Nieuw

Lafhartige Antifa-activist belaagt 9/11 weduwe: “Migrantenverneuker, rot in je graf!” – gaat er als een haas vandoor wanneer haar zoon verschijnt (VIDEO)

Op Twitter is woede over een video uitgebarsten die een Antifa-activist toont die een 9/11 weduwe met een New York Police Department-pet  toeschreeuwt dat haar overleden echtgenoot “in het graf moet rotten”. De aanval vond plaats in Portland, Oregon, toen linkse activisten in aanvaring kwamen met pro-Trump groepen.

De video, die de afgelopen dagen op Twitter viraal is gegaan, toont de Antifa-activist die ruzie zoekt met een vrouw bij een oversteekplaats. “Waarom probeer je me te blokkeren? Ik probeer fucking om hier te lopen”, zegt hij tegen de vrouw, die een USA t-shirt en een NYPD-pet draagt.

Wanneer hij met zijn tirade doorgaat, daagt de vrouw hem uit om “iets te proberen, bitch”. In reactie daarop zegt hij dat hij “niet zoals haar echtgenoot is”  en daarom haar niet zal slaan.

Zij informeert de man dat haar man in de 9/11 terroristische aanslagen is overleden, wijzend op haar NYPD-pet. De man nam dit blijkbaar als uitnodiging aan om over te schakelen naar een kwaadaardige tirade op de New York politie, bewerend dat zij “immigranten met hun knuppels verkrachten”.

“Je echtgenoot zou in het graf moet rotten”, besluit hij, alvorens op volle snelheid weg te rennen, wanneer hij geconfronteerd met de nogal gespierde en imposante zoon van de vrouw.

Twitter-gebruikers zijn woedend over de kwestie, met mensen van zowel links als rechts die zich verdringen om het gedrag van de ‘lafaard’ te veroordelen.

Sommigen zijn op een speurtocht om uit te vinden wie de persoon is, en zijn naam bekend te maken.

Een andere nam Portland in het vizier en verklaart dat de liberale stad een “put is geworden van onverdraagzaamheid en treiterende fascisten”.

Anderen zeggen dat terwijl Antifa beweert “antifascistisch” te zijn, ze juist het tegenovergestelde zijn.

Ondertussen namen sommige conservatieven een moment om erop te wijzen dat dergelijke mensen de reden zijn waarom de “gezond verstand mensen” op de  Republikeinen stemmen.

De video lijkt gefilmd te zijn op 13 oktober, toen de rechtse Patriot Prayer groep naar Portland ging om zich te verzamelen voor de afzetting van de burgemeester van de stad. Later volgden massale vechtpartijen tussen conservatieven en Antifa-activisten, waardoor de politie tussenbeide moest komen en peperspray gebruikten.

Bron:

‘Migrant sodomizer, rot in grave’: Outrage over 9/11 widow abused by NYPD-hating ‘liberal’ (VIDEO)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Lafhartige Antifa-activist belaagt 9/11 weduwe: “Migrantenverneuker, rot in je graf!” – gaat er als een haas vandoor wanneer haar zoon verschijnt (VIDEO)

 1. trebor2110 // oktober 20, 2018 om 21:29 //

  ze zijn zo erg anti fascist dat ze er fascisten van zijn geworden maar ze hebben het zelf niet door .
  ik ze altijd als je naar links draait kom je op rechts uit.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2018 om 00:47 //

  Natuurlijk is dit ventje het laagste soort uitschot dat je kunt verzinnen. Links rechts of weet ik veel wat maar er zijn grenzen aan de Vrijheid van Meningsuiting en niet te vergeten het fatsoen.

  Dat gezegd hebbende vind ik het onderhand wel zorgelijk te vinden, een paar jaar terug had iedereen nog de mond vol over polarisatie waarbij ze doelden dat meerdere partijen niet meer door één deur konden. Wat je nu ziet is dat de maatschappij in tweeën wordt gespleten.
  Niet alleen de pro- en anti-Trump aanhangers maar ook zoals vanavond te zien was bij een massale demonstratie tegen de Brexit terwijl voor en tegenstanders nog altijd rond een fifty fifty zitten.Dan kun je met tienduizenden de straat op gaan maar dat betekent nog niet dat je dan ineens een meerderheid hebt.
  Je ziet het bij meer conflicten; men overschreeuwt zichzelf en weigert te luisteren naar argumenten van de tegenpartij. Een soort van “ik heb gelijk want ik schreeuw het hardst”.

  Like

 3. Die Antifa hen je ook in Nederland maar deze werken stiekem onder de radar, in veel gemeenten in Nederland zijn deze gehuisvest stiekem je pik ze er zo tussen uit, en dan denken ze nog dat we ze niet in beeld hebben, wel nu je maakt een schromelijke vergissing!

  Liked by 1 persoon

 4. En die zoon van haar, had minder moeten praten en er gelijk boven en hem niet de kans geven weg te lopen!

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // oktober 21, 2018 om 21:17 //

  De Amerikanen zijn sinds 9/11 extra op het pedaal gaan trappen om van de moslim sharia staten onafhankelijk te worden van hun energie. Ze hebben diverse honderden miljarden geïnvesteerd in schalie energie, en met succes,

  Dit soort Antifa lui brult zonder enig respect naar dat arme mens, terwijl het vreet van de inspanningen van haar man die zijn leven heeft gegeven voor zijn land en andere Amerikanen in de VS.

  Die sharia wetten pijpers, of het Antifa is of een ander soort, wens je echt inmiddels de ergste hel toe,

  Like

 6. Duchesne // oktober 22, 2018 om 20:03 //

  de tijd van praten, elkaars visie aanhoren en afwegen, links is daarmee gestoptin de jaren 80, wij zijn wat langzaam maar nu praten wij ook niet meer.
  Nutteloos als je geen respect krijgt.
  En zo krijg je uiteindelijk burgers die elkaar uitmoorden. In onze toekomst is de schuldige partij reeds lang bekend, het enige probleem is dat zowel link als zakkenvullend liberaal tuig in elkaar is overgevloeid en niet keer te onderscheiden is.
  En Antifa, wel, het zijn de loopknechtjes van de overheid die zelf niet eens meer weten wat wel en niet hun doelstellingen zijn. Uiteindelijk is het intellectueel actieve deel van de gemiddelde Antifa onnozelaar een paar reclame slogans nabulken en veel schreeuwen zodat ze geen woorden hoeven te horen.
  En ik maar denken dat Lemmingen massaal van rotsen de zee induiken, het kan dus ook gewoon op het droge platte land, massaal geestelijk zelfmoord plegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s