Nieuw

Maakte een scene om de deportatie van een crimineel te stoppen – vervolgd wegens overtreding van luchtvaartwetgeving

Begon in het vliegtuig te huilen voor een Afghaanse crimineel die uit Zweden zou worden gezet.

Het is nu duidelijk dat de 21-jarige linkse activiste Elin Ersson wordt vervolgd voor haar actie op 23 juli, waar zij op de luchthaven Landvetter in Gotenburg aan boord van een vliegtuig stapte en door te weigeren te luisteren naar de instructies van het cabinepersoneel het gelukte de deportatie te stoppen van een 52-jarige Afghaan, die veroordeeld was voor zware mishandeling. De misdaad is gecategoriseerd als een  overtreding van de luchtvaartwetgeving.

LEES MEER: Huilend linksvrouwtje belemmert opstijgen vliegtuig met uitgewezen Afghaan – en filmt zelf haar “moedig” optreden

Een maand geleden heeft het vooronderzoek van de officier van justitie uitgewezen dat Elin door haar handeling in het vliegtuig een misdaad heeft gepleegd. De beslissing is genomen om de zaak te vervolgen en vandaag werd de linkse activiste voorgeleid.

De straf voor overtreding van de luchtvaartwetgeving varieert van een geldboete tot zes maanden gevangenisstraf. Juridische beoordelaars zijn van mening dat Elin, als ze wordt veroordeeld, een milde straf zal krijgen.

LEES MEER: De Afghaan die door Elin werd “gered”, is een veroordeelde vrouwen- en kindermishandelaar – geselde zijn dochters en bonkte moeder met haar hoofd op de grond

Elin ontkent de misdaad. Haar ontkenning dwingt de officier van justitie om de zaak voor de rechter te brengen, met hoge kosten voor belastingbetalers als gevolg. Bij een bekenning zou in plaats daarvan een eenvoudige en goedkope strafrechtelijke order kunnen worden aangekondigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Maakte een scene om de deportatie van een crimineel te stoppen – vervolgd wegens overtreding van luchtvaartwetgeving

 1. Von Puffelen // oktober 19, 2018 om 17:43 //

  Wanneer dat 6-jarig joch wordt uitgezet naar de Ukraine zie je dit soort zweefteefjes hoogstwaarschijnlijk niet.

  Liked by 3 people

 2. Tog raar , ze hadden die brulkut toen gelijk het vliegtuig uit moeten flikkeren, wie wil er nu samen vliegen met zon onstabiele levensgevaarlijke paniekzaaiteef?

  Liked by 1 persoon

 3. Kaalplukken die domme muts en het liefst nooit meer loslaten. Die linkse rood-groenen zijn een gevaar voor de nationale veiligheid. Ze heeft geluk gehad dat ik niet in dat vliegtuig zat. Had ik graag haar mond gesnoerd. Snap sowieso niet dat de rest van de passagiers dit goedkeurde.

  Liked by 1 persoon

 4. F1802 dat zelfde zie je bij ongelukken, eerst selfies maken, maar helpen het slachtoffer te redden kost teveel moeite. Hetzelfde bij iemand die in elkaar geslagen wordt, weglopen want het is gevaarlijk. Hetzelfde zie je bij molesteren in het verkeer, uitkijken want anders heb ik een kras op mijn auto.
  Mensen zijn laf geworden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s