men geen opvallend meer last van psychisch gestoorden dan hetgeen we hier kennen onder de autochtonen.
  Mijn moeder zei immer:”moeten die lui maar aan het werk gezet worden, dan hebben ze geen tijd om zichzelf gek te maken!”

  Liked by 1 persoon

 7. Jack vanderVeen // oktober 22, 2018 om 07:21 //

  …’Want in hun eigen landen heeft men geen opvallend meer last van psychisch gestoorden’…….

  Waarschijnlijk een gevalletje van; onder ‘gelijkgestemden’ val je minder op.

  Liked by 1 persoon

 8. Horatius // oktober 22, 2018 om 13:41 //

  Deze analyse betekent dus dat men een vrijbrief krijgt om niet deel te nemen aan het arbeidsproces (de allerbeste methode om weer snel te genezen!) en bij het plegen van een terreuraanslag wordt men automatisch ontoerekeningsvatbaar verklaard.

  Er zullen inderdaad best mensen tussen zitten die echt getraumatiseerd zijn maar dit aantal is wel dermate bijzonder groot dat enig wantrouwen hier wel op zijn plaats is.
  Zelfs de personen die terugkwamen uit de Duitse concentratiekampen, waaronder een klein aantal Joden wisten vrij snel weer over te gaan tot de orde van de dag (een 48-urige werkweek!) om de eenvoudige reden dat er geen alternatief was en in de praktijk bleek dit bijzonder goed te werken.

  De wederopbouw van Syrië zou dus de beste therapie zijn om deze individuen weer snel van hun kwalen te genezen. Maar hier nog vele jaren de rol van slachtoffer spelen en dus eindeloos van een uitkering leven kan ook een belangrijke factor zijn geweest bij deze uitkomst die Angela Merkel blijkbaar niet had ingecalculeerd bij haar ruimhartige uitnodiging.

  Deze immigranten concentreren zich dus vaak eerst op de integratie.
  Betekent dit in de praktijk dat men zich vooral heeft georiënteerd op de voordelen van de verzorgingsstaat, waaronder gratis medische en psychische verzorging en begeleiding, een bijzonder mild strafklimaat en daarna zijn conclusies trekt. Met dit opzienbarende resultaat als logisch gevolg?

  Op deze manier kweekt men een bevolkingsgroep met een onaantastbare status die zich letterlijk van alles kan permitteren: van het plegen van terreuraanslagen tot crimineel gedrag in alle mogelijke vormen.

  Laten we de zaken gewoon bij de naam noemen en tot de volgende conclusie komen: die geitenwollensokken in Duitsland hebben zich gewoon in de maling laten nemen en de desastreuze gevolgen zullen op de korte en de langere termijn op het bord worden geschoven van de autochtone bevolking.

  En daarna gaan die massaal de straat op om luidkeels te protesteren tegen het racisme, discriminatie, populisme en ander extreemrechts gedachtegoed.

  We moeten overigens wel eerlijk toegeven dat die immigranten het spel bijzonder goed weten te spelen.
  In hoeverre de linkse activisten hier een bijdrage in hebben geleverd om ze de weg te wijzen in het woud van de Sociale Voorzieningen mag Joost of Allah weten.

  Liked by 2 people

 9. Duchesne // oktober 22, 2018 om 15:25 //

  Godsdienst is een geestesziekte. Als er dan ook nog een verbod is op nadenken en vragen stellen, en iemand blijft toch bij de sekte, dan is die geestes ziek. Iedere Moslim is gezien het opgeven van de eigen pshyche geestesziek.

  Liked by 3 people

 10. paulzwueste // oktober 22, 2018 om 17:11 //

  De vraag naar wilde dieren groeit met de dag.
  Zelf heb ik met vooruitziende blik ’n paar leeuwenwelpjes gekocht bij de dierenwinkel op de hoek.
  Ze zijn nu volwassen.
  Als er bij mij ’s avonds gebeld wordt doet ’n leeuw met kogelvrij vest en Kalashnikov de deur open.
  Meestal hoor ik er verder niets meer van.

  Liked by 2 people

 11. Hou eens op te spammen antiislam.

  We weten het nu wel.

  Laat maar weten als je een succesvolle petitie gevonden hebt.

  Dan zetten we deze op de voorpagina.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s