Nieuw

Demonstraties blokkeren mag weer straffeloos, mits het de agenda van de overheid dient en je geen blokkeerFries bent

Identitair Verzet wilde demonstreren in Den Haag, tegen een moskee ofzo.

En dat wil de overheid niet, want dit hele land moet volgeplempt worden met moskeeën, dus belt de overheid weer even met hun knokploeg en 5 minuten later kondigt AFA aan de demonstratie te gaan verstoren. Waarop de overheid de demonstratie verbiedt in plaats van het recht op demonstratie te waarborgen waar ze voor betaald wordt.

Persofficier Gerben Wilbrink van legt uit dat de overheid nu keihard op zal treden tegen AFA:

Ooh wacht. Natuurlijk niet als het de agenda van de overheid dient, en die agenda is dat alles wat Nederlands is kapot moet en gesloopt moet worden.

Het is het zoveelste voorbeeld in een onderhand wel heel lange lijst van meten met twee maten. Deze rechtsstaat is er alleen nog voor de vijanden van Nederlanders en Nederland.

Dit land is stuk:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Demonstraties blokkeren mag weer straffeloos, mits het de agenda van de overheid dient en je geen blokkeerFries bent

  1. Volgens mij vergeten we er nog één. De blokkade van schippers van vaarwegen. Volgens mij zijn die ook niet vervolg want …… politiek correct.
    https://nl-nl.facebook.com/RotterdamVanToen/posts/blokkade-van-de-nieuwe-maas-door-binnenvaartschippers-tussen-de-maasboulevard-en/1231036506917055/

    Die klassenjustitie in Nederland neemt overigens inderdaad ridicule vormen aan. Het moet toch niet veel gekker worden met die selectieve vervolging. Weten jullie nog dat Wilders ‘minder, minder, minder Marokkanen riep? Hij werd vervolgd. De PvdA’er Eberhard v.d. Laan, burgemeester te Amsterdam riep ook eens ‘minder, minder, minder Feyenoordsupporters bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord. Zijn PvdA-collega Aboutaleb te Rotterdam riep het zelfde maar dan andersom. Hoe is het met de vervolging van die beide burgemeesters afgelopen?

    Liked by 1 persoon

  2. Verknipte rechters met verknipte rechtspraak.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s