Nieuw

Dappere Poolse en Italiaanse voorkomen verkrachting door Marokkaanse messentrekker

Duitsland – Ze willen geen heldinnen zijn, de Italiaanse Linda Cariglia (20) uit Gütersloh en de Poolse Karolina Smaga (21) uit Rietberg, de twee stagiaires van een supermarkt.

“Wij noemen het burgermoed”, verklaren ze, en vertellen over hun succesvolle bevrijding van een verkrachtingsslachtoffer in Bielefeld. Ze dwongen een Marokkaan, die zijn slachtoffer al in de struiken had gesleept, om te vluchten, achtervolgden hem en riskeerden daarbij zelfs hun leven. De dader, een inwoner van een asielaccomodatie in Herford, trok een mes en verwondde een van de vrouwen.

Zoals de Neue Westfälische NW schrijft, waren de twee jonge vrouwen op zondagochtend rond 06.15 uur ’s morgens van een discobezoek op weg naar huis toen ze achter een spoorbrug in de struiken geluiden hoorden – en daarna hulpgeroep. Toen de twee jonge vrouwen nauwkeuriger keken, herkenden ze een  man die op een huilende vrouw tussen de struiken lag.

“Je kon zien dat ze dat niet wilde”, vertelt Cariglia aan de krant. Voor de zekerheid riep haar vriendin Smaga: “Wil je dat?” maar de dader hield zijn hand voor de mond van de vrouw en beweerde brutaal dat alles goed was. Desondanks werden de wanhopige hulpkreten van de vrouw duidelijk gehoord.

Op dat moment nam de 1,57 meter Poolse Smaga het initiatief en sprong op de gewelddadige asielzoeker. Ze duwde de Marokkaan met geweld aan de kant, zodat hij in de struiken terechtkwam. Vervolgens hielp ze de vrouw op haar benen en gaf haar over aan de zorg van de Italiaanse vrouw. Daarna belde ze de politie.

Ondertussen was de Marronkaan weer opgestaan, sloeg de Poolse in haar gezicht en greep gelijktijdig haar mobiele telefoon uit haar hand. Toen sloeg de furie toe bij de Italiaanse vrouw: “Toen werd ik razend en ging op hem los”, zegt de stagiaire uit Gütersloh, die met haar 1,70 ook niet noodzakelijkerwijs van gelijke lengte was met de dader.

Na deze aanval liet de verkrachter de mobiele telefoon vallen en nam de vlucht. De jonge Poolse vrouw, die een beetje hersteld was van de klap, nam de achtervolging op zich. Wetende wat ze aan het doen was, “Ik wilde deze man aanhouden. Ik wilde niet dat hij er mee wegkwam”.

De achtervolging eindigde op een parkeerplaats, waar de dader zich achter een fiets had verstopt. Hiermee wilde hij zijn ontsnapping voortzetten. Maar Smaga dwarsboomde hem, greep de bagagedrager en trok zo hard dat de fiets met de dader omviel. Op dat moment was de 25-jarige Marokkaan volledig buiten zinnen, trok een mes uit zijn buiktas en verwondde de vinger van de achtervolgster.

Ondertussen was ook de politie ter plaatse. Dankzij de goede beschrijvingen van de twee vriendinnen volgden verschillende patrouillewagens de dader in de richting van het oude centrum, waar hij op de ‘Jahnplatz’ werd gearresteerd.

Volgens politiewoordvoerder Michael Kötter is de man nu in hechtenis. Hij wordt beschuldigd van poging tot verkrachting. Volgens de politie werd hij “tot nu toe beschouwd als tamelijk onopvallend”. Hij heeft nog geen uitspraken gedaan over de beschuldiging.

De twee moedige vrouwen vonden het bijzonder beschamend dat er enkele “mannen” in de buurt stonden – aan de andere kant van de straat. Maar ondanks de hoorbare kreten om hulp van het slachtoffer en de luide tussenkomst van de helpsters (“Houd de verkrachter!”), reageerde niemand.

Welke “mannen” ze waren en van welke “cultuur” ze afkomstig zijn, wordt niet duidelijk uit het politierapport.

Bron:

So geht’s auch: Mutige Polin und Italienerin verhindern Vergewaltigung durch messernden Marokkaner

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Dappere Poolse en Italiaanse voorkomen verkrachting door Marokkaanse messentrekker

 1. Het is van groot belang om je kinderen extreem assertief op te voeden.

  Like

 2. En een beetje asociaal.
  Als tegenwicht voor al het goedmens bullshit waar ze op school mee gehersenspoeld worden.

  Like

 3. “tot nu toe beschouwd als tamelijk onopvallend” tamelijk dus hij viel wel op , maar het kon nog erger. Deze barbarian zal wel weer vrij gelaten worden, tot hij de volgende pakt

  Like

 4. Ik hoop dat er geen aanklacht volgt tegen deze dappere vrouwen!
  Linkse gutmenschen zullen proberen om dit islam-vuil zo snel mogelijk weer op straat te krijgen!

  Like

 5. Jeanette K // oktober 20, 2018 om 10:35 //

  Super actie van die vrouwen: RESPECT!
  Maar… wanneer dringt het tot alle politiek correcte idioten in de EU door dat iedere moslim in het westen als infiltrant met opdracht beschouwd dient te worden?
  Die opdracht luidt: islamisering en wel zo snel mogelijk, zelfs met geweld*, dus ook het aanranden/molesteren van vrouwen, overvallen plegen, inbraken, you name it!
  Doel van die ellende: een wereldkalifaat plus sharia.
  En dat is weer onderdeel van HET PROJECT.
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  *lees de 26-delige gebruiksaanwijzing
  En wanneer beleven we de dag dat iedereen in dit land massaal aan de bel trekt
  bij dat politiek correcte zooitje Haagse plucheplakkers?
  Dat als er niets gedaan wordt, ook dit land naar de godverdomme gaat.

  Like

 6. Waar zijn de ‘mannen’?

  Like

 7. Jeanette K // oktober 20, 2018 om 10:35 //

  ‘…..En wanneer beleven we de dag dat iedereen in dit land massaal aan de bel trekt…..’
  Grapje zeker ?
  Antw. is; Nooit !

  Bij de volgende verkiezingen stemt het gros weer gewoon op meer diversiteit en meer inclusiviteit.
  Dus meer ‘jungle’ en meer ‘zandbak’.

  Alles onder het motto; ‘deugen’ moet, deugen doet je goed !
  (tenzij er een paar flinke aanslagen gepleegd worden met heel veel slachtoffers, schiet het gepeupel wellicht wakker. Al is ook dat niet een absolute garantie)

  Like

 8. paulzwueste // oktober 20, 2018 om 19:37 //

  Als we Duitsers beoordelen valt steeds op dat Duitsers zich moeten verzetten, dat ze de straat op moeten, dat ze een volksopstand moeten organiseren….
  Maar wat vergeten wordt is dat geen enkel volk zomaar uit zichzelf de straat op gaat,
  laat staan ’n volksopstand ontketenen.
  Het sprookje van het “wonder” bestaat niet, is nooit geschreven, laat staan beleefd.
  ’n Volk moet geleid worden, moet begeesterd worden…
  Om daden te stellen.
  Daar moet ’n politieke organisatie achter zitten…
  In de jaren dertig was er zo’n organisatie in Duitsland die dankzij de verbale capaciteiten van enen “Hitler” het Duitse volk zo ver kreeg.

  Wie hebben de Duitsers nu…?
  Niemand, nobody!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dappere Poolse en Italiaanse voorkomen verkrachting door Marokkaanse messentrekker | mz333 weblog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s