Nieuw

Noorwegen en Hongarije hebben de accreditatie en financiering van genderstudies ingetrokken: “Is geen wetenschap”

De door de populaire premier Viktor Orban ondertekende verordening betekent dat het onderwerp is verwijderd van de lijst met masterdiploma’s die officiële accreditatie en financiële steun ontvangt. “Het is een ideologie, geen wetenschap”, stelde vicepremier Zsolt Semjen vast.

Volgens Daily Mail kunnen er geen nieuwe cursussen over het thema worden gestart, maar de studenten die al met dergelijke cursussen zijn begonnen, kunnen ze voltooien.

De Soros-gefinancierde linkse universiteit CEU heeft geklaagd dat de verordening een “beperking van hun academische vrijheid en autonomie” is.

Zsolt Semjen is echter van mening dat de vraag op de arbeidsmarkt naar genderstudenten “bijna nul” is, omdat “niemand een genderexpert wil inhuren”.

In Noorwegen werd de genuswetenschap onderzocht in het televisieprogramma “Hjernevask” (Hersenspoeling), dat bestond uit acht afleveringen over onderwerpen waar natuurwetenschappelijk onderzoek duidelijk aantoonde dat biologie een overtuigende betekenis heeft in vergelijking met sociaal constructieve verklaringen voor verschillen in de menselijke natuur.

Na de uitzending van het programma heeft Noorwegen de bijdragen aan het genderonderzoek ingetrokken .

U kunt deel 1 hieronder zien (Engels ondertiteld):

 1. Gelijkheidsparadox
 2. Ouderseffect
 3. Homo/hetero
 4. Geweld
 5. Sex
 6. Ras
 7. Erfgoed of milieu

Bron:

Ungern drar in ackreditering och finansiering till genus-studier: ”Är inte vetenskap”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Noorwegen en Hongarije hebben de accreditatie en financiering van genderstudies ingetrokken: “Is geen wetenschap”

 1. 1) complex thema, maar ok man en vrouw kan je nooit gelijk aan elkaar maken of stellen vanuit een domme, marxistische gelijkheidsdoctrine. Vrouwen haten de vrouwelijke mannen als de pest, vieze, domme, zwakke, te kleingeschapen mietjes die het niet kunnen meer in bed, (ik ben er eentje van).

  2) Als alle blanke vrouwen hun eigen blanke mannen gaan haten, dan is die genderstudie een White Genocide Complot. En in de praktijk is dit ook inderdaad zo. De Anti White Man agenda is duidelijk en het is dus gewoon racistisch.

  3) De ontmande mannen zijn reddeloos verloren nu in Nederland. Als zij al die meiden en vrouwen leren en brainwashen om mannen te haten en af te breken dan is de maatschappij beeindigd en kan men alle mannen ten grave dragen.

  Like

 2. Republikein // oktober 19, 2018 om 19:07 //

  Eerste paspoort X uitgereikt, miauw.

  Like

 3. Voorzitter van dit globalistische clubje is er niet blij mee.

  Stroeleihn ✡️

  Like

 4. Human Rights Watch *

  Like

 5. @Fubar // oktober 20, 2018 om 00:40
  “If a government is banning ideas, they must be important ideas.”

  Hmmm.
  Ik vraag me dan af wat Stroehlein van het idee van historie revisionisten vindt die beweren dat de Holocaust vreselijk overtrokken is en wel een paar nulletjes minder mag.

  Like

 6. Lees het verhaal eens van Foekje Dillesma , geboren 18 septemberv1926
  Foekje kon lopen en liep iedereen eruit
  Toen rezen er twijfels over haar gender
  Andere tijden sport geeft hier een interressante uitleg over

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s