Nieuw

Rob Jetten (D66) zag met eigen ogen de catastrofe die de Brexit heeft aangericht en wil daarom nu de Nederlandse horigheid aan de EU-dictatuur grondwettelijk vastleggen

Want het is erg joh, die Brexit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Rob Jetten (D66) zag met eigen ogen de catastrofe die de Brexit heeft aangericht en wil daarom nu de Nederlandse horigheid aan de EU-dictatuur grondwettelijk vastleggen

 1. Dit krijg je als praatrobotjes zelf dingen gaan zeggen die niet eerst door anderen van de Afdeling Voorlichting voor ‘m zijn opgeschreven. Ze zijn al aan het zoeken waar de definitieve Breinaaldknop zit.

  Liked by 1 persoon

 2. Wie is die mongool?

  Like

 3. Nog een grotere lul dan zijn voorganger dus. Ze moeten zo wie zo nerds verbieden om in de kamer zitting te nemen. Kijk maar naar die vette Koolmees. Kan niet eens rekenen.

  Like

 4. Cees Kooijman // oktober 18, 2018 om 20:10 //

  ??

  ________________________________

  Like

 5. Horrorclown robot jet IS de catastrofe.
  Als er een ding duidelijjk is, is het hoe een robot politici ( zoals Jetten, de Clintons of who ever. ….hun eigen carriere openen..

  Die Rob Jetten gaat zich echt niet bezighouden hoe het met u gaat hoor….
  Het gaat Rob Jetten voornamelijk met hoe het met zijn eigen carriërre gaat….
  Begrijpt u het nu eens eindelijk?
  Wordt godverdomme nou eens een keer wakker!

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // oktober 18, 2018 om 20:46 //

  Dit is een nog grotere mongool dan zijn voorganger ik dacht echt dat er geen grotere rat was dan Pechtold

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 18, 2018 om 23:19 //

  Iedereen en zijn moeder is pissig op Robot Jetten, ik niet, ik ben hem dankbaar want wat hij wil gaat niet gebeuren, voor een grondwetswijziging is een driekwart meerderheid van de Tweede Kamer nodig in twee Kabinetsperiodes. Dat kan hij dus rustig vergeten. Maar los daarvan zien zelfs de kiezers van D66 nu wel dat dit gebakken lucht is, op naar de nul zetels dus, zet hem op knul !!

  Liked by 2 people

 8. Hij is tussenpaus en is neergezet om geofferd te worden.

  Hij is een nobody.

  D66 had haast, omdat Pechtold weg moest. Redenen zijn bekend. Zijn schandalen kostten elke dag meer zetels en dat moest gestopt.

  Blijkbaar is het nog geen uitgemaakte zaak intern.

  Logische opvolgers zijn:

  -Kajsa O. (maar die wordt gehaat door het volk)
  -Kees V. (Hapklare brok voor de GeenStijls, maar dat zou hem gerust een pak policor stemmen op kunnen leveren)
  -Jan Paternotte, de man van de islamofobie-motie in Amsterdam, samen met oa. Dilan Yesilgoz (VVD). Die natuurlijk de gedroomde opvolger is.

  Kwestie van tijd. En dan wordt het die laatste en zullen de andere twee zich weer moeten verbijten. Wanneer is de volgende Bilderberg conferentie ?

  Liked by 1 persoon

 9. Heel D66 bestaat uit NOBODYS,Links of Rechts gelul of leugens maak niet uit als het maar geld opbrengt,Ja voor ONS natuurlijk laat die Stomme burgers maar bloeden,JA,ook die klojo,s van onze Partij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s