Nieuw

Palestinian Wife Stoned to Death by Israeli Settlers in Occupied West Bank

Aisha Mohammed Aravi (Twitter)

A middle-aged Palestinian woman has been stoned to death by Israeli settlers in the northern part of the occupied West Bank, reports say.

Aisha Mohammed Aravi, 47, was driving in her vehicle along her husband near a West Bank checkpoint south of Nablus late on Friday when they came under attack by Israeli settlers who came onto the road and began throwing large stones at the couple’s car.

According to local sources, the attackers broke the windshield of the car, hitting the couple multiple times in the head and upper body with a barrage of stones. Aisha, from Bidya town, lost her life on the scene due to blunt force trauma to the head caused.

The reports said that Aisha’s husband also sustained moderate to severe injuries in the attack.

The tragic incident came two days after a group of Israeli settlers from the Yitzhar settlement broke into a high school in Urif village, located in southern Nablus, and began throwing stones at horrified students inside their classrooms.

Read more:

Palestinian Wife Stoned to Death by Israeli Settlers in Occupied West Bank
Palestinian claims Israeli settlers stoned his wife to death
Palestinian man pleads for justice after wife killed in highway stoning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Palestinian Wife Stoned to Death by Israeli Settlers in Occupied West Bank

 1. It is clear who is living in the stone age.

  Like

 2. Zo te lezen in de links wordt het onderzocht. De stenengooiers naar auto’s zijn vrijwel altijd Pallies, normaalgesproken, benieuwd hoe het deze keer zit. Wraakactie voor die raketregen zou kunnen bijvoorbeeld, we weten binnenkort mogelijk meer.

  Liked by 1 persoon

 3. ieznogoedh // oktober 19, 2018 om 04:14 //

  Tja, verwarde mensen vindt je over de hele wereld.

  Like

 4. Jack vanderVeen // oktober 19, 2018 om 07:46 //

  Afwachten hie het echte verhaal luidt.
  Steengooiers verdienen de dood door steniging in iedergeval. Gewoon oog om oog, steen om steen.

  Like

 5. Zet die kopvod af! Je kan evengoed een bavianenkont op je gezicht laten tatoeëren
  Alles beter weten he. Moaraboeto.AJ.Baktzebruin.

  Like

 6. En de Palestijnen zijn Engeltjes.
  Gooien hun kinderen in de vuurlinie enzo…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s