Nieuw

Duitsland: Wrede mesaanval op hond en hondeneigenaar door asielzoekers

Foto ter illustratie.

Volgens de politie is de achtergrond van een geschil dat dinsdagavond in Belsen in het district Tübingen plaatsvond nog steeds onduidelijk. Maar de gang van zaken maakt echter duidelijk dat het deel uitmaakt van een steeds vaker voorkomend patroon van moslimgeweld tegen honden en hun eigenaars in Europa.

De politie over het gebeuren: Een 30-jarige was rond 20.30 uur met zijn twee honden onderweg toen hij een onbekende man ontmoette op het trottoir op de kruising. Als hij de man voorbij wil lopen, heeft deze plotseling zonder reden een van zijn honden geschopt.

Toen de 30-jarige de onbekende confronteerde, ontstond er een geschil, waarbij de man hem plotseling in het gezicht sloeg. Onmiddellijk daarna kreeg hij van achteren van twee andere mannen nog meer vuistslagen.

Met getrokken mes op hondeneigenaar ingestoken

Terwijl hij zich verweerde, trok de eerste aanvaller plotseling een mes en probeerde op de 30-jarige in te steken. In een poging om de messteken af ​​te weren, heeft het slachtoffer meerdere wonden opgelopen en is gevallen. Daaropvolgend hebben de drie mannen meerdere malen op het hoofd en de romp van de 30-jarige die op de grond lag geschopt, voordat ze op de vlucht sloegen. Een zoektocht die onmiddellijk na de alarmering werd gestart, is tot nu toe niet succesvol geweest.

Donkere huid, met opvallende haren, mogelijk rasta-krullen

De 30-jarige werd door hulpverleners naar het ziekenhuis gebracht, waarna hij ’s avonds na de poliklinische behandeling weer kon vertrekken. Het politiebureau van Mössingen is nu op zoek naar getuigen en aanwijzingen voor de aanvallers, die de persoon met het mes beschrijven als donker van huid, met opvallend haar, mogelijk rasta-krullen.

Bron:

Tübingen: Brutale Messerattacke auf Hund und Hundehalter durch Immigranten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland: Wrede mesaanval op hond en hondeneigenaar door asielzoekers

 1. Henk der Niederlander // oktober 20, 2018 om 17:04 //

  De man heeft verkeerde honden.

  Liked by 1 persoon

 2. Is dus duidelijk afgesproken werk. De ene lokt het uit en als bij donderslag staan er een paar bij. Stel je voor dat die ene het zou verliezen. Ik verhard met de dag en zal blij zijn wanneer we ze legaal mogen uit zetten. Hier geboren of niet.

  Like

 3. Kijk merkhell, dat zijn nou echt “Hetzjagten”…

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 20:22 //

  Er komt er altijd op zijn minst een van achteren, ga daar vanuit.
  Ze zijn nooit alleen.

  Like

 5. Peerke Deelen // oktober 24, 2018 om 18:10 //

  Een paar keer een roedel Bloedhonden er op af sturen kijken waar ze dan blijven !!

  Like

 6. Zodra ze zijn opgepakt, meteen eruit trappen die schoften…ze verdienen het niet om hier te mogen zijn…volgens mij worden al die criminelen door hun land van herkomst hier in Europa gedumpt…geen wonder dat hun land ze niet terug wil…die zijn blij dat ze van dat crapuul af zijn…en dan zadelen ze ons ermee op… 😦

  Like

 7. marijke // maart 25, 2019 om 03:38 //

  Petra : Je begrijpt het verkeerd…..Onze Europese overheden halen hun hier naar toe !!!
  U bent nog niet wakker…..Zoek op : Kalergiplan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s