Nieuw

De Australische senaat verwerpt een motie die anti-blank racisme veroordeelt

Anti-blank racisme is dus gewoon toegestaan in Australië dat ooit een blank land was en opgebouwd is door blanke slaven.

Racisme tegen anderen is natuurlijk wel verboden. Zo rollen de voorheen blanke naties. Wie kan zichzelf het hardst vernederen en zichzelf het snelste afschaffen.

De Australische Senaat heeft ternauwernood een motie weggestemd die “anti-blank racisme” veroordeelt, ondanks het feit dat de senatoren van de regering voor de controversiële verklaring stemden die de alt-rechtse retoriek weergalmt.

Op maandag stemde de Senaat met 31 – 28 stemmen tegen een motie van Pauline Hanson – de leider van de anti-immigratiepartij One Nation Party – die de “betreurenswaardige opkomst van anti-blank racisme en aanvallen op de westerse beschaving” erkende en “it is OK to be white”. (The Guardian)

De Guardian noemt het zelfs een ‘controversiële verklaring‘, alsof het controversieel is als je tegen racisme tegen blanken bent in nota bene hun eigen landen.

Stel je voor dat het omgekeerde voorgesteld zou worden; dat racisme tegen negers, Aziaten en moslims legaal verklaard zou worden (waar ik een groot voorstander van ben). De wereld zou te klein zijn. Maar nu het tegen blanken gericht is vindt de hele wereld het okay.

Dat is hoe hard we gehaat worden voor het feit dat we bijna alle uitvindingen ter wereld gedaan hebben, dat we Afrika uit het Stenen Tijdperk gehaald hebben, dat we slavernij afgeschaft hebben, wereldwijd vrouwenrechten hebben gebracht en welvaart, dat we belangeloos al onze technologie delen, dat we de hele wereld ontwikkelingshulp geven, dat we de landbouw gerevolutioneerd hebben waardoor er nu een veelvoud aan mensen op de wereld gevoed kan worden in vergelijking met een eeuw geleden, dat we de medische stand zo enorm vooruit geholpen hebben dat we nu ten onder dreigen te gaan aan een bevolkingsexplosie in het ondankbare barbarije ten Zuiden van ons.

Al onze goeddoenerij, al ons altruïsme, heeft een averechts effect. We maken al onze vijanden sterker, en hoe meer ‘goed’ we doen hoe harder ze ons haten.

Elke logica dwingt om niet verder te gaan op dat pad dat tot verlies leidt.

Het is niets anders dan zelfvernietiging.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on De Australische senaat verwerpt een motie die anti-blank racisme veroordeelt

 1. shlomoshe // oktober 18, 2018 om 10:42 //

  Geen vat op de zaak krijgen – want het blijft ongrijpbaar

  (19/20september en de stemming 15oktober)
  1092 Leader of Pauline Hanson’s One Nation (Senator Hanson): To move—That the Senate acknowledges: (a) the deplorable rise of anti-white racism and attacks on Western civilisation; and (b) that it is okay to be white.

  Commotie die maandag.
  Maar dan het circus van dinsdag (en dit zijn maar snippers maar, geeft wederom duidelijk aan hoe we flink de weg kwijt zijn en dat dit eigenlijk de bedoeling is -verdeel en heers/toneelSTUK).

  ***

  Senator HANSON: I ask that general business notice of motion No. 1109 standing in my name for today relating to anti-Semitism be taken as a formal motion.
  The PRESIDENT: Is there any objection to this motion being taken as formal? There is an objection to this motion being taken as formal. Formality has been denied.
  Senator HANSON: In lieu of suspending standing orders, I seek leave to make a short statement.
  The PRESIDENT: Leave is granted for one minute.
  Senator HANSON: This motion was to actually define anti-Semitism, as it is by the International Holocaust Remembrance Alliance, as a certain perception of Jews which may be expressed as:
  … hatred toward Jews. Rhetorical and physical manifestations of antisemitism … directed toward Jewish or non-Jewish individuals and/or their property, toward Jewish community institutions and religious facilities.
  This has been introduced into the UK and it’s a shame that people here won’t support this motion today. The Jewish community will be absolutely gobsmacked that you have not supported them in this. They have been asking for this to be introduced and you have not done it. So you can answer to the Jewish community.
  Senator RUSTON (South Australia—Assistant Minister for International Development and the Pacific) (16:42): I seek leave to make a short statement.
  The PRESIDENT: Leave is granted for one minute.
  Senator RUSTON: In 2013, every federal coalition parliamentarian signed the London declaration. The declaration calls upon governments, parliaments, international institutions, NGOs and civil society to affirm democratic and human values, build societies based on respect and citizenship, and combat any manifestation of anti-Semitism or discrimination. The London declaration endorses the European Union monitoring mission’s working definition of anti-Semitism, which is the predecessor to the working definition of anti-Semitism adopted in May 2016 by the International Holocaust Remembrance Alliance, an international organisation of 31 democratic countries, that is set out in this motion. The government completely condemns anti-Semitism.

  ***
  Senator McCARTHY: One thing that we’ve not heard from the other side is condemnation—not one word of condemnation against what we know in this Senate has been a complete focus on division and racism. There’s been no word of condemnation from either of the senators on the other side who stood up to speak. Senator Abetz, no regret for the commentary that he made yesterday; no apology. I quote his statement to Fairfax:
  While the motion wasn’t as elegantly written as it could have been, this crazy notion that people of Anglo-Saxon descent can’t be discriminated against because of their skin colour but others can is just strange.
  ***
  Is it by any happenstance that, just on the weekend, One Nation endorsed their candidate for Pearce, which is Minister Porter’s seat? He’s running scared—he’s got a close race there and he’s up against One Nation, so what does he do? He thinks he can just pull a fast one and throw the One Nation Party a bone—and no-one’s going to notice, are they? Well, guess what Minister Porter? Guess what, Senator Cormann? This Senate noticed. We were gobsmacked when you all sat over there backing in One Nation’s white supremacy rhetoric. We were gobsmacked. And the nation noticed. That is why you’re in here today with this humiliating backdown—’Oh, it was an administrative error;’ ‘Oh, I’m blaming the staff’;’ ‘Oh, it wasn’t me.’
  How can you look at this motion and not see it for what it is? It is divisive white supremacist rhetoric. If you don’t know that, let me acquaint you with recent history. A report from the Anti-Defamation League last year said:
  On top of everything else, the phrase ‘It’s okay to be white’ actually has a fairly long history in the white supremacist movement. While far from the most common white supremacist slogan, it was in use enough that white power music band Aggressive Force even used the phrase as the title of one of its songs—a song that dates back at least to 2001, if not earlier. ADL has tracked white supremacist fliers featuring the phrase ‘It’s okay to be white’ as long ago as 2005. In 2012, a member of Ku Klux Klan group United Klans of America actually even used the hashtag #IOTBW on Twitter.
  Newsweek, November 2017, discussed the recent history of the phrase:
  ‘It’s Okay to Be White’ started on the imageboard site 4chan, a favorite online hub for young, white males who consider themselves part of the so-called alt-right movement. Anonymous users of that site posted a ‘game plan’ urging people to hang ‘It’s Okay to Be White’ signs on college campuses in an attempt to bait people into an overreaction against an ostensibly benign statement.
  It is not an ostensibly benign statement, Minister Cormann. You should know that. Minister Porter should know that. Every single one of your senators and ministers should know that. It is a white supremacist statement.
  David Duke, former leader of the Ku Klux Klan, tweeted on 29 July 2018, ‘Never forget it’s okay to be white.’
  He went on to say:
  Our clear goal must be the advancement of the white race and separation of the white and black races. This goal must include freeing of the American media and government from subservient Jewish interests.
  This is where the white supremacy movement marries up with the anti-Semitic movement. Understand this: this dissembling by Minister Cormann is nothing more than an attempt to try and distance the government from the anti-Semitic movement while they are facing a tight by-election in an electorate that has a high Jewish population. If we weren’t facing a by-election this Saturday, I have no doubt that they would stand by this motion and they would stand by One Nation. They are only in here today because they have been caught out just days away from a crucial by-election in a seat with a high Jewish population. It is not principle that brings Minister Cormann to the chamber today to attempt to clean this up; it is political necessity and convenience. It is not principle at all.
  ***
  Senator FARUQI: What the coalition government did yesterday was shameless and it was shameful. You knew exactly what was in the motion; you had it for three whole weeks! So don’t try to give us this rubbish that it was an administrative error. Senator Pauline Hanson’s motion was exactly about white supremacy, and you knew that. You just don’t give a damn!

  Now that you’ve had a little bit of a backlash, you’re trying to backtrack. How low can the Liberal-National government get in this parliament?
  I do want to put your minds at ease about one thing though. I can assure you, I can assure the government and I can assure everyone else that it is, and it absolutely should be, okay to be who you are—black, brown, white, or anyone else. But also let me tell you what it’s not okay to be. It is not okay to be a racist. It is not okay to come in here and peddle white supremacy. It is not okay for the Minister for Indigenous Affairs to vote for a white supremacist motion. And it is not okay for this parliament—in any way, shape or form—to affirm a phrase that is heavily associated with and heavily rooted in neo-Nazi groups, the Ku Klux Klan and Nazi websites like the Daily Stormer. You all know that. And if you don’t, then you should know that.
  Yesterday we saw the Liberals and the Nationals file in here, one after the other, to vote for Senator Pauline Hanson’s motion that was, as we all know, a slogan and a strategy that came straight out of the white supremacist and neo-Nazi playbook in the United States. Some, I must admit, did walk in here a little bit sheepishly, obviously browbeaten by the party rule. Others, however—the far Right majority it seems—walked in here quite triumphantly. So don’t try to pull the wool over our eyes, saying you didn’t know what this motion was all about. You knew exactly what this motion was about, yet you all sat there and you voted for racism. You voted against a multicultural Australia.

  Like

 2. De afrekening sluimert, maar ze zal hard toeslaan.

  Like

 3. Anti-blank racisme is dus gewoon toegestaan in Australië dat ooit een blank land was.

  Was Australië niet het land van de Aboriginals die alles behalve blank zijn?
  Toegegeven, het waren geen vele miljoenen van Aboriginals die Australië bevolkten, maar het was wel hun land.
  Overigens, net zoals (Noord+Zuid) Amerika evenmin blank was voordat Columbus (en voor hem waarschijnlijk Vikingen – die nu overigens niets heldhaftigs meer hebben) daar neerstreek.

  Gedane zaken nemen geen keer maar om nu te zeggen dat Australië ooit een blank land was?

  Wat hier allemaal van zij, het lijkt erop dat de ooit blanke landen geen eeuwig leven beschoren is maar dat we afstevenen op een eenheidsworst van licht- en donkerbruine landen.

  Like

 4. paulzwueste // oktober 18, 2018 om 17:51 //

  Het is ook nooit goed….
  We mogen niet zeggen dat Australië een blank land was.
  We mogen dus ook niet zeggen dat Amerika een blank land is en ook geen rood land was.
  We MOETEN wel zeggen dat Afrika een zwart land is…

  Laten we nou eens kijken wat er van die landen is geworden die eerst zwart en rood en niet blank waren.
  Australië en Amerika hebben een democratisch bestuur dat de mensenrechten respecteert.
  Haar inwoners wonen veilig en comfortabel en Austarlië en Amerika leveren een belangrijk aandeel in de geestelijke en materiële ontwikkeling van de mens…
  Alle Afrikaanse landen hebben géén democratisch bestuur, respecteren de mensenrechten niet,
  parasiteren op datgene wat wij ze geven en leveren geen enkele bijdrage aan welke wetenschappelijk positieve ontwikkeling dan ook.
  En wat hebben die roden en zwarten dan eigenlijk gepresteerd om er nu nog recht op te hebben om zogenaamd in een zwart of rood land te wonen en niet hier, in Amerika of in Australië, in ’n blank land…?

  Of moeten we toch blijven zeggen dat Nederland een Neanderthalerland is omdat hier héél vroeger de Neanderthalers leefden.
  Nou ik er over nadenk…
  Ze hebben er toch maar voor gezorgd dat we nu als blanken in een blank land wonen.
  Want als die Neanderthalers zwart waren geweest….?

  Laten we maar stoppen.

  Like

 5. Het zou wel een leuk idee zijn om dat soort posters op te hangen voor de verkiezingen van 2019 …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s