Nieuw

Aanvallers hebben de grens met Mexico neergehaald en zijn nu op weg naar de Verenigde Staten – Trump moet kleur bekennen

De Hondurezen hebben zo de pest aan het land waar ze vandaan ‘vluchten’ dat de aanvoerders die voorop lopen vlaggen van dat land dragen, zoals de vaandeldragers van een leger dat doen.

Terwijl ze marcheren zingen ze het volkslied van het land dat ze ‘ontvluchten’, om duidelijk te maken dat het echt een heel erg vreselijk land is..

Inmiddels hebben ze het grenshek aan de Guatemalteekse kant van de grens neergehaald.

CBS News dacht Trump belachelijk te maken. En zei dat Trump de Democraten beschuldigde zonder enig bewijs. Grappig dat ze zelf een fragment dat ze in hun filmpje gestopt hebben dat ze waarschijnlijk over het hoofd gezien hebben.

Het gaat om de truck op 0:24. Beetje onduidelijk. Op dit filmpje zie je dezelfde truck, en vanaf 0:32 zie je duidelijk het embleem op de cabine van de truck.

Eerder vandaag berichtten we dat Trump, nadat hij gedreigd had het leger in te zetten, tevreden was dat Mexico versterking naar de grens met Guatemala gestuurd had. En de eerste berichten nadat de Hondurezen het Guatemalteekse grenshek neergehaald hadden duidden er ook op dat de Mexicaanse politie inderdaad ingreep. Ze zouden traangas afgevuurd hebben en het leger, vrouwen en kinderen voorop want dat zijn de wapens in deze tijd en eeuw, zou rechtsomkeert gemaakt hebben.

Maar niet voor lang.

Daily Mail:

De karavaan van Hondurese aanvallers die op weg waren naar de VS stormde vrijdagmorgen door een grenspoort in Guatemala om over een brug naar Mexico te rennen, waar ze met traangas van de oproerpolitie werden ontmoet voordat ze het land binnen mochten en hun mars naar Amerika voortzetten.

De groep van ongeveer 4.000 migranten overmeesterde de politie eerst in Tecun Uman, Guatemala, om zich een weg te banen over de korte brug naar Ciudad Hidalgo in de zuidelijkste staat Chiapas in Mexico.

Ze waren gedwongen zich eerder op de dag terug te trekken en te reorganiseren nadat ze op sterke weerstand waren gestuit.

Na het oversteken van de brug werden ze geconfronteerd met gewapende Mexicaanse officieren die traangas in hun richting gooiden en in rijen stonden en kinderen ophaalden die naar hen toe renden en stevig achter hun schilden stonden.

Lachgas in plaats van kogels. Fucking SJW-sneeuwvlokjes in uniform die gaan huilen als ze een paar kinderen zien.

Na een impasse kwamen ze overeen dat ze een deel van de migranten door zouden laten en begonnen te vragen dat ze rijen zouden vormen.

Ze zijn van plan om eerst vrouwen en kinderen het land in te laten.

Vrouwen en kinderen eerst. Ooit was dat een eerbaar iets. Maar een vijand die ze als wapens inzet heeft nul eer. We hebben te maken met een meedogenloze tegenstander, die geen methode onbenut laat om elk blank land in een shithole te veranderen door shithole-people te importeren.

De beslissing druist in tegen het pleidooi van president Trump aan de Mexicaanse functionarissen om donderdag een einde te maken aan de vooruitgang van de karavaan.

Die Spics hebben hetzelfde doel als de Hondurezen. Ze hebben Californië en Nieuw-Mexico al veroverd, en daar zullen ze het echt niet bij laten. Daar kun je geen afspraken mee maken.

Hoewel het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Mexicaanse ambtenaren het eens zijn geworden over een plan om de migranten die asielaanvragen indienen in opvangcentra onder te brengen, stuurt hun beslissing om hen vrijdag door te laten gaan naar het noorden, hen op weg naar de VS.

Video’s toonden de duizenden migranten die feestvieren op de brug toen ze eenmaal over de oversteek hadden weten te komen.

Nu zullen we zien of Trump ballen heeft. De Mid-Terms staan voor de deur, en voorlopig heeft hij de aanval vanuit het Zuiden op de VS nog niet kunnen stoppen. Hij heeft wel 34 miljard naar Israël gestuurd, maar nog geen dollar bij elkaar om eindelijk eens die MUUR te bouwen. En dat is waar die voor gekozen is, om een muur te bouwen. Dát was het thema van al zijn verkiezingsrally’s.

Die muur komt niet op tijd om deze aanval af te slaan. En lachgas helpt niet. En de Mexicanen gaan de invasie niet stoppen. Dat is net zo achterlijk als Mark Rutte die Erdogan miljarden geeft om de islamitische invasie van Europa te stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

32 Comments on Aanvallers hebben de grens met Mexico neergehaald en zijn nu op weg naar de Verenigde Staten – Trump moet kleur bekennen

 1. Duchesne // oktober 20, 2018 om 15:45 //

  Een Belgisch paracommando die ik kende had destijds in de Kongo tijdens een roadblock het zelfde mee meegemaakt: een horde vrouwen en kinderen die tegemoet keamen en daarachter de “mannen” die over hun hoofden het vuur openden. Als destijds dienstplichtige moedt hij het vuur openen op de massa, tot de dag van vandaag, of tot zijn dood, is dat een last die HIJ meedraagt, logica die de rede verdringen moet. Geen politicus zal zich ooit schudig voelen voor het sturen van soldaten en het bevelen tot doden van anderen. Zelf zullen ze nooit hrt gekrijs en gejank horen van de gewonden, de lijken zien en de geur van rotting ruiken. Het zijn zulke helden daar in hun colberts met lijfwachten en hun vette pens meeslepend….

  Hoor ik politici praten over oorlog voeren dan hoor ik onbenullen elkaar nakwaken. Oorlog kan heel simpel zijn, zet de poltici bij elkaar in een hok met aardappel schil mesjes en laat hun het uitvechten, wij het volk kijken met plezier naar hun wens om het gelijk te halen.

  De prijs van het doden is zelf iets voelen sterven, enkel uit idealisme doden en door de massa geprezen worden is een pleister op de ziel, die zelfs dan immer een open wond zal blijven.

  Liked by 4 people

 2. Ben benieuwd of ie de grens dicht gooit zoals ie gedreigd heeft

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Von Puffelen // oktober 20, 2018 om 20:28 //

  Like

 6. Ik word een beetje moe van de beschuldiging aan Trump voor het niet bij elkaar krijgen van het geld voor de muur. Dat moet namelijk echt eerst door de senaat en die werkt niet bepaald mee.
  Men lijkt te denken dat Trump een soort dictator is die alles kan regelen door ergens een handtekening te zetten maar zo werkt het toch echt niet.
  Hij doet al buitengewoon veel door het uitvaardigen van ‘executive orders’ maar dat is voornamelijk omdat de senaat weigert mee te werken. Wat dat betreft zijn de aanstaande midterms buitengewoon belangrijk.

  Maar reken er maar op dat Trump indien nodig het leger in zal zetten om de grenzen te beschermen. En als dat er van komt zal dat zijn populariteit alleen maar doen toenemen, iets wat de linkse gutmenschen maar niet lijken te snappen.

  Liked by 2 people

 7. Johan, wat denk je dat hij bedoeld met “swamp”?

  Like

 8. trebor2110 // oktober 21, 2018 om 11:06 //

  De Hondurezen hebben zo de pest aan het land waar ze vandaan ‘vluchten’ dat de aanvoerders die voorop lopen vlaggen van dat land dragen

  Ik denk niet dat de Hondurezen geen pest aan hun land hebben maar aan de machthebbers van hun land
  https://www.nu.nl/buitenland/5525189/duizenden-hondurezen-weg-terug-huis.html

  Like

 9. Heb net een interview gezien op fox met de zoon van trump en wat ik begreep is de karavaan gestopt, ik meen in mexico maar vooralsnog heb ik daar verder niets over gelezen. Hoe dan ook, dit speelt trump enkel in kaart omdat de waanzin nu goed in beeld gebracht wordt, ze zijn blijkbaar eindelijk op een punt aanbeland dat alle acties die ze ondernemen om trump naar beneden te halen averechts werkt en dat is goed nieuws want ze kunnen niets anders dus het zal van kwaad tot erger worden met de kans dat ze imploderen. Kan niet wachten.

  Like

 10. Von Puffelen // oktober 21, 2018 om 20:23 //

  IsraAids is ook altijd wel ergens in de buurt.

  Liked by 2 people

 11. Like

 12. De aanvalskaravaan marcheert door:

  Like

 13. Pueblos Sin Fronteras is but one of several Soros groups financially and logistically supporting the caravan.
  “The caravan is organized by a group called Pueblo Sin Fronteras, [b]ut the effort is supported by the coalition CARA Family Detention Pro Bono Project, which includes Catholic Legal Immigration Network (CLIN), the American Immigration Council (AIC), the Refugee and Immigration Center for Education and Legal Services (RICELS) and the American Immigration Lawyers Association (AILA) – thus the acronym CARA,” WND reported in April.

  “At least three of the four groups are funded by George Soros’ Open Society Foundation.”

  Like

 14. shlomoshe // oktober 21, 2018 om 23:58 //

  Allemaal toeval.
  Speculatie is ook en kunst.
  Niks dan vermoedens.
  Helemaal geen patroon.

  Oh. En antisemitisch uiteraard.

  Like

 15. Like

 16. Like

 17. Fub OT, vanavond bij FOX news, life liberty & levin show gaat over de klimaat hoax van CO2 en alles wat er achter zit

  Like

 18. Jewish journalist

  Like

 19. @skeeter // oktober 22, 2018 om 04:27 /

  Geef maar een fijn linkje 😉

  maak mijn levens eens gemakkelijk.

  Like

 20. Levens met meervoud. Dat mocht ik willen. Editen is uitermate tijdrovend tegenwoordig, dus bekijk het maar.

  Like

 21. de uitzending is nog bezig,

  Like

 22. je moet de hele show bekijken, wat ik nog niet wist dat orgineel de push voor nuke energie er achter zat

  Like

 23. voor je android phone or tv box fub
  https://androidappsapk.co/download/com.livenewson.news/

  Liked by 1 persoon

 24. Like

 25. The Funding Behind the Midterm Caravan

  Like

 26. Like

 27. @Greengo

  Hij noemt Kavanaugh protest.

  Draad:

  Like

 28. Like

 29. shlomoshe // oktober 23, 2018 om 07:36 //

  Allemaal toeval.
  Speculatie is ook en kunst.
  Niks dan vermoedens.
  Helemaal geen patroon.

  Oh. En antisemitisch uiteraard.

  Maar, bijna allemaal te opvallend. En zonder de gebruikelijke terughoudendheid.
  Dan maar wat damage control.
  -G. Soros (estate)/filantroop
  -New York Times
  -Bom/US.EOD/FBI
  -Holocaust overlevende/miljardair
  -Open Society Foundation/democratie&rechtstaat
  -door zijn activisme en Joodse achtergrond is hij een geliefd doelwit van conservatieve en extreemrechtse groeperingen en een veelvuldig onderwerp van samenzweringstheorien.

  Kanttekeningen weer even benadrukt bij het zien van alle (soc.)media aandacht. Merendeel der fatsoensrakkers zal zich voldoende beperkt/gesterkt voelen om nepnieuws onmiddelijk te verwerpen.

  Like

 30. Like

 31. @Fubar // oktober 22, 2018 om 22:57 //
  Heel goede, veelzeggende, info; dank voor dit draadje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s