Nieuw

Bono Wants To Save The World: But He Needs Your Money To Do It

Screenshot YouTube.

Last year, Bono’s nonprofit ONE foundation was at the center of semi-scandal when it was revealed that in 2008 the organization raised $14,993,873 in public donations — of which only $184,732 (or just over ONE percent) was distributed to charities. Where did the rest go? Well, more than $8 million went to salaries for executives and employees at ONE.

I noted that ONE spokesman Oliver Buston responded to these criticisms, saying, “We don’t provide programs on the ground. We’re an advocacy and campaigning organization.”

I also pointed out that while Bono and his crew were demanding that governments move quickly and give generously to aid the world’s needy, the U2 organization was aggressively reducing its own tax burden. In 2006, U2 moved part of its extensive business operations from Ireland to the Netherlands to take advantage of generous tax breaks offered to artists.

Capital Research >>

Doe mee met 936 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8534 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Bono Wants To Save The World: But He Needs Your Money To Do It

  1. Jack vanderVeen // oktober 22, 2018 om 07:17 //

    Om in de maat te blijven van het geheel: het was, is en blijft immer hetzelfde liedje met die gasten.
    Zij lijken wel blanke negers in Afrika, die gaan ook voor eigen (en hun vrienden) zakkenvullen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s