Nieuw

New York Times board member telling Hillary Clinton to stay quiet proves she is ‘politically radioactive,’ experts say

A member of the New York Times editorial board has a message for “broadly unpopular” Hillary Clinton as the crucial midterms loom: stay off the campaign trail or risk firing up the GOP base.

Times board member Michelle Cottle penned a piece headlined, “Hillary Clinton’s Master Class in Distraction,” that essentially tells the failed 2016 presidential candidate to back off and allow Democrats to focus on the midterms.

Cottle wrote that someone needs ‘to perform an intervention” before Clinton “further complicates life for her fellow Democrats,” because she has “been on a tear” in recent weeks and doing more harm than good.

FoxNews >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on New York Times board member telling Hillary Clinton to stay quiet proves she is ‘politically radioactive,’ experts say

  1. radioctive waste that is, ken je nerrugus kwait

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s