Nieuw

Bedrijf wordt gedwongen om broodje te hernoemen na beschuldigingen van ‘seksisme’

Binnenkort kun je geen Gentleman’s Smoked Chicken Caesar Roll meer kopen bij de Britse supermarktketen Waitrose, dit nadat verschillende Twitter-gebruikers commentaar hebben gegeven op de naam, die onder andere “seksistisch” zou zijn.

Het begon allemaal toen Amy Lamé, die voor de Londense burgemeester Sadiq Khan werkt, een Twitterscheet liet over het broodje waar meer mensen zich bij aansloten en de naam in twijfel trokken. “Schandalig! En “Wat een belachelijke naam!”, werd het genoemd.

Niet iedereen was het er echter mee eens en dreef de spot met hoe non-problemen zoals deze op een regelmatige basis steeds meer de publieke ruimte krijgen.

Uiteraard ging de laffe poedel Waitrose na de kritiek meteen met de pootjes omhoog op zijn rug en verontschuldigde zich met de belofte dat het de naam zal veranderen.

Bron:

Waitrose is forced to rename ‘sexist sandwich’ in its Heston Blumenthal range known as the Gentleman’s Roll after campaigners slammed it on Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Bedrijf wordt gedwongen om broodje te hernoemen na beschuldigingen van ‘seksisme’

  1. Von Puffelen // oktober 22, 2018 om 13:00 //

    Gelukkig hebben ze in de UK niets belangrijkers omhanden, stel je voor dat ze daar aan moeten beginnen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s