Nieuw

Macron’s levensadvies afgewezen: Gangster van ‘middelvinger’ foto gearresteerd voor drugsbezit

Een man die met Emmanuel Macron in een virale ‘middelvinger’-foto poseerde, is betrapt op drugsbezit, waarmee hij het advies van de Franse president om zijn leven om te keren, heeft genegeerd.

Reaulf Flemming, beter bekend als Raul, werd gearresteerd wegens drugsbezit en verzet tegen arrestatie toen hij zondag op het Caribische eiland Saint-Martin door de politie werd gefouilleerd, volgens lokale rapporten.

Hij ontmoette Macron tijdens de reis van de president in 2017 om de wederopbouw van het eiland te zien in de nasleep van de orkaan Irma.

Tijdens een bezoek aan een van de huizen die gebouwd werden, werd Macron gefilmd in gesprek met een Raul met blote borst, die toegaf dat hij “een rover was” en onlangs werd vrijgelaten uit de gevangenis.

Een nonchalante Macron maakte van de gelegenheid gebruik om de jongeman te vertellen dat hij zijn criminele verleden achter zich moest laten en moest helpen bij de wederopbouw van zijn land.

De ontmoeting ging vorige maand pas viral nadat er foto’s opdoken van Raul die poseerde met een glimlachende Macron. Raul’s neef is ook in beeld en hij is de reden dat het beeld zo berucht werd, omdat hij op de foto de middelvinger geeft.

Nadat de media buzz begon, ging een Franse krant dieper graven, en zei dat Raul had banden met een gewapende bende die een cocaïnemarkt runde vanuit het naburige Guyana.

In het begin leek het alsof Raul geïnspireerd was door Macron. In een interview zei hij dat de ontmoeting hem “een grote motivatie” gaf om zijn leven om te keren en hij dacht er zelfs aan om als loodgieter te werken.

Een jaar later is het pad van Raul naar verlossing echter nog niet volgens plan verlopen, terwijl de politie tijdens hun recente zoektocht 25 zakjes cannabis en zeven ecstasy-pillen heeft gevonden.

Tot overmaat van ramp probeerde hij te vluchten en werd hij ook beschuldigd van verzet tegen arrestatie. Hij verschijnt donderdagochtend voor de rechtbank.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Macron’s levensadvies afgewezen: Gangster van ‘middelvinger’ foto gearresteerd voor drugsbezit

 1. Je verwacht het niet. Die lui kunnen er ook niet echt iets aan doen; verhoogde kans op het dragen van het MAOA-gen en een ondergemiddeld IQ. Komen vanzelf wel een keer met ‘lood’ in aanraking of ze nou loodgieter worden of niet.

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 18, 2018 om 23:30 //

  Een beetje dom om met je suricokematties op de jpg te gaan.

  Like

 3. Volksverraad door eigen leiders, gelukkig hebben we de foto’s nog.

  Like

 4. polderboy // oktober 19, 2018 om 21:33 //

  Argentijnse troel, afstammeling van een fascistische bewindsleider, wat moet je van die uitkerings–trekster verwachten? Dat dat vrouwtje zelfredzaamheid gaat vertonen?

  Blij als Mark Rutte zelf ook eens een baantje gaat zoeken en gaat werken.

  Die lui lullen over anderen, maar zelf geven ze nooit het voorbeeld

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s