Nieuw

Fransen vluchten voor buitenlanders….. door te emigreren naar Hongarije

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Boedapest, een stad zonder migranten, waar vermenging niet echt bestaat. Viktor Orbán’s “illiberale” Hongarije trekt steeds meer Duitsers, Belgen, Nederlanders, enkele tientallen Fransen….. die zich er vestigen om identiteitsredenen. Uittreksel uit een verslag van “Complement d’enquête” over deze patriotten in ballingschap.

Elsa is twee jaar geleden in Boedapest aangekomen. Dit kind uit de Parijse voorsteden blijft liever anoniem, voor haar eigen veiligheid, zegt ze. Waarom heeft ze Frankrijk verlaten? Waarom heeft u gekozen voor het “illiberale” Hongarije van Viktor Orbán? Het antwoord is “heel eenvoudig“: ze heeft deze keuze gemaakt, legt ze uit, na drie aanvallen waarbij haar tas en laptop gestolen zijn.

Ik denk dat wanneer je de controle hebt over je land, fundamenteel, in een tijdperk van globalisering, de immigratiefactor een rol speelt,” zegt ze. Een argument waarin de fantasie van een door buitenlanders binnengevallen Frankrijk hangt. Een fantasie die ze deelt met de Hongaarse leiders.

France Info noemt het een fantasie, maar het is geen fantasie. De crimineelste stad in Europa is het voor 50% mohammedaanse Marseille. Vijs studenten journalistiek deden negen maanden onderzoek in Saint-Denis in Parijs, waar de helft van de 1.5 miljoen en inwoners mohammedaan is en dat resulteerde in het boek “Inch’allah, islamisering met onthuld gezicht”. Het boek, dat door de auteurs “op feiten gebaseerd” genoemd wordt, beschrijft de uitbreiding van de politieke islam in Frankrijk. Volgens hen werd de Franse politie door moslim extremisten geïnfiltreerd. Zo vernamen de journalisten bv. dat in de politiekantine vrouwen het eten niet mogen aanraken en dat er geen varkensvlees aangeboden wordt, meldt Golfbrekers.

In Groot-Brittannië worden er nog steeds tienduizenden minderjarige blanke meisjes elke dag verkracht door de moslimhorden. Als je een uurtje door Duitse kranten bladert lees je elke dag over tientallen steekpartijen, aanrandingen en geweldsmisdrijven. Elke dag weer, dag in dag uit. Het is de door de elites bewust gecreëerde rauwe werkelijkheid die het gevolg is van de import van mohammedanen en negers.

“De islamisering van West-Europa is al begonnen”.
Het is een luitenant van Viktor Orbán die de journalist van “Complement d’enquête” ontvangt voor een interview in het Frans. “De islamisering van West-Europa is al begonnen, maar in feite ontvouwt ze zich op een kalme toon. Het schept problemen voor mensen, voor het leven, voor de veiligheid, enz. Aan de andere kant heeft de regering van Orbán ervoor gekozen om “Hongarije te beschermen zoals het is“…..

Maar is hij niet bang voor de installatie hier van een “internationale identiteit” en de bevrijding van een racistisch woord? De politicus wil geruststellend zijn….. en gastvrij. “Ik zie dat niet als een gevaar. Hongarije is natuurlijk een democratisch land. (…..) Mensen kunnen komen, iedereen kan zijn standpunt kenbaar maken. (….) Er is geen racisme in Hongarije, maar een democratisch discours, en het land zal probleemloos functioneren als een levende democratie“.

Fragment uit “Hongarije: het Beloofde Land”, een verslag dat op 18 oktober 2018 te zien is in “Complément d’enquête” .  

Elsa is niet de eerste en zeker niet de enige die naar het veilige Hongarije vlucht. Laatst schreven we over Natalie, die een Hongaarse moeder heeft maar in Zweden is geboren. Na 40 jaar in Zweden, het laatst in Stockholm, heeft ze nu het land verlaten en zich permanent in Hongarije gevestigd. Als ze de vraag krijgt waarom ze zich gedwongen voelde om die keuze te maken, antwoordt ze: “Vanwege al de omstandigheden, wat er allemaal gebeurt in Zweden. Er is totaal geen veiligheid. Met al die migranten die ze het land hebben laten binnenkomen, is de situatie alleen maar erger geworden“, zegt ze en vervolgt.  Natalie vertelt hoe ze kon ontsnappen uit een verkrachtingspoging, en dat het niet de enige keer was dat ze werd blootgesteld aan seksueel geweld van immigranten.

En vorig jaar schreef zelfs het politiek correcte Algemeen Dagblad al dat Nederlanders verkassen naar Hongarije om ‘te leven als een God’ :

Premier Viktor Orbán juicht de komst van Nederlanders, Belgen, Fransen en Duitsers toe, zo benadrukte hij eerder dit jaar tijdens een toespraak in het parlement. Hij noemt ze ,,de échte vluchtelingen, gedwongen hun landen te verlaten om het Europa te vinden dat in hun eigen land verloren is gegaan”. Voor hen zet Hongarije de grenzen wijd open, verzekerde hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Fransen vluchten voor buitenlanders….. door te emigreren naar Hongarije

 1. Op een gegeven moment zal vluchten ook niet meer helpen maar 50k voor 3 hectare is een mooie prijs. Zijn er Fenixx bezoekers met ervaring op dit gebied?

  Like

 2. Ik heb er al een tijdje niet meer naar omgekeken, omdat mijn planning anders liep, maar boven in de menubalk staat een ‘emigratieblog’, ‘Project Exodus’.

  Like

 3. Liked by 2 people

 4. Ik ben al te oud, anders zou ik het zeker overwegen om hier te vertrekken, ik zou niet kunnen leven met de wetten en normen van de islam, ik ben gestrest te weten dat er nog altijd mensen rond lopen die dit niet zien aankomen

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2018 om 11:56 //

  Het lijkt me best wel een hele stap om naar Hongarije te emigreren niet in het minst vanwege de taal die qua klank nog het meest aan Russisch doet denken. Tel daarbij het landklimaat op met stevige winters.
  Er is een tijd geweest dat er veel Hongaarse paarden voor de slacht werden geïmporteerd, dat waren veelal hoog in het bloed staande ‘hitten’ (te klein om paard te mogen heten en te groot om een pony te zijn), een deel daarvan kwam in de reguliere paardenhandel terecht en stonden bekend om hun vaak zeer slechte karakter, er zaten zelfs ronduit valse exemplaren tussen.
  Ik heb ooit nog een tijdje les gehad van Caspár (ik neem aan dat je het zo schrijft je sprak het uit als Kaspaar)) de man was op uitnodiging van het koninklijk huis gekomen om rijles te geven aan de koninklijke familie toen de opstand door de Russen werd neergeslagen en hij niet meer terug kon.
  Bijzondere man was dat met een heel sterk accent, hij was gigantisch dominant terwijl het maar een heel klein opdondertje was. Hij was echter voor de duvel nog niet bang, ik heb hem ooit zien trainen met springpaarden en hij had letterlijk een doodsverachting !
  Ach “those were the days”!
  In Drunen was een manege die min of meer draaide op Hongaarse import paarden, in het voorjaar werden er zo’n stuk of twintig à dertig gekocht die gebruikt werden voor buitenritten in de Loonse en Drunense Duinen, aan het eind van het seizoen ging het grootste gedeelte alsnog naar de slacht, de betere exemplaren mochten wat langer blijven. Je leerde er in ieder geval omzichtig met paarden om te gaan want ze waren zoals wij zeiden nogal makkelijk met het uitdelen van ‘handtekeningen’, voor je het wist had je een klap te pakken.

  Like

 6. Pas op. Orban en zijn partij lijken oprechte lui maar de vraag is of zij zich in de vloedgolf van het schuim der aarde zullen kunnen handhaven. Orban is al op bezoek geweest in Israel en dat is een slecht voorteken.

  Like

 7. ik zou graag veel meer informatie willen hebben over vestigingsmogelijkheden. Niet zozeer voor mijzelf, ik ben AOW-er en kan overal wel wonen, maar voor een jongeman, 28 jaar oud met HBO-diploma ‘management’. Ik heb zelf wel al een grammaticaboek Hongaars gekocht en dat lijkt me niet prohibitief. Zijn er ook nog gevaren in Hongarije ? alfredvierling@yahoo.fr

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s