Nieuw

Islamitische aanslagpleger station Keulen had al lang uitgezet moeten zijn

Zoals “Tag24” meldt, had de Syrische moordenaar en gijzelnemer op het station in Keulen al lang geleden uit Duitsland gedeporteerd moeten worden. Maar volgens “Tag24” heeft het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (Bamf) de deadline gemist en zo de dader in staat gesteld onschuldige mensen in Duitsland te bedreigen en te verwonden.

Bovendien zou Duitsland niet verantwoordelijk zijn geweest voor de opvang en financiering van de Syrische terroristische “vluchteling” Mohammad A. R., aangezien de speciale gast van de bondskanselier reeds asiel had aangevraagd in Tsjechië. Maar dat interesseerde blijkbaar niemand, noch de dader, noch de autoriteiten, noch de smokkelaars, die niet geïnteresseerd zijn in wie er naar het land komt en wie ze voor wat financieren.

Door deze schuld van politiek, autoriteiten en kiezers stak de politieke eregast uit Syrië maandag een fastfoodrestaurant in het hoofdstation van Keulen in brand en raakte een 14-jarig schoolmeisje ernstig gewond, dat er als klant was. Het meisje is nu gebrandmerkt voor haar leven. Het kan de politieke leiding niet schelen.

Bovendien laat de “lieveling” van het huidige beleid van waanzin een ander getraumatiseerd slachtoffer achter wiens leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Want de zogenaamde “verrijker”, die volgens Martin Schulz (SPD) “waardevoller dan goud” zou zijn, nam een apotheekmedewerker in gijzeling, goot benzine over haar heen en wilde haar aansteken, ging in vlammen op en verbrandde haar ook.

Dat hij het niet heeft gehaald, is volgens “Tag24” alleen dankzij de speciale politiedienst, die de overtreder op tijd neerschoot, tot ongenoegen van de politieke gastheren wiens vriend nu gewond was. Voor hen spelen hun eigen burgers niet langer een rol buiten de politiek, alleen hun narcistische poging om alle moslims van deze wereld tot zogenaamde “vluchtelingen” te verklaren, die naar verluidt allemaal “bescherming” zouden zoeken, net als de dader, die vanuit het oogpunt van de politiek van de waanzin een slachtoffer is, die men net zo goed moet helpen als de andere daders van geweld. Wat een lading bullshit!

JouWatch >>

Andere berichten deze week meldden al dat de dader zoals altijd een bekende van de politie was. Hij was bekend vanwege beroving, mishandeling en drugs.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s