Nieuw

De Crash – Hij komt eraan, maar niet zoals gepland

Het is al lang vijf voor twaalf geweest en de Fed staat nu op het punt om de doodsteek uit te delen. Trump herkende de signalen en becommentarieerde de onbegrijpelijke renteverhoging als volgt: “Het probleem dat de marktdaling veroorzaakt is naar mijn mening de Afdeling van de Schatkist en de Federal Reserve [de Amerikaanse particuliere centrale bank], de Fed draait door en er is geen reden om dit te doen”. Een paar dagen later: “Mijn grootste gevaar is de Fed”,… “De Fed verhoogt de rente te snel en het is te zelfstandig… Ik praat niet met hen, maar ik ben niet tevreden met wat de voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, doet, omdat het te snel gaat, als je naar de laatste inflatiecijfers kijkt ziet men dat ze erg laag zijn”.

Iedereen die een beetje ‘out of the box’ heeft gekeken, zou inmiddels moeten hebben ontdekt dat de Fed door de kongsie werd gecreëerd om de markten, de politiek, de maatschappij en, laatst maar niet het minst, de vrijheid van de mensen te controleren.

Het spel met de rentevoet of discount rate [de rente waartegen de commerciële banken liquiditeiten kunnen lenen bij de centrale bank] dient uitsluitend om privé-eigendom te onteigenen. Wanneer de rentevoet daalt, kopen en investeren mensen. Als de rentevoet stijgt, wordt het gerechtelijke verkoping [verkoop bij executie] en inbeslagname. Steeds weer opnieuw, totdat de kongsie ALLES in handen heeft.

In de meeste gevallen komen eerlijke ondernemers ook onder druk te staan en moeten ze werknemers ontslaan, wat weer leidt tot sociale spanningen. Een paar jaar later stroomt het Fiatgeld weer [Fiatgeld is geld waarvan de waarde niet langer gedekt wordt door de waarde die het als gebruiksgoed (zoals goud) heeft en dat niet vrijwillig op de markt werd verkozen maar waarvan de overheid verplicht dat mensen het accepteren als betaalmiddel] en begint het spel opnieuw.

Als we kijken naar de ontwikkeling van de belangrijkste rentetarieven, zien we dat zowel de “technologiezeepbel” in 2001 als de “Subprime Crisis” in 2008 werden voorafgegaan door een enorme stijging van de rentetarieven. Deze keer zullen ze het de “creditcardzeepbel” noemen.

Rentevoet VS.

Het feit dat het grote publiek met elke nieuwe ronde een beetje armer is geworden, blijft meestal onopgemerkt. Maar deze keer bevinden we ons in de laatste ronde! Dat financiële crisissen niet te voorspellen zijn, is een mythe. Ze weten precies wat ze doen.

Het is precies hoe het vanaf het begin was beraamd. Een crash van ongeëvenaarde proporties, ontworpen om een chaos van Bijbelse proporties te veroorzaken. Chaos is een middel om een gemeenschappelijke wereldmunt in te voeren, die natuurlijk hand in hand moet gaan met een wereldregering. “Orde ab Chao” (Orde uit Chaos) is een bekende vrijmetselaarsregel die op alle gebieden van het systeem weerspiegeld.

De kongsie registreert herhaaldelijk grote rampen om de agenda vooruit te helpen. In 1997 verklaarde de Amerikaanse denktank “PNAC” in haar programma: “Het regime van Saddam Hoessein moet onmiddellijk omvergeworpen worden, zo nodig door Amerikaanse troepen. En het hele Midden-Oosten moet worden gereorganiseerd volgens een Amerikaans plan. De belangrijkste studie van het PNAC stelde vast dat de verkoop van dit plan aan het Amerikaanse volk zonder een “katalyserende catastrofale gebeurtenis zoals een nieuwe Pearl Harbor waarschijnlijk lang zal duren”. Daarna kwam 11 september, president Bush accepteerde de voorzet en noemde de insidejob daadwerkelijk een nieuwe Pearl Harbor voordat hij ten aanval blies.

Zelfs de oprichting van de Fed was gebaseerd op een geënsceneerde financiële crisis die als de paniek van 1907 de geschiedenis inging. De paniek werd in die tijd veroorzaakt door de Bank of England die de belangrijkste rentevoeten verhoogde; déjà-vu. Wie controleert de Bank of England? Rothschild natuurlijk.

Maar gelukkig lijkt het tij te zijn gekeerd. De Derde Wereldoorlog, die in het Midden-Oosten getriggerd moest worden, is waarschijnlijk definitief afgewend sinds Trump aan de macht is en zelfs Jacob Rothschild ergerde zich er onlangs aan dat de NWO [Nieuwe Wereld Orde] in gevaar was. In de tussentijd heeft Trump al twee keer de herintroductie van de gouden standaard aangekondigd en Rusland lijkt al voorzorgsmaatregelen te hebben genomen met massale aankopen van goud. Tegelijkertijd hebben de “Cryptonerds” in de schaduw van de media een veilige financiële infrastructuur opgezet, waardoor het financiële systeem van Rothschild er antiek uitziet. We zijn er klaar voor, Jacob!

Conclusie: De ineenstorting van het financiële systeem zal niet leiden tot nood en ellende, maar tot vrijheid en welvaart. De kongsie geeft slechts een paar laatste stuiptrekken op het sterfbed en het waardeloze Fiatgeld mogen ze dan ook meenemen.

Veel heldere en wakkere geesten hebben achter het scherm geknutseld en onderzocht. Talloze ethische aanvoersystemen zijn aanwezig. Screems is slechts klein voorproefje.

Bron:

Der Crash – Er wird kommen, aber nicht so wie wir Vermuten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

23 Comments on De Crash – Hij komt eraan, maar niet zoals gepland

 1. ” [Fiatgeld is geld waarvan de waarde niet langer gedekt wordt door de waarde die het als gebruiksgoed (zoals goud) ”

  ik heb ook iets tegen goud. Op zich zou het een stabiel dingetje moeten zijn, maar dat is het niet als er een monopolie op rust. Een belangrijke reden voor die Boerenoorlog waren de goud (en diamant) mijnen, omdat Joden nou eenmaal verzot zijn op dat spul.

  https://fenixx.org/2018/08/19/de-holocaust-hypocrisie-van-het-britse-rijk-de-schokkende-realiteit-van-de-geschroeide-aarde-tactiek-tijdens-de-2e-anglo-boerenoorlog/

  En wat we nooit genoemd hebben, niet in dit stuk, is dat met een deel van de vergaarde rijkdom in Transvaal en de Boer-republiek de Bolsjewistische revolutie gefinancierd werd.

  Goud kun je ‘in the end’ niet eten. Je kan er ook niet in wonen. Het is mooi spul voor speculanten en financiers. Dat gajes dat door Jezus de ^Tempel uit werd gesmeten.

  Niemand heeft wat aan goud. Als je niks te eten hebt en ik hou een blik bonen voor je en een ounce goud, mag het duidelijk zijn wat je kiest.

  Uiteindelijk is de enige echte waarde arbeid. Al die mensen die een non-studie, met een non-beroep (of een uitkering) tot gevolg, aan de UvA gevolgd hebben, kunnen niet hun eigen huis bouwen, en niet hun eigen eten verbouwen. Laat staan dat ze een mooie Autobahn ….

  En dát, zijn de eerste levensbehoeften. Ook de mannen die je drinkwater maken hebben niet aan de UvA gestudeerd, en geloof me daar werkt niet één vrouw (behalve de telefoniste).

  Dan doen genderquota er in ene niet meer toe. En een waterzuiveringsinstallatie bouw je niet met goud, en ook niet met fiat-geld. Het wordt gebouwd met arbeid, van mensen.

  Dáárom was het zo briljant om ‘arbeidscoupons’ uit te geven, het enige dat van onvervreemdbare waarde is:

  https://fenixx.org/2018/07/05/maar-de-treinen-reden-wel-op-tijd-en-andere-goede-werken-van-de-heer-a-h-te-b-deel-i-hitler-en-de-banken/

  Liked by 2 people

 2. Ik ben anders toch maar blij dat ik wat gouden muntjes heb gekocht. Als de pleuris uitbreekt explodeert goud en dan kan zo’n muntje een tank bezine zijn die je 600 kilometer verder brengt terwijl de rest nog in de rij bij het tankstation staat. Bovendien is er voor goud gewerkt in plaats van gedrukt op waardeloos papier dat overigens ook elk jaar minder waard wordt.

  In elke oorlogsgebied is honger en schaarste behalve voor mensen die goud hebben. Zo was het en zo zal het blijven ook.

  Liked by 2 people

 3. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 10:16 //

  De goudprijs wordt 2 keer per dag “gefixed” door Rothschild in The City.
  Arbeid moet de onderliggende waarde zijn, goud heeft alleen waarde voor de verzamelaars.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/10/18/geld-hoe-moeilijk-kan-het-zijn/

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2018 om 11:27 //

  De ellende is natuurlijk dat wij als huis tuin en keuken economen er de ballen verstand van hebben, we weten net zoveel als dat ons verteld word. Daarmee zeg ik niet dat alle grote partijen daarin allemaal zo netjes zijn, dat zijn ze niet. Maar het is een behoorlijke zelfoverschatting te denken dat wij aan de keukentafel eventjes het hele financiële systeem kunnen doorzien.
  Trump heeft een heel leger aan economen en financieel specialisten tot zijn beschikking en je moet toch wel een hele grote doemdenker zijn om te denken dat die allemaal op de loonlijst van Rothschild staan.
  Niet alleen Trump heeft zo’n legertje van specialisten, ook alle andere wereldleiders beschikken daarover.
  De vele rijken op de wereld (en dat zijn echt niet allemaal joden) zijn ook niet allemaal op hun achterhoofd gevallen en zullen alles in het werk stellen hun rijkdom te behouden. Zeker er zijn er die beter worden van een financieel debacle maar die zijn wel in de minderheid, al die anderen zitten echt niet te slapen.
  Zeker, het is allemaal reuze griezelig als je erover gaat nadenken en het is verleidelijk om één grote schuldige aan te wijzen alleen die is er niet, niet in de vorm van Rothschild noch in de vorm van “het joodse volk”.
  Waarom het zo griezelig is ? Omdat wij als gewone stervelingen er de ballen verstand van hebben.

  Like

 5. @Fubar // oktober 20, 2018 om 04:11 //

  Zo is het exact. Veiligheid, voedsel en drinkwater. De rest is een hoop vuil en zal je niet redden. Terecht haal je Jezus aan. Maar hij zei ook dat je schatten moet vergaren in de hemel waar mot en roest niet aanwezig zijn zodat je schatten niet kunnen verteren. De mensheid heeft de brede weg naar de vernietiging gekozen. De smalle weg die naar het leven voert is moeilijk te vinden en weinigen zijn er die deze weg zullen kiezen. Het zal heel rustig worden op aarde wanneer de Ingreep een feit zal zijn en alles is weggevaagd.

  Like

 6. koddebeier // oktober 20, 2018 om 12:14 //

  Mooi, oprotten met NWO zooitje, doe NGO’s en VN er gelijk bij die ben ook goed zat !!

  Like

 7. Duchesne // oktober 20, 2018 om 12:26 //

  Mijns inziens is de beste investering die de mens kan doen een drieeenheid wawrmee je overla kunt overleven: kennis, gezondheid en weerbaarheid.

  Onder kennis versta ik ook arbeids potentieel, maar ook kunde en in staat zijn feiten kennis toe te passen op praktisch niveau. Dus leer, leer talen, leer handvaardigheiden, slurp kennis op die je altijd kunt gebruiken. Goed zijn in gamen of pc dingen is geen kennis, maar tijdverdrijf.
  Kennis die nuttig id kun je gebruiken in ene stad, in een bos en op zee.
  Gezondheid is jezelf heel houden en weten wat je wel en niet moet eten, drinken en wat je absoluut moet vermijden. Heel blijven is net als gelukkig zijn een kunst het leven die onmisbaar is. Bij de weight watchers gaan en “biologisch” eten is jezelf voor de gek houden. Ga er niet vanuit dat alle restaurants netjes met eten omgaan, in veel landen is het gros van de eetgelegenheden gewoon een vuile troep en je hebt zo een poepbacterie te pakken waar je jaren last van hebt. Thx Turkije….
  Beweeg, wees fit voor zover je kan en iets verder, en train jezelf dagelijks. Stress is een killer, stress is een gevolg van onvermogen en onwetendheid, van vastklampen aanzaken waar je geen controle op hebt.
  Weerbaarheid begint bij kennis, weten hoe iets werkt, welke grenzen het heeft en leren hoeje dingen bedienen moet. Weerbaarheid valt of staat bij lichamelijke en geestelijke gezondheid, en vergis je niet, oneerlijkheid naar jezelf toe is funest voor weerbaarheid, geen pilletje dathet kan oplossen. Alles heeft een balans, vloeibare dapperheid of in pil of poedervorm moet ergens door de eigen psyche worden gecorrigeerd. Op dat vlak is geloof en het daarop kunnen afwentelen van eigen verantwoording een geweldige vinding, maar ook daar komt de rekening ooit in de bus.
  Weerbaarheid komt voort uit zelfvertrouwen, iets wat in het begin van en leven word bepaald, zowel bij mens als dier. Gesloopt zelfvertrouwen is een anker op het land achter iemands leven. De truc is het touw door te snijden en jezelf baas te maken overje eigen leven, niet andermans vluchtige indrukken. En dan word je weerbaar, dan kun je leven en overleven, als je alle opgelegde en aangekoppelde ankers kunt dumpen.

  Zoals mijn maat Nikos zegt: verwacht niets, vrees niets en wees vrij.

  Like

 8. Wat is ie dom hé die Paul Scheffer dat hij in tegenstelling tot de Fenixx experts niet ziet dat de Joden de regie hebben. 😉
  Overigens zou ik zelf liever Australië dan Canada kiezen al voorbeeld van een alternatief.
  Maar het kan blijkbaar toch, gezien de comments onder het GeenStijl stuk, de kwestie beoordelen zonder de Joden erbij te slepen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2705308/paul-scheffer-immigratie-mist-elke-regie

  Like

 9. Hij heeft ze inderdaad niet op een rijtje die Scheffer:

  “U stelt: mensen hoeven daar niet aan te wennen. De politiek moet zorgen dat migratie beter gereguleerd wordt. Bijvoorbeeld selectiever zijn met wie en hoeveel migranten Nederland binnenlaat. Waarom zou dat het onbehagen wegnemen?

  „Dan wordt migratie meer voorspelbaar en bied je een bevolking houvast. Mensen weten dan waar ze aan toe zijn. Zodat er niet telkens gedoe en paniek ontstaat. Ik ben ervan overtuigd dat dit veel meer rust creëert dan nu. Dat zie je in een land als Canada.””

  Ha, ha, ha. Shithole Canada aanhalen.

  Dit zal wel te lastig voor hem zijn:

  The Jewish Origins of the Open Borders Movement
  https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/02/the-jewish-origins-of-the-open-borders-movement/

  Like

 10. Paul Scheffer heeft zich tegenwoordig geconformeerd aan de heersende elite en is nu ingezet om het onbehagen over immigratie te temperen. Omgekocht om te deugen.

  “Na de lezing wilde een Vlaamse student weten hoe ik dacht over remigratie. Ik zei dat het overgrote deel van de migranten die hier zijn is genaturaliseerd, dus hoezo remigratie? Dan nemen we hun paspoorten toch weer af, was zijn repliek die op enige bijval kon rekenen. Ik zei dat zelfs Pim Fortuyn – toch hun held – niet wilde terugkomen op de migratie uit het verleden.”

  Terloops wordt FvD ook nog even afgezeken.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/09/18/het-doemscenario-van-minderheid-in-eigen-land-a1616918

  Like

 11. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 19:22 //

  @Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2018 om 11:27 /

  “Trump heeft een heel leger aan economen en financieel specialisten tot zijn beschikking en je moet toch wel een hele grote doemdenker zijn om te denken dat die allemaal op de loonlijst van Rothschild staan.”

  Wanneer een Oostenrijkse schilder het plan de campagne van onze plannners 180 graden kan omdraaien dan is dat volgens mij geen rocket science maar gewoon gezond boerenverstand.
  Je hebt trouwens best kans dat wat van die adviseurs bij Bibi op de loonlijst staan.

  Liked by 1 persoon

 12. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 19:52 //

  De jesuits zaten achter het oprichten van The City.

  Like

 13. @Rommel

  Staat uiteraard ook op de loonlijst van de Joden, die Scheffer.

  Nee, dan Mussolini op het schild hijsen, daarmee komen we d’r vast wal.

  Like

 14. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 19:52 /
  De jesuits zaten achter het oprichten van The City.
  ———————-

  En:
  Review: The Jesuit Order as a Synagogue of Jews – Part One
  https://www.theoccidentalobserver.net/2017/12/26/review-the-jesuit-order-as-a-synagogue-of-jews-part-one/

  Like

 15. @Duchesne
  Zeer correct.
  Zelf ben ik enige tijd geleden begonnen met een eigen groentetuin. Zelfs met maar 15-20 m2 kun je een behoorlijke hoeveelheid voedsel zelf verbouwen. Het vraagt wel wat werk en studie, maar is zeker de moeite waard.
  Een andere goede investering is 200-300 euro/dollar voor een (draagbaar) waterfilter op koolstofbasis waarmee je tienduizenden liters water kunt filteren. Dat betekent dat je op het moment van een crisis in ieder geval je water zeker hebt gesteld en dat is het eerste dat je nodig hebt.
  Ook het zelf inmaken van eten is een redelijk eenvoudig iets, waardoor je goedkoop een behoorlijke voedselvoorraad aan kunt leggen. Koop daarnaast een bulkvoorraad rijst (en/of pasta) in (bv bij een toko, een aantal 10kg zakken) en je bent in ieder geval voorzien van voedsel voor een behoorlijke periode.
  Zelf probeer ik altijd voor een jaar voorraad te hebben en die rouleer ik steeds zodat het goed blijft. Koffie, zout, specerijen en tabak heb ik een extra keer vacuum verpakt en achter de hand als ruilmiddel.

  Een paar goede (jacht)messen, vuurmakers, kaarsen, zeep en een kruisboog (aangezien je in NL moeilijk aan een legaal vuurwapen kunt komen en niet iedereen het risico op een illegaal vuurwapen wil lopen) en je hebt in ieder geval een kans.

  En uiteraardd : kennis. Leer over eetbare planten in de omgeving, leer strikken zetten, leer een goede schuilplaats bouwen, leer vuur maken, leer over het verbouwen van voedsel, leer over basisvaardigheden die nuttig kunnen zijn, houtbewerken/timmeren, metselen, smeden, wat dan ook.

  Like

 16. @Karen // oktober 20, 2018 om 19:55

  Je reacties ontsporen meestal in woedende verwijten en onzinnig gebral. Nergens wordt er ooit maar eens serieus geprobeerd om het geschreven met feiten, zover die er zijn, of serieuze argumenten te bestrijden. Waar Tijl nog probeert zijn argumenten te onderbouwen en ondanks dat we het niet eens zijn, lezenswaardige reacties schrijft, brul jij alleen maar idioterie en probeert constant met je viswijfgebral de redactie persoonlijk aan te vallen. Je begint de irritante trekjes te vertonen van een nijdige trol. Houd er rekening mee dat er een grens is aan mijn geduld.

  Liked by 1 persoon

 17. Duchesne // oktober 20, 2018 om 20:45 //

  # Johan P: microvezel filters zijn beter dan koolstoffilters, licht en een Sawyer mini is al goed voor 100.000 liter 99,99% gezuiverd…een scheutje chloor als je het echt wil…kost vanaf 30 euro…koolstof filters met colodiaalzilver verdwijnen uit de markt, discussie gebeuren.
  Groentetuin, kan als je zeker bent dat niemand je spul kan stelen, maar 20m2 is voor een persoon denk ik het minimale.
  qua bewapening kun ook een kaliber 12 of 16 kopen, die zijn deels vrij indien zwartkruit, kost je iets vanaf 400. Een Zweedse rolling block is ook vrij, prima voor van alles. Munutie is niet vrij en hulsen vaak een probleem, maar waarvoor heb je 3d printers als je ze niet nuttig gebruikt.
  Kruisboogpijlen zijn relatief duur en snel weg, bouten met een zware kop zijn een veel betere optie. Hetzelfde met een plastic buis en een lange m8 bout met een dot moeren, een korte zwiep en je gaat door een autoruit. Geweldig voor scheenbeen en knie of schedel. Een brandblus vlammenwerper, ook prima voor huis,tuin en openbaar vertoevend ongedierte.

  Alle basis vaardigheden, maar vergeet niet sloten openen. Alles ligt tegenwoordig achter slot en grendel, niemand hoeft meer een kleipotten maken of een jas met lisdodde te vullen. Goed gereedschap is het halve werk.

  Maar het belangrijkste: zorg dat je in een netwerk zit. Alleen zijn is een zwakke positie en op termijn red je het niet. Niemand.

  Like

 18. Ben echt geschrokken van de Hollecaust tijdens de Boerenoorlog en de Nazi praktijken die waarvan ik dacht dat ze door de Duitsers
  Uitgevonden waren,blijken het de Engelsen te zijn die ik hiervoor altijd als dappere mensen beoordeeld hebt en hoog had staan maar zijn nu door mij als LAFAARDS bestempeld en Massa moordenaars van vrouwen en kinderen en laat die Brexit maar doorgaan en leg mijnen om dat eiland.
  Toch wil ik kwijt dat de Joden en zeker de Rotchilds als RODE Draad Lopen met Financieren van de EERSTE,EN TWEEDE W.O van zowel HITLER als de USA ,Boeren oorlog inZ.A. En zelfs nu zijn ze bezig om Europa te vernietigen dmv Soros met een invasie van Afrikanen om ons De Blanken te vermoorden en in te ruilen voor makke zwarte schapen en andere inboorlingen waartoe zelfs kannibalen behoren,en Israel en de Joden blijven onderwater maar WEER de ANIMATORS en kijken weer hoever zij kunnen gaan om WERELDWIJD het Jodendom boven alles te bewerkstelligen.
  EEN WOLF IN SCHAAPSKLEREN.

  Like

 19. Sweden’s Most Powerful Family Preparing For FINANCIAL CRISIS! Will Europe Collapse First? – The Money GPS

  Like

 20. Scheffer is gewoon een proto-type boomer.

  De MSM heeft behoefte aan een heel beperkt kuch ‘tegengeluid’ om enigszins geloofwaardig te blijven. Daar komen sukkelaars als Scheffer van pas.

  En dat is ook de functie van GS.

  Like

 21. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 19:52 // Wat een treffend plaatje is dit!!
  Die ga ik plaatsen in mijn eerstkomende artikel dat binnenkort op mijn FB-tijdlijn gaat verschijnen.
  Voorts kan ik mij goed vinden in het artikel en de conclusie daarvan; good job, Rommel.

  Like

 22. Ik heb altijd wel een grote voorraad voedsel, waterfilter, maar vooral gereedschap. En nodige veiligheidsvoorzieningen. Ontsmettings middelen ,wateropslagcapacteiten. Zou net als in S.A wel lid willen zijn van een groep net als suidlanders. Een soort nord Landers. Om kennis te delen en voorbereidt te zijn. Geld of Goud of duren spullen. boeit me voor geen meter. Of ik nou door een bankier ,liegende EU , of moslim terrorists wordt bedreigd maakt ook niet uit. Ik ben er klaar voor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s