Nieuw

Orbán na de EU-bijeenkomst: “Immigratie is gevaarlijk”

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft op Facebook duidelijk gemaakt dat hij op de EU-top in Brussel op donderdag de harde lijn van Hongarije in zake immigratiekwesties heeft verdedigd. Tegelijkertijd waarschuwt hij dat overzeese immigratie “gevaarlijk” is voor Europa.

Tijdens de EU-top in Brussel op donderdag ging de onenigheid over immigratiekwesties door.

De Zweedse premier Stefan Löfven eiste, net als voorheen, dat de hele EU gedwongen werd om hetzelfde immigratiebeleid in te voeren als Zweden, d.w.z. dat alle landen overzeese immigratie in hun land moeten ontvangen.

Er moet een gemeenschappelijke herverdeling komen, aldus Löfven.

De Hongaarse premier Viktor Orbán was het niet met hem eens. Hij waarschuwde daarentegen dat immigratie “gevaarlijk” is voor Europa.

– We hebben met succes het recht van Hongarije verdedigd om zijn grenzen te beschermen. Samen met andere landen zijn we erin geslaagd om de liberale immigratievoorstellen van de EU-bureaucraten af te weren, legt hij uit in een video op Facebook na de bijeenkomst.

– De discussie blijft echter zoals voorheen. Er zijn nog steeds landen die geloven dat immigratie een goede zaak is die Europa nodig heeft. Zij zullen dergelijke voorstellen dan ook in de toekomst blijven verdedigen.

– Maar wij zeggen dat we onze grenzen moeten en dat immigratie gevaarlijk is. Elk land moet beslissen of het iemand in zijn land wil toelaten. Er is dus niets veranderd.

Volgens de Hongaarse premier zal het debat over immigratie in december worden voortgezet. Maar Hongarije lijkt zich voorgenomen te hebben om nooit en te nimmer van zijn standpunt te wijken.

Bron:

Orbán efter EU-mötet: “Invandring är farligt”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Orbán na de EU-bijeenkomst: “Immigratie is gevaarlijk”

  1. Goed zo Orbán, go for it en laat alsjeblieft niet meer los! Voor de toekomst van onze kinderen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s