Nieuw

Grensrechter doodschopper spoorloos – politie liet hem expres ontsnappen en vergat hem tijdens de vlucht in zijn rug te schieten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Grensrechter doodschopper spoorloos – politie liet hem expres ontsnappen en vergat hem tijdens de vlucht in zijn rug te schieten

 1. trebor2110 // oktober 19, 2018 om 22:30 //

  Wohhhh een groot mes van wel 6 centimeter
  Een Amerikaanse studente heeft een merkwaardige verklaring afgegeven voor de vondst van een groot mes in haar rugtas. In een kamer werd haar tas doorzocht. Al snel bleek er een mes van zo’n zes centimeter in te zitten. Toen schoolmedewerkers vroegen waarvoor ze dat nodig was, antwoordde Romano dat ze het gebruikte om coke vanaf te snuiven.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2705250/studente-wordt-gesnapt-met-mes-en-kiest-gedurfde-uitleg

  Like

 2. Ondergedoken om nog meer misdaden te kunnen plegen, of hij loopt een keer tegen de lamp, of hij is inderdaad terug gevlucht naar Marokko.

  Like

 3. Duchesne // oktober 20, 2018 om 12:30 //

  Hoeveel is het kopgeld?

  Like

 4. Duchesne // oktober 20, 2018 om 13:56 //

  Hij zit in Belgie.

  Like

 5. Toch vreemd, ik heb als autochtone Nederlander in mijn leven al de nodige bekeuringen gehad, meestal voor kleine vergrijpen zoals 6 km te hard, 4.50 meter van de hoek geparkeerd staan en met mijn rechterachterwiel op de trottoirband staan. Tot nu toe hebben ze me nog steeds weten te vinden. Een citaat van de rijdende rechter in bijgaand filmpje over het CJIB https://youtu.be/oRvhQAUkEFs: ‘mensen worden hun hele leven lang achtervolgd voor een schuld die nooit verjaart’.

  De moraal: je kunt tegenwoordig in Nederland beter iemand dood schoppen dan vergeten om je gordel om te doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s