Nieuw

Zijn naam is Connally Klein: de 52-jarige blanke man werd in het verkeer geduwd en vermoord door een zwarte vrouw in Dallas

Quantara Melton Facebook

Terwijl de nationale media elke ontmoeting van een blanke met een zwarte persoon opblazen – blijft de afschuw van wat zwarten doen met blanken vrijwel onvermeld in de lokale media.

Een 29-jarige vrouw is gearresteerd voor moord nadat ze dinsdagnacht een man in het tegemoetkomende verkeer duwde bij een appartementencomplex in Lake Highlands.

Connally Klein, 52, werd rond 21:15 uur getroffen door een auto bij de kruising van Skillman Street en Royal Lane in het noordoosten van Dallas, zegt de politie.

Onderzoekers stelden vast dat Klein “opzettelijk vanuit de middenberm op de weg werd geduwd”. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij stierf.

Quantara Melton werd aangetroffen bij een niet nader genoemd bedrijf in de buurt, waar de politie zegt dat ze is gearresteerd op basis van overtredingen die niets te maken hebben met de dood van Klein. Gevangenisgegevens geven aan dat ze te maken kreeg met een aanklacht wegens marihuanabezit.

Na met detectives over Klein’s dood te hebben gesproken, werd Melton beschuldigd van moord. Er werden geen details gegeven over de gebeurtenissen voorafgaand aan Melton die Klein op de straat duwde.

Ze werd in de gevangenis van Dallas County gestopt, waar uit de gegevens blijkt dat ze op een totale borg van $ 253.000 werd vastgehouden.

Connally Klein was een blanke man, wiens leven en dood de lokale Dallas media – en ook de nationale media – volledig ongeïnteresseerd zijn in verslaggeving. Hij werd vermoord door een zwarte vrouw, wat betekent dat niemand buiten een kleine gemeenschap van ‘racisten’ zijn naam durft te herinneren.

Maar een blank persoon (met name een blanke vrouw) die de politie belt om een zwarte man, is de oorzaak van een nationale meltdown.

Bron:

https://stuffblackpeopledontlike.blogspot.com/2018/10/his-name-is-connally-klein-52-year-old.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Zijn naam is Connally Klein: de 52-jarige blanke man werd in het verkeer geduwd en vermoord door een zwarte vrouw in Dallas

  1. De waarheid mag niet gezegd en geschreven worden.. blank wordt bij naam en toenaam genoemd, maar omgekeerd… ik vraag mij af waar dit alles begonnen is en waar het stopt

    Like

  2. trebor2110 // oktober 20, 2018 om 21:32 //

    ik vraag mij af waar dit alles begonnen is en waar het stopt

    het begon vanuit de middenberm en eindigde in het asfalt 🙂

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s