Nieuw

Salvini: We hebben de immigratie naar Italië met 85 procent verminderd

Matteo Salvini van de immigratiekritische Lega is nu vier maanden vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië. In die tijd is er veel gebeurd, zegt hij.

Het was in juni dat de partijleider van Lega, Matteo Salvini, vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië werd, nadat zijn coalitie met onder andere Forza Italia bij de Italiaanse parlementsverkiezingen 37,5 procent van de stemmen had gekregen.

– In deze korte periode van tijd zijn er veel veranderingen geweest in het beleid van het land, zegt hij.

– Ik ben hier nu vier maanden en ik moet zeggen dat er veel is gebeurd. Het laatste is ons decreet over immigratie en veiligheid. Het is moeilijker geworden voor immigranten om naar Italië te komen, terwijl het voor ons gemakkelijker wordt om criminelen uit te wijzen, zegt Salvini.

– We zullen mensen nu hun burgerschap ontnemen als we denken dat ze terroristen zijn, en op deze manier krijgen we meer veiligheid en controle.

En volgens de staatssecretaris heeft men de immigratie gedwongen te krimpen.

– Er is al 85 procent minder aankomst in het land. We zijn van 100.000 naar 20.000 gegaan. Waar een wil is, is er een weg, benadrukt hij.

– We zijn racisten, fascisten, egoïsten en populisten genoemd, maar wat we doen is de veiligheid van onze kinderen garanderen.

Volgens Matteo Salvini zullen de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar gaan over de verdediging van het Europese volk.

– De verkiezingen zullen zich richten op het volk, het recht op veiligheid, werk, leven, gezondheid en bescherming van de taal en tradities, legt hij uit in een video die hij afsluit met de verklaring dat hij zal blijven werken om immigratie en islamitisch terrorisme te bestrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8488 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Salvini: We hebben de immigratie naar Italië met 85 procent verminderd

 1. Eigen volk eerst // oktober 18, 2018 om 14:40 //

  Watjammer dat wij geen Salvini, Orban of Putin hebben. Wij hebben Rutte die vooral bezig is zijn eigen toekomst te regelen. Én iedereen anders dan zijn eigen volk rijk te maken. Hopelijk laat iedereen bij de volgende verkiezingen weten dat we klaar zijn met dit uitbuiters kabinet.
  Salvini u bent geweldig en maakt waar wat u beloofd heeft!

  Like

 2. paulzwueste // oktober 18, 2018 om 16:49 //

  Proficiat Salvini.
  Maar, dit was natuurlijk het allergemakkelijkste deel.
  Nu nog die 85% deporteren die zich al in het land hebben genesteld…!!!

  Ben benieuwd wanneer DÀT zal gebeuren…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s