Nieuw

Salvini: Epische veranderingen bij de volgende Europese verkiezingen

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

De vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft gezegd dat de Europese verkiezingen van volgend jaar grote veranderingen in de politieke situatie binnen de Europese Unie zullen inluiden.

– De volgende Europese verkiezingen zullen baanbrekende veranderingen inluiden voor de toekomst van Europa, zei Salvini, de leider van de rechtse Liga, in een interview met TASS voorafgaand aan zijn deelname aan de vergadering van de Russische industriële confederatie op woensdag.

– Onze tegenstanders zeggen dat er een catastrofe komt, maar dit heeft alleen betrekking op hun persoonlijke belangen. De volkeren van Europa zullen een ongekende kans krijgen om een nieuwe Unie van soevereine gebieden te creëren, gebaseerd op democratische beginselen.

Salvini zei dat de regering van de Liga-5-sterrenbeweging zich niet laten koeioneren, te midden van kritiek van de Europese Commissie op haar plan om het begrotingstekort van Italië volgend jaar te laten oplopen tot 2,4% van het BBP.

– Ik ben er steeds meer van overtuigd dat de financiële lobby’s in Brussel onze aanwezigheid in de regering niet kunnen accepteren. Deze reactie verbaast mij niet. Ze hebben jarenlang marionetten gemanipuleerd, maar nu worden ze gedwongen om met twee politieke bewegingen om te gaan die ze niet kunnen chanteren omdat ze niemand iets verschuldigd zijn, maar de belangen van hun volk verdedigen.

Hij herhaalde ook zijn kritiek op de westerse sancties tegen Rusland.

– Het onderhouden van goede betrekkingen met Rusland is een natuurlijk onderdeel van het nationale belang voor ons. Helaas is de verslechtering van de diplomatieke betrekkingen tussen de VS, sommige Europese landen en Rusland een ingewikkeld probleem voor Italië, dat afhankelijk is van het lidmaatschap van bepaalde internationale structuren zoals de Europese Unie en de NAVO.

– Wij zullen alles in het werk stellen om elk meningsverschil te overwinnen, maar het zal tijd kosten. De sancties tegen Rusland zijn absurd en wij zullen proberen onze partners te overtuigen, zei hij.

Bron:

Epochal changes with next European elections – Salvini

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Salvini: Epische veranderingen bij de volgende Europese verkiezingen

 1. Horatius // oktober 18, 2018 om 12:14 //

  De volgende Europese verkiezingen kunnen een nieuw tijdperk inluiden voor Europa als het volk haar wens uitspreekt via de stembus dat het nu definitief gedaan is met het omvolkingsproces georganiseerd door de bureaucraten en technocraten in Brussel.

  Niks geen catastrofe (en het licht gaat ook niet uit) maar grootschalige repatriëringen van de hier aanwezige invasietroepen naar de landen van herkomst.
  Opheffen van de economische sancties tegen Rusland en goede en vooral zakelijke betrekkingen aanknopen met Donald Trump, de redder van de Westerse beschaving.

  Claude Juncker vervolgens aanklagen vanwege verregaande incompetentie, plichtsverzuim, drankmisbruik tijdens het uitoefenen van zijn functie en verder collaboratie met de politieke, dus radicale islam.
  Als beloning voor Salvini voor zijn moedige wijze van politiek voeren gaan we met zijn allen op vakantie naar Italië waar we ons geld laten rollen en zo de economie weer op poten zullen zetten met als gevolg dat het begrotingstekort op aanvaardbare proporties wordt teruggebracht.

  Echter op één voorwaarde: die 600.000 uitgeprocedeerde nepvluchtelingen op uiterst humane wijze retour zenden naar de landen van herkomst.

  Een luchtbrug naar de Saharawoestijn heeft onze voorkeur, per parachute droppen en verder geen gezeur over oprotpremies. Die creaturen hebben ons al genoeg gekost de afgelopen jaren en de kennis die ze hier hebben opgedaan over het vestigen van een verzorgingsstaat kunnen ze daar nu zelf in de praktijk gaan brengen.

  Grondstoffen genoeg en met wat hulp van de linkse activisten kunnen ze een goede toekomst tegemoet zien.

  Liked by 2 people

 2. Laten we het hopen maar vooral niet te vroeg juichen. de gemiddelde kiezer is van het type “het zal me aan de k*nt roesten” dus die moeten nog overtuigd, en dat zal niet meevallen

  Liked by 1 persoon

 3. Flying_Dutchman74 // oktober 18, 2018 om 14:16 //

  Horatuis@Amen🙌

  Like

 4. Dick Mulder // oktober 18, 2018 om 15:52 //

  Men moet de media onder controle krijgen díe is nu in verkeerde handen !

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // oktober 18, 2018 om 17:24 //

  Nu maar hopen dat men gaat stemmen en niet op zijn reed blijft zitten net zo als al die luie pvv stemmers die te beroerd waren om even de gang te maken naar de stembus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s