Nieuw

Rusland: Het is aan de mensen in Europa of ze immigratiekritische politici willen – Democratie is democratie

Rusland maakt geen zwarte lijst van zogeheten populistische partijen als ze meer politieke macht krijgen in Europa. Democratie is democratie, legt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov uit in een interview met RT.

De EU en zijn cultureel marxistische partijen doen er alles aan om partijen te stoppen waarvan zij menen nationalistisch te zijn.

Dienovereenkomstig zal Rusland niet handelen, legt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavroy uit.

Als de politieke koers van Europa in de richting gaat van een meer zogeheten “populisme”, zal Rusland dat niet proberen te stoppen.

– Democratische beslissingen moeten worden gerespecteerd, zei Lavroy.

– Als het gaat om iemand die een bepaald beleid vertegenwoordigt, maar geen wetten overtreedt, waarom zouden we hen dan op de zwarte lijst zetten? Omdat ze staan voor meningen die niet passen in het huidige politieke hoofdkwartier van Europa?

– Het zou niet erg democratisch zijn. Wie weet wat in de toekomst het  politieke beleid zal worden. Misschien van de huidige zogenaamde populisten. Wie weet? Maar hoe dan ook. Democratie is democratie.

Sergey Lavroy beantwoordde ook vragen over een mogelijke derde wereldoorlog en zei dat “iedereen wijs genoeg zou zijn om het niet te laten gebeuren”. Een kritische en verzwarende factor is echter dat er geen dialoog is tussen Rusland en de NAVO, benadrukt hij.

Bron:

Moscow ‘ready for larger-scale provocations’ by the West, says Lavrov

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Rusland: Het is aan de mensen in Europa of ze immigratiekritische politici willen – Democratie is democratie

 1. 1) Simpelweg mantra 1: VOL=VOL RIP PROFEET Hans Janmaat (Centrum Democraten, CD lang geleden)

  2) Na 60 jaar massa immigratie is het hier te vol, te veel bruine en zwarte hindoestanen nu in Den Haag en Rotterdam, opgesloten in eigen Hindoe Apen kasten, Idem dito bijna alle etnische ghetto clubjes.

  3) maw multikukeluku is nu totaal mislukt en ontaard. Teleurstellend dat nu niet 99 procent van de Hindoemeiden gewoon sekst met honderden potente blanke heteromannen en te vaak kiezen om het bed te delen met hun inferieure, te kleingeschapen, minder potente, koelieaapachtige mannetjes apen, Maak harde wet: alle hindoe meiden verplichten tot seksuele assimilatie in echte professionele Seks Integratie kampen, met twk ook als ze getrouwd zijn ervoor. Anders steriliseren en verplichten tot zelfdeportatie.

  4) Probleem punt 1: de lokale blanke minderheid wordt nu gepest, verkracht, mishandeld en gehaat. Alle migranten spannen samen nu tegen de blanken, dus apartheid is feit. End of Game.

  5) Simpel:
  Moslims willen Sharia is islam apartheid, met tientallen islam kasten en clans per herkomstland georganiseerd, gezellig he.
  Hindoes willen kaste stelsels, jati en varna kasten.
  Negers willen seksuele apartheid vd superieure BBC’s he.

  6) De meerderheid van de viesbruine en zwarte hindoetjes zijn wel lafbekken en verraders, en profiteurs ok, want zij zijn bv ook anti zwarte piet en anti blanke ras en vaak pro islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s