Nieuw

Politie verzweeg golf aan diefstallen door vluchtelingen – enorme lafaards waren bang voor het etiketje populist

De politie twijfelde lang of het de golf aan diefstallen door vluchtelingen bekend moest maken, bekent teamchef Johan Ekkel. Hij is blij dat het hoge woord eruit is, dankzij raadslid Azer.

,,Het is een lastig thema, want wij willen niet stigmatiseren’’, aldus Ekkel. ,,Als chef voel ik niet de vrijheid te benoemen wat er aan de hand is. Als het probleem wordt geassocieerd met azc’s valt iedereen over elkaar heen. Door het publiek word je snel in de hoek van de fascisten en populisten gezet. Maar het gaat in dit geval niet om asielzoekers, want de meesten gedragen zich keurig. Voor mij zijn het criminelen die misbruik maken van de procedure.’’

De Stentor >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Politie verzweeg golf aan diefstallen door vluchtelingen – enorme lafaards waren bang voor het etiketje populist

 1. Duchesne // oktober 20, 2018 om 12:37 //

  “Misdadigers die gebruik maken van de procedure”……geweldig, ongetwijfeld bedacht door een massa psycholoog en een reclamebureau….zo kun je alles recht lullen. Het woord “incidenten” is ook zoiets, eenmalige zaken……iedere moslim op zich is een individu, dus iedere misdaad is individueel, een incident….maar dat de sekte aan de basis ervan ligt lees je nergens, oei, het zou maar eens.

  Mijns inziens hoort een moslim niet in een vrij land omdat men het mens zijn aan anderen ontzegd op basis van geslacht en wel of niet sektelidmaatschap. Met doodslaan als oplossing.
  Voor mij is dat genoeg om te weten wie de vijand is. meer hoef ik eigenlijk niet aan info, het is volledig helder en duidelijk. En ieder die deze lui faciliteerd een collaborateur en rijp voor berechting als dusdanig.

  Like

 2. Ernie van de Wal // oktober 22, 2018 om 08:06 //

  Als vuurwerk maar half zoveel overlast verzorgde als migranten, was vuurwerk allang verboden. Tijd dus, om de overlast van migratie eens goed in kaart te brengen en daarop maatregelen te nemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s