Nieuw

Slechts 6% van de Amerikaanse Joden zou op Trump stemmen

President Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu schudden elkaar de hand tijdens hun gezamenlijke persconferentie, woensdag 15 februari 2017, in de East Room of the White House in Washington, D.C. (officiële foto van het Witte Huis door Benjamin Applebaum)

Hoe ondankbaar is dat ?

Trump doet alles wat ze willen. Hij verplaatst de ambassade naar Jeruzalem, gooit kruisraketten op Syrië op bevel van Netanyahu en stopt de Irandeal als Netanyahu daar opdracht toe geeft. Trump heeft werkelijk alles gedaan waar om gevraagd is.

Times of Israël:

Nieuwe poll: Trump’s Israëlisch beleid beïnvloedt de meeste Amerikaanse joden niet.

Slechts 6% van de Amerikaans-joodse gemeenschap zou op president stemmen vanwege Israël, ondanks verschillen over andere kwesties.

Het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump ten aanzien van Israël genereert geen steun voor hem onder de Amerikaanse joden, zo bleek uit een opiniepeiling die woensdag werd gehouden.

Terwijl een kleine meerderheid van de Amerikaanse Joden zei dat ze de omgang van Trump met de Joodse staat goedkeurden, zei de overgrote meerderheid dat dit er niet toe zou leiden dat ze voor hem zouden stemmen.

Het onderzoek, door de Mellman Group, vond dat 51 procent van de Amerikaans-Israëlische respondenten zeiden dat ze de Amerikaanse-Israëlische benadering van de president goedkeurden, maar slechts 6% zei dat ze voor hem zouden stemmen vanwege zijn Israëlisch beleid, ondanks het feit dat ze van hem verschilden op andere punten. Bovendien zei 20% dat ze het eens waren met Trump over Israël, maar dat ze nog steeds niet voor hem zouden stemmen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Slechts 6% van de Amerikaanse Joden zou op Trump stemmen

 1. Her zijn globalisten en dat is Trump blijkbaar niet

  Like

 2. Republikein // oktober 19, 2018 om 19:05 //

  Geldwolven.

  Liked by 1 persoon

 3. weeral een bewijs dat Trump gelijk heeft

  Like

 4. tepelstreeltje // juni 20, 2019 om 23:13 //

  dat is heel erg dom van de joodse mens heel erg dom dom dom maar ja ze zijn wel vaker naief geweest toch en goedgelovig!Nu weer!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s