Nieuw

Zweedse roodgroene premier wil alle EU-landen MENA-migranten opdringen

Zweedse staatsminister Stefan Löfven bezoekt onbegeleide "vluchtelingkinderen".

De Zweedse premier Stefan Löfven zal geen andere oplossing accepteren dan dat alle EU-landen gedwongen worden om MENA-migranten op te nemen. Dit verduidelijkte hij op de laatste EU-top in Brussel op donderdag.

Voor Löfven kan er maar één vorm van solidariteit goedgekeurd worden, en dat is het openen van de deuren voor overzeese migranten. Dat is in ieder geval de mening van de Zweedse premier Stefan Löfven.

Tijdens de laatste EU-top zijn de leiders van de EU-landen het opnieuw niet eens geworden over immigratiekwesties.

Aan de ene kant staan degenen die Europa willen blijven vullen met immigranten, aan de andere kant degenen die strengere regels willen zien.

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz stelde een zogenaamde “flexibele solidariteit” voor, in plaats van de lidstaten te dwingen immigranten op te nemen. Dit betekent dat de EU-landen zelf kunnen beslissen of ze willen betalen of op een andere manier willen helpen, of – zoals Zweden eist – om immigranten in hun land op te nemen.

Maar het is een compromis dat Stefan Löfven weigert te aanvaarden.

– Er zijn mensen die denken dat het goed zou zijn wanneer men zich vrij zou kan kopen en je eigen solidariteit zou kunnen bepalen, maar daar zijn we het niet mee eens, we moeten ervoor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, zei Löfven na de bijeenkomst tegen TT.

Oostenrijk, die momenteel het EU-voorzitterschap beheerst, stelde ook voor dat de EU zich zou moeten concentreren op het bewaken van haar grenzen in plaats van de eindeloze discussie over herverdeling voort te zetten.

Maar alleen maar focussen op het bewaken van de grenzen en het versterken van de Afrikaanse economieën om de immigratie terug te dringen en tegelijkertijd de kwestie van de herverdeling achterwege te laten, viel bij Löfven ook niet in de smaak. Immigranten moeten binnen de EU worden heringedeeld, eist hij.

– Je kunt niet zeggen dat we op deze twee punten samenwerken, maar op het derde doen we dat niet, zei hij volgens Euro Portalen.

Bron:

Löfven accepterar bara “solidaritet” som leder till mer invandring

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8484 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Zweedse roodgroene premier wil alle EU-landen MENA-migranten opdringen

 1. De man is waanzinnig.

  Like

 2. zweden heeft nog maar weinig van haar/zijn eigen gedrag geleerd en probeert andere eu-landen zich ook in de afgrond te laten storten,dat zijn toch geen lemmingen?

  Like

 3. Kan iemand me vertellen waar ‘MENA’ voor staat? Ik heb werkelijk geen idee en zelfs een zoekactie levert me niets op. B.v.d.

  Like

 4. paulzwueste // oktober 19, 2018 om 19:25 //

  Wat ’n kop!
  Boris Karlof in de politiek…!

  Like

 5. @Greengo // oktober 19, 2018 om 19:18

  MENA is een acroniem voor het Engelse Middle East and North Africa – Midden-Oosten en Noord-Afrika.

  Like

 6. Die Löfven wordt toch niet meer serieus genomen hoop ik? Zo’n mafklapper die zijn land naar de kloten heeft geholpen behoort sowieso geen zeggenschap meer te hebben en dient afgevoerd te worden in een dwangbuis. Dat een merendeel van de Zweden noch überhaupt op deze klaploper stemt is mij echt een raadsel. Manmanman wat zijn er tocht debiele mensen op de wereld……………

  Like

 7. @F1802 // oktober 19, 2018 om 20:00
  “Dat een merendeel van de Zweden noch überhaupt op deze klaploper stemt is mij echt een raadsel. Manmanman wat zijn er tocht debiele mensen op de wereld”

  Dit videofimpje dat door Fubar is geplaatst, geeft een duidelijke verklaring:

  Like

 8. Als hij zo sociaal is kan hij ze beter zelf opnemen. Ruimte genoeg en volgens mij ook een vrij veilig land voor alle MENA-migranten, dit laatste is ook wel belangrijk.

  Like

 9. Wat heeft die linkse aap een kapsones, hij kan niet accepteren…. Loven is 1 van de 28 lidstaten
  hij mag zijn mening geven en daar na z’n mond houden, of voelt hij zich ook al 1 van de Brusselse dictators

  Like

 10. @ Rommel // oktober 19, 2018 om 19:25 //
  Helder! Dank voor de uitleg!

  Like

 11. Sjun Demartelaere // oktober 21, 2018 om 21:31 //

  Löfven heeft het intussen al voor elkaar dat er vanuit het buitenland niet enkel mensen naar Zweden komen voor het sociale systeem. Intussen komen er ook mensen om lokale al te naïeve Zweden een perspectief van bezetting en oorlogsbuit te schetsen voordat dit volledig heeft plaatsgevonden zodat zij zelf en nog langs beschaafde weg kunnen voorkomen dat het probleem de toekomst van hun kroost vergalt. Löfven wordt mijns inziens vooral gedreven door het besef dat hij ook in eigen land niet veel tijd meer heeft om de Zweedse cultuur te vernietigen en haar bevolking te vervangen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s