Nieuw

VN-migratiepact: de uitverkoop van nationale belangen

Begin december zal het zogenaamde VN-migratiepact worden ondertekend door alle staten in Marokko. Het pact is formeel een resolutie van vele pagina’s. Met dergelijke resoluties, de zogenaamde “soft law”, bouwen de internationale organisaties politieke druk op de natiestaten op om hun ideologische agenda door te drukken.

Het ‘migratiepact’ bestaat dus niet alleen uit een heleboel woorden, maar bevat – verborgen tussen mooie klinkende formuleringen (duurzaam, kindgevoelig, enz.) – veel explosieve eisen die de soevereiniteit van naties en de rechten van burgers van westerse democratieën ondermijnen.  Vluchtmigratie, legale en illegale migratie moeten de facto gelijkgesteld worden met het Pact en het fenomeen migratie zelf wordt tot een modern icoon van “menselijkheid” gemaakt. De geadresseerden van het pact zijn de hele westerse wereld, omdat immigranten van nature aangetrokken worden tot rijke regio’s.

Deze armoede of verzorgingsstaatmigratie moeten de ontwikkelde landen niet alleen accepteren, maar ook bevorderen. De soevereiniteit van de natiestaten wordt de facto teniet gedaan. Volgens de tekst van de resolutie kunnen er bijvoorbeeld grenscontroles zijn, maar deze zijn tandeloos en eigenlijk zinloos. Immers, migranten van allerlei aard moeten volgens deze verklaring een groep te beschermen personen zijn die bijzondere aandacht en zorg verdienen in het land van bestemming.

Zodra de migrant in het land van bestemming aankomt, moet hij of zij zo snel mogelijk gelijke rechten, d.w.z. aanspraken, aan de inheemse bevolking krijgen. Grensoverschrijdingen moeten direct leiden tot rechten, maar niet tot echte verplichtingen. Illegale migratie moet opnieuw worden gedefinieerd als legale migratie. Illegale immigratie mag niet langer worden bestraft. Regeringen worden beroofd van de instrumenten om de belangen van hun burgers te verdedigen, ze worden effectief monddood gemaakt.

De resolutie beoogt een visie op migratie op te leggen die enkel positieve aspecten benadrukt en alle negatieve aspecten volledig negeert. Daarom wordt geëist dat de media-aandacht voor migratie positief is. Hieruit kan worden afgeleid dat kritiek op massamigratie over het algemeen wordt belasterd als discriminatie. Dit is bedoeld om kritiek op migratie en de gevolgen ervan te voorkomen, dat wil zeggen om de vrijheid van meningsuiting te beperken.

Voor migranten van alle categorieën is het pact een soort carte blanche die hen uitgebreide rechten, zorg en financiële voordelen garandeert. Iedere denkende burger kan zich voorstellen wat deze overeenkomst in gewone taal betekent voor de doellanden.

Het is niet zonder reden dat de Verenigde Staten, Hongarije en Australië hun goedkeuring al hebben geweigerd omdat het pact de nationale veiligheid in gevaar brengt (dit is de officiële verklaring van de Verenigde Staten). Oostenrijk en Denemarken hebben zich tijdelijk verbaal gedistantieerd, maar nog geen duidelijk ‘nee’ uitgesproken. De federale regering wil echter wel akkoord gaan met het pact. Opnieuw verraadt de regering Merkel onze nationale belangen.

Die Freie Welt >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on VN-migratiepact: de uitverkoop van nationale belangen

 1. Alles loopt volgens plan.

  “I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”

  Like

 2. De contouren tekenen zich af van wat later in de geschiedenis de Grootste Roof Aller Tijden zal worden genoemd. Alle vermogenswaarden in westerse landen worden gejat door een kleine groep criminelenen en de resterende exploitatiekosten van de samenlevingen ook nog omgezet in schuld als kersje op de taart. Alles en iedereen wordt uit elkaar gespeeld, grenzen vervagen en om de rooftocht te verhullen worden de landen overstroomt met barbaren. Ik wens u allen sterkte.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // oktober 20, 2018 om 23:29 //

  Totale waanzin weer een stapje dichterbij een burgeroorlog en of als we maar laf blijven toekijken onze ondergang.

  Like

 4. H.A. Tak // oktober 21, 2018 om 04:27 //

  de migranten worden gepamperd en zijn welkom krijgen n huis, uitkering, en uit dankbaarheid willen ze het christendom vernietigen,het verbieden van homos,kerstmis en pasen weg, het veelvoudig verkrachten van meisjes,oude mensen beroven, en met messteken veel mensen verwonden. onze volkvertegenwoordigers in den haag en brussel hebben de plicht om ons nederlanders te beschermen,net zoals dat hongarije en polen en oostenrijk en nog enkele landen dat doen. in nederl.wordt niet gezorgd voor het volk,de politici denken eerst ikke
  ikke, en de rest kan stikke, dus geen toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen, die zijn te beklagen dankzij die amateurs in den haag

  Like

 5. paulzwueste // oktober 21, 2018 om 17:46 //

  Het gaat de goede kant op.
  Wegkijken zal op ’n gegeven moment ’n slechtere beslissing blijken te zijn dan de realiteit te accepteren.

  Like

 6. het cda-mannetje piekt in nitwitterigheid, wat een verschrikkelijke sul en dat regeert ons, niet te geloven zó’n omhooggevallen (bij gebrek aan gewicht) mannetje

  Like

 7. Het omstreden pact van Marrakesh, dat de Nederlandse regering in december gaat ondertekenen is de Untergang van Europa. Het plan is om ongeveer 150 miljoen migranten ( Illegalen ) hier heen ( EU ) te brengen. Dat moet in 2025 geklaard zijn dat is over 6 jaar, Nederland is dan 8 miljoen inwoners rijker, die moeten eten , een dak boven hun hoofd de gezondheidszorg stort in, uitkeringen huur en zorgtoeslagen gaan op zeker verdwijnen. Een burgeroorlog inwording dat is de toekomst dankzei die Fascistenkliek in Brussel. Een nachtmerrie is dit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s