Nieuw

Trump dreigt de bijstand aan landen die illegale immigranten niet tegenhouden in te trekken

Screenshot YouTube.

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt nu de Centraal-Amerikaanse landen met stopzetting van financiële hulp, als ze de illegale immigranten die naar de Verenigde Staten willen, niet tegenhouden. Hij denkt ook na over het militariseren van de grens met Mexico, zegt hij.

Op dit moment is een “caravan” met 3.000 illegale immigranten op weg naar de Verenigde Staten. Ze komen uit El Salvador, Honduras en Guatemala.

Maar de Amerikaanse president Donald Trump is niet van plan hen te ontvangen.

Stop de immigranten, of ik trek jullie bijstand in en militariseer de zuidelijke grens, is zijn boodschap aan alle drie de landen.

De immigranten zijn echter van mening dat ze vluchtelingen zijn die voor geweld en armoede vluchten.

“Naast het stoppen van alle betalingen aan deze landen, die bijna geen controle lijken te hebben over hun bevolking, moet ik Mexico ten sterkte vragen om deze aanval te stoppen – en als ze dat niet kunnen doen, zal ik het Amerikaanse leger inschakelen en de zuidelijke grens sluiten”, schrijft Donald Trump op Twitter.

Mexico heeft nu extra politie naar de grens gestuurd en beweert dat de 3.000 immigranten die naar de Verenigde Staten proberen te komen niet zullen worden doorgelaten.

“Bedankt Mexico, we kijken ernaar uit om met u samen te werken”, schreef Trump in een andere Twitterbericht op donderdagavond, samen met een video die laat zien hoe de Mexicaanse politie naar de grens met Guatemala is gestuurd.

“Iedereen die illegaal de Verenigde Staten binnenkomt, wordt gearresteerd en vastgehouden, alvorens terug te keren naar hun thuisland”, legt Donald Trump uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Trump dreigt de bijstand aan landen die illegale immigranten niet tegenhouden in te trekken

 1. Dat zou Brussel ook moeten doen. Maar die klootzakken pakken juist de landen die ze wel tegen houden

  Liked by 2 people

 2. Stef // oktober 19, 2018 om 14:54 //

  “Brussel” staat voor alles wat slecht is voor het Europa zoals we dat ooit kenden. Kortom, eu/brussel is de kwade genius met dito agenda die voor geen enkele Europese burger positief uit pakt.
  (hetgeen ook nooit de bedoeling was)

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // oktober 19, 2018 om 19:14 //

  Sowieso geen geld, stop daarmee, eigen broek ophouden, niks neuken maar werken, laat Zen maar verrekken.

  Liked by 1 persoon

 4. Groot gelijk Trump, laat ze maar zelf hun eigen handjes laten wapperen en hun land fatsoenlijk opbouwen. Dat klaplopen wordt je een beetje moe van idd.

  Like

 5. Geef hem eens ongelijk. Maar staat dat hek of die muur er al eigenlijk. Was wel een verkiezingsbelofte.

  Like

 6. TRUMP, een kerel naar mijn hart. En toch zo gehaat door de linkse rakkers.
  Hoe zou Amerika er uit hebben gezien als de verraadster Hillary er had gezeten ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s