Nieuw

Brits filmicoon Michael Caine – geregeerd worden door de EU is geregeerd worden door fascisten

Michael Caine screenshot YouTube WatchMojoUK.

Sir Michael Caine heeft herhaald dat hij er nog steeds van overtuigd is dat de Brexit een goede beslissing was. De acteur, 84, onthulde dat hij het belangrijk vindt dat het Verenigd Koninkrijk de leiding heeft over zijn eigen toekomst, zelfs als dit betekent dat het armer zal zijn.

Tijdens het referendum in 2017 was Caine een groot voorstander van het verlaten van Europa en is ondanks de mislukking van Theresa May’s onderhandelingen nog steeds overtuigd dat het een goed idee is.

– De mensen zeggen: “O, je zult arm zijn, je zult dit zijn, je zult dat zijn”. Ik zeg dat ik liever een arme baas over mijn lot ben dan iemand die ik niet ken die me rijk maakt en baas over mij speelt, zei hij.

De acteur, die onlangs nog de hoofdrol speelde in King of Thieves, is een fervent voorstander geweest van de inspanningen van Groot-Brittannië om de Europese Unie in de loop der jaren te verlaten en beweert dat de angst voor een no-deal Brexit het gevolg is van angst-tactieken.

– Wat ik zie is dat ik geregeerd word door mensen die ik niet ken, die niemand gekozen heeft, en ik vind dat fascistisch, zei hij, en voegde eraan toe: – Maar op de lange termijn zal het er wel van komen.

Het Verenigd Koninkrijk zal op 29 maart 2019 de EU  verlaten – precies twee jaar nadat artikel 50 is geactiveerd. Als de onderhandelingen met de EU resulteren in een no-deal Brexit, bestaat het risico dat het Verenigd Koninkrijk geen officiële handels-, diplomatieke of immigratieplannen heeft voor het vertrek van het land.

De Independent lanceerde een campagne die van de regering een ‘Final Say’ referendum eist over de Brexit-overeenkomst . De campagne stelt dat het grote publiek het recht verdient om over de definitieve overeenkomst te stemmen.

Bron:

Michael Caine ‘still believes’ in Brexit and would rather ‘be a poor master of my own fate’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Brits filmicoon Michael Caine – geregeerd worden door de EU is geregeerd worden door fascisten

 1. Communisten !

  De EU is een communistisch project, geen fascistisch.

  Like

 2. Maar fascistisch bekt een stuk lekkerder. Meeste mensen mensen hebben geen benul waarover ze praten. Persoonlijk zou ik liever onder het fascistische regiem van Mussolini zijn gevallen dan het communistische van Stalin.

  Like

 3. @Fubar // oktober 19, 2018 om 23:58 //

  De fout die de meeste gehersenspoelde schapen maken. Ze zullen de waarheid daarom nooit ontdekken. Tot het zover is. De perfecte samenzwering.

  Like

 4. Goeie kerel, die Michael Caine.

  ‘De mensen zeggen: “O, je zult arm zijn, je zult dit zijn, je zult dat zijn”. Ik zeg dat ik liever een arme baas over mijn lot ben dan iemand die ik niet ken die me rijk maakt en baas over mij speelt, zei hij.’

  Liked by 1 persoon

 5. @Karen // oktober 20, 2018 om 13:53

  Als multimiljonair heeft die makkelijk lullen. De man is nooit arm geweest, zal het nooit worden en door zijn fortuinlijke positie zelf baas over anderen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2018 om 15:04 //

  Rommel zijn vader werkte op de visafslag en zijn moeder was werkster, hij is dus niet bepaald met een zilveren lepel in de mond geboren.
  En ondanks dat ik me wel kan vinden in zijn mening moet een mens zich afvragen wat de waarde daarvan is, de man is niks meer of minder dan een goede toneelspeler in de moderne tijd.
  Dat maakt hem wellicht miljonair maar nog geen intellectueel en dus weegt zijn mening net zo zwaar als die van u en mij.

  Like

 7. @Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2018 om 15:04¨

  De voormalige financiële positie van zijn ouders doet niets af van het feit dat ik het nogal arrogant vind om als multimiljonair je argument te onderbouwen met het advies aan het klootjesvolk dat ze beter arm kunnen zijn dan zich in de EU bevinden. Het is voor een man in zijn positie een schijnheilige domme rechtvaardiging en een voorzet voor inkoppertjes. Hij had beter een ander motief kunnen aandragen.

  Like

 8. paulzwueste // oktober 20, 2018 om 16:57 //

  Rommel.
  Precies.
  Zo denk ik er ook over.
  Als je communistisch bent is het leven totaal kleurloos.
  Alles is grauw, foto’s en films zijn allemaal zwartwit, geen kleur.
  Vrouwen zien er niet uit.
  Lopen in ’n overall, zonder gaten in de zakken.
  Hoef je dus niet mee naar de bioscoop.
  Maar ben je ’n fascist, da’s totaal anders.
  De zon schijnt altijd en als je valt wordt je ondersteboven opgehangen.

  Geeft in ieder geval ’n totaal andere kijk op de wereld!

  Like

 9. @Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2018 om 15:04
  “geen intellectueel en dus weegt zijn mening net zo zwaar als die van u en mij.”

  LOL
  Alsof intellectuelen de wijsheid in pacht hebben. Als er iets is wat zich bewezen heeft is het wel dat die zogeheten intellectuelen van jouw de afgelopen decenniums fout op fout hebben gestapeld bij kritische beslissingen. Nog erger is dat deze zogenaamde intellectuelen met hun vreselijke “intelligente” bestuurlijk regeren schuldig zijn aan de ellende van o.a. islam, moslimmigranten en de EU waar we nu in verkeren. Je moet toch wel echt in een vissenkom leven als je hun mening zwaarder weegt dan die van jezelf.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2018 om 00:33 //

  Wat ik bedoelde Rommel is dat het tegenwoordig helemaal “in” is om beroemde personen naar hun politieke mening te vragen terwijl ze er niet meer van weten dan Jan met de Pet.
  Vroeger werd toch ook niet aan Ko van Dijk gevraagd wat hij van het regeringsbeleid vond.
  Tegenwoordig wordt dat wel gevraagd aan laten we zeggen Geer & Goor, en dan mag jij zeggen wat we daar dan voor waarde aan moeten toekennen.

  Like

 11. @Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2018 om 00:33

  Nee Tijl, je draait, je maakt van je oorspronkelijke reactie nu een heel ander verhaal. Met verwijzing naar Caine beweer je dat zijn mening, of die van mij, minder zwaar zou moeten wegen omdat wij niet onder de zogenaamde intellectuelen vallen. Dat is wat je bedoelde, en niet de uitvlucht waar je nu mee komt aandraven.

  “Dat maakt hem wellicht miljonair maar nog geen intellectueel en dus weegt zijn mening net zo zwaar als die van u en mij.”

  Like

 12. Rommel, jij maakt van de woorden van Michael Caine een heel ander verhaald dan hij beoogt te zeggen waarna je met Mussolini komt opdraven.
  Laat nog eens rustig dat citaat van Michael Caine dat ik hierboven aanhaalde tot je doordringen:
  De mensen zeggen: “O, je zult arm zijn, je zult dit zijn, je zult dat zijn”. Ik zeg dat ik liever een arme baas over mijn lot ben dan iemand die ik niet ken die me rijk maakt en baas over mij speelt, zei hij.’
  Wat is daar zo moeilijk aan te begrijpen? En kom dan weer niet met de standaard reactie van de arme sloeber wanneer een welgesteld persoon hem uit eigen ervaring zegt dat geld niet gelukkig maakt.

  Like

 13. @Karen // oktober 21, 2018 om 15:49

  Je praat weer eens poep Karen.
  Ik heb genoeg van je verdraaiingen en onbegrijpelijke reacties. Sowieso begrijp ik niet waarom je een site bezoekt waar je je aan doodergert. Even verderop is een site waar jouw geliefde Joden op een voetstuk staan en het zelfs beleid is dat op straffe van verbanning geen kritiek geleverd mag worden op Israël of Joden. Verhuis daar maar naartoe. Doei.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s