Nieuw

Record lage steun voor Merkel

Angela Merkel. © Kremlin.ru

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft nu een record lage steun onder de kiezers. Niet meer dan 25 procent van de Duitsers zou vandaag op haar partij stemmen, terwijl 16 procent op Alternatief voor Duitsland zou stemmen.

De christen-democratische partij van Angela Merkel zou 25 procent krijgen als er vandaag verkiezingen in Duitsland zouden worden gehouden.

Dit blijkt uit de meest recente opiniepeiling in het land, schrijft Deutsche Welle.

Tegelijkertijd neemt ook de steun voor de andere regeringspartij, de Duitse sociaal-democraten, SPD, naar 14 procent af.

Dit betekent dat het immigratiekritische Alternatief voor Duitsland, dat 16 procent is, nu groter is dan de sociaal-democraten.

Merkel’s populariteit is gestaag afgenomen sinds ze in 2015 de grenzen van het land openstelde voor meer dan een miljoen asielzoekers.

In de verkiezingen van 2017 kreeg de CDU 32,9 procent van de stemmen. In de vorige verkiezingen werd 41,5 procent behaald.

Bron:

Record-low support for Angela Merkel’s government

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Record lage steun voor Merkel

 1. Net als hier moet er helaas weer jaren wachten om ze weg te stemmen. Maar voor die tijd zal er wel weer een georkestreerd wonder gebeuren waardoor ze toch nog genoeg zetels krijgen. Dat gebeurd wonderbaarlijk in alle landen.

  Liked by 1 persoon

 2. het aantal stemmen op cdu/csu kan niet laag genoeg zijn evenals op de spd, allemaal op naar de nul zetels! maar 16% (1 op de 6 stemmers) voor AfD is natuurlijk veels te laag, daar gaan ze de oorlog niet mee winnen

  Liked by 1 persoon

 3. alwine kerkhof // oktober 21, 2018 om 13:08 //

  Er zijn dus nog steeds 25% idiote Duitsers.

  Liked by 1 persoon

 4. nog 25 % te veel !!!

  Like

 5. Dit snertmens richt ons allemaal te gronde; ik kan die kop van haar niet meer uitstaan…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s