Nieuw

CNN nieuwsanker ontslagen na kritiek op Joden – aangeworven door RT

Nadat hij had gesuggereerd dat Joden een minderheidsgroep met veel macht zijn, werd de in Cuba geboren nieuwsanker Rick Sanchez van CNN geschopt. Nu is hij gerekruteerd door het Russische mediabedrijf RT, waar hij zijn eigen dagelijkse nieuwsshow zal hebben.

In 2010 werd de Cubaanse journalist Rick Sanchez geïnterviewd op de radio, net nadat CNN zijn zendtijd had afgenomen als programmaleider voor de talkshow ‘In the Arena’.

Sanchez was duidelijk boos over het feit dat hij werd uitgewisseld, evenals het feit dat Jon Stewart in de ‘The Daily Show’ de spot met hem dreef. In het interview beweerde hij dat hij slecht werd behandeld vanwege zijn Latijns-Amerikaanse afkomst, wat hem ertoe bracht om onder andere de joodse programmaleider Jon Stewart van de ‘The Daily Show’ kleingeestig te noemen.

Toen de programmaleider naar voren bracht dat Stewart vanwege zijn Joodse afkomst ook wordt blootgesteld aan de zogenaamde bekrompenheid, moest Sachez lachen en reageerde:

– Ja, zeer machteloze mensen. Hij is zo’n minderheid. Ik bedoel, alstublieft …. Maakt u een grapje met mij of wat? Ik vertel u dat iedereen die CNN bestuurt als Stewart is, en dat heel veel mensen die andere tv-zenders besturen als Stewart zijn. En dan durft u te suggereren dat hen, deze mensen in het land die Joods zijn, op de een of andere manier een onderdrukte minderheid zouden zijn?

De dag na het interview kondigde CNN aan dat Sanchez was ontslagen, terwijl een haatcampagne tegen hem werd gelanceerd om hem als antisemiet af te schilderen.

Sanchez heeft sindsdien gewerkt als columnist voor FOX News Latino, maar zal vanaf maandag met zijn eigen televisieprogramma een comeback maken.

De Russische zender Russia Today (RT), die voorheen het voormalige CNN nieuwsanker inhuurde als programmaleider voor ‘The News with Rick Sanchez’, heeft nu Sanchez in vaste dienst genomen en vanaf maandag verschijnt hij op RT America.

– We zullen hier prachtige dingen doen. Kijkt u tv om de hersenen uit te schakelen, om te ontspannen? Ik wil dat u tv kijkt om de hersenen aan het werk te zetten. Dit is de reden waarom ik hier [bij RT] ben, becommentarieert Sanchez zijn overstap naar RT in een teaser voor het nieuwe programma.

Het nieuws met Rick Sanchez wordt dagelijks uitgezonden tussen 19:00 en 20:00 uur EST.

RT schrijft dat dit deel uitmaakt van een uitbreiding inspanning op RT America, samen met een nieuwe dagelijkse speciale uitzending van het nieuwsprogramma ‘News, Views, Hughes’ met politiek commentaar van de conservatieve Scottie Nell Hughes.

RT is eigendom van de Russische staat en produceert al jaren nieuws gericht op kijkers in de westerse wereld. Door een andere oriëntatie dan de door in het westen gedomineerde joodse pers, zou de berichtgeving van RT controversieel moeten zijn en wordt onder meer beweerd naar voren te worden gebracht als onderdeel van een Russische invloedscampagne op westerse verkiezingen. Dit heeft ertoe geleid dat zowel de VS als de EU juridische stappen hebben ondernomen om te proberen de vooruitgang en populariteit van het mediabedrijf te ondermijnen.

Bron:

Veteran broadcaster Rick Sanchez goes primetime on RT America
Rick Sanchez Out at CNN After Saying Jon Stewart a Bigot, Suggesting Network is Run by Jews

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8484 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on CNN nieuwsanker ontslagen na kritiek op Joden – aangeworven door RT

 1. Heel goed van CNN, zij gaan vooruit. Echter Sanchez zal helaas best wel succes hebben want het stikt van de antisemieten

  Like

 2. tim pietersen // oktober 20, 2018 om 11:31 //

  akka = troll

  Liked by 1 persoon

 3. ROFL. CNN gaat vooruit? Niet als je de kijkcijfers erbij pakt. En ook niet als je de diverse polls over hun geloofwaardigheid erbij pakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s