Nieuw

Rusland: 245.000 Syriërs teruggekeerd naar hun land van herkomst

Foto: Kremlin, Moskou. Bron: Wikimedia. Auteur: Quistnix at Dutch Wikipedia.

De islamitische staat is in principe uitgeroeid en 122.000 terroristische doelwitten in Syrië zijn met de hulp van Rusland geëlimineerd, verklaart de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, schrijft Spoetnik. Tegelijkertijd zijn 245.000 Syriërs teruggekeerd naar hun thuisland.

– Het Syrische leger en Rusland hebben nu bijna heel Syrië terugveroverd en de vrede in het land hersteld, zei de Russische minister van Defensie op een vergadering in Singapore op zaterdag.

Rusland heeft in de afgelopen drie jaar in totaal 40.000 militaire operaties uitgevoerd en 120.000 terroristische doelen geëlimineerd. “De meeste” terroristen zijn gedood.

Russische specialisten zouden ook 6.500 hectare, 1.500 kilometer wegen en meer dan 19.000 gebouwen moeten hebben vrijgemaakt van mijnen.

– Meer dan 87.500 militanten zijn gedood terwijl 1.411 woongebieden en meer dan 95 procent van het Syrische grondgebied zijn bevrijd, zei Shoigu.

– We hebben een brede gevechtservaring opgedaan in Syrië, waarmee we bereid zijn om te delen, vervolgde hij.

Volgens Shoigu, zijn sinds Rusland met zijn militaire operaties in Syrië begon 245.000 Syriërs naar hun geboorteland teruggekeerd. Tegelijkertijd hebben ongeveer 2 miljoen mensen de wil uitgesproken om terug te keren. Hij is ook van mening dat alle voorwaarden aanwezig zijn om Syrië te herstellen als een functionerende staat, iets waar de hele internationale gemeenschap volgens hem bij zou moeten helpen.

Bron:

Russian Aerospace Forces Destroyed Over 122,000 Terrorist Targets in Syria

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Rusland: 245.000 Syriërs teruggekeerd naar hun land van herkomst

 1. koddebeier // oktober 20, 2018 om 16:13 //

  Dat zal in Nederigland in lukken, ze worden gepamperd van de wieg tot het graf, uitkering, kinderbijslag, een huis…………………enz. Nee, die parasieten raken we nooit meer kwijt !

  Like

 2. paulzwueste // oktober 20, 2018 om 16:18 //

  Wat doen Amerika en Turkije nog in Syrië?
  Amerika zal Turkije nooit laten vallen.
  Amerika gaat met Erdogan dus nog heel veel problemen krijgen die zonder geweld onoplosbaar zullen blijken te zijn.
  Alles door het nemen van verkeerde beslissingen van de voorgaande presidenten en de huidige onmacht van Trump.
  Dit in tegenstelling tot Rusland waarin Poetin alle macht heeft.
  Rusland heeft bovendien geen enkel probleem met Assad.
  Dat is het grote verschil.
  En toch wordt ons verteld dat Assad de schurk en massamoordenaar van zijn eigen volk is, terwijl Erdogan als tiran alles mag doen en laten wat hij wil.

  Amerika had allang samen met Rusland één politiek moeten bedrijven, zodat Erdogan zou hebben ingezien dat hij machteloos was.

  Like

 3. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 16:33 //

  Simpel, de yanken zullen daar blijven kloten want Syrie en Iran hebben nog geen centrale Rothschild bank.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s