Nieuw

Bono: Immigratie-kritiek is een uitvinding van Satan

Screenshot YouTube.

De zanger van U2 zet zijn haatcampagne tegen immigratiekritische partijen in Europa voort. Deze keer was het de beurt aan de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, die met de duivel werd vergeleken.

De Ier Bono, oftewel Paul David Hewson, blijft haatzaaien tegen Europese immigratiecritici.

Tijdens het optreden van U2 in Parijs in september beschimpte hij Jimmie Åkesson door Hitlergroeten te brengen en de naam van de Zweden Democraten-leider te schreeuwen.

Deze hetze gaat maar door.

Tijdens een optreden in Milaan deze week viel zijn kwade alter ego, MacPhisto, de minister van Binnenlandse Zaken van het land, Matteo Salvini, aan.

Hij verklaarde ook dat alle immigratie-kritische partijen in Europa één ding gemeen hebben: herkomstig van Satan.

– Ik heb mijn volk door heel Europa gestuurd, zei Bono als de duivel verkleed. Dat klopt. Mijn volk gaat onder vele namen. In Zweden noemen ze zich de Zweden Democraten. In Frankrijk veranderen ze van naam. In Polen hebben ze een naam die ik niet eens kan uitspreken. In Hongarije, daar zijn ze hongerig naar mij.

Bono, die onlangs verklaarde dat hij wil dat Afrikanen “de wereld overnemen”, richtte zich vervolgens rechtstreeks tot het Italiaanse publiek richtte.

– In Italië hebben jullie enkele om op te kiezen, hebben jullie die? Mijn hete tip, HOT TIP, is Matteo Salvini. Oh ja, zegt de U2 zanger, terwijl het publiek jubelt ten voordele van zijn minister van Binnenlandse Zaken.

– Hij kan niet bijzonder goed spellen of tellen. Maar wie heeft de feiten nodig. Het hoeft er alleen maar uit te zien als het oplossen van problemen.

– Ja, zoveel namen. Ze hebben zoveel namen. Maar ze hebben allemaal hetzelfde gezicht, het mijne, zegt Bono, wijzend naar zijn satanmasker. En vergeet niet, dat is wanneer je niet weet dat ik besta, terwijl ik mijn beste werk doe.

Word ik ook aangevallen door miljardair #Bono? Wauw, er is geen grens meer!
Jammer voor hem die het negeert, niet weet en tevergeefs praat, ik blijf luisteren naar de liedjes van U2 en rechtdoor schieten! 😉

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Bono: Immigratie-kritiek is een uitvinding van Satan

 1. antiislamnu // oktober 18, 2018 om 20:54 //

  Waar komt toch al die frustratie vandaan? Miljardair en dan zo’n verknipt wereldbeeld hebben dat is toch zielig.

  Like

 2. U2 sick(

  Like

 3. @antiislamnu

  Bono is overgesocialiseerd. Zoveel aandacht en te grote schuldgevoelens, dan knapt er iets en zo een verkapte zelfhaat in de vorm van universele liefde is het resultaat.

  Liked by 1 persoon

 4. Hé Bono, ga jij eens ff lekker wieberen. Niemand zit erop te wachten wat jij vind. Je moet gewoon muziek maken wat de mensen goed vinden. Niet meer en niet minder. Het probleem met zulke gasten is dat ze menen, door teveel aandacht, dat hun mening er echt toe doet en dat mensen hem als eeen soort afgod zien. Maar Bono begrijpt niet dat dit averechts werkt. Muzikant en politicus gaat nooit samen!

  Like

 5. Bono het lulletje vol zelf overschatting.

  Like

 6. Zie ze gaan in hun ‘kippendrift’,… de linkse gehersenspoelde zombie’s welke volledig gespeend van enig realisme bij voortduring de buitenwereld proberen te indoctrineren met hun waandenkbeelden.

  Overigens, vraag ik mij al jaren af waar dit soort zelfbenoemde orakels welke -in dit geval- in een microfoon staan te kweelen, het idee vandaan halen dat hun provinciale meninkjes er ineens ‘toe zouden doen’……..

  Nono!

  Like

 7. Ach: “He still hasn’t found where he is looking for”. Dus laat hem eerst maar eens op zoek gaan. Misschien vind hij zijn verstand terug.

  Liked by 1 persoon

 8. Einde van NL // oktober 19, 2018 om 00:58 //

  Deze satansaanbidder was 2x aanwezig op een plek waar toevallig een aanslag plaatsvond, alsof hij een kaartje kreeg waarmee hij op de eerste rang mocht zitten en het georkestreerd spektakel van dichtbij kon aanschouwen, van z’n satanische leermeesters.

  Verder ben ik ook weinig overtuigd van de oprechtheid van anti immigratie partijen die de staatsbegroting laten oplopen en en andere landen zogenaamd machteloos moeten toekijken, wat alles erder riekt naar EU chantage op ongekend grote schaal. Italië is de bakermat van de maffia, waar velen zich aan mogen laven!? Hoe het precies werkt is een raadsel, maar de westerse politiek stinkt tegenwoordig van alle kanten en spelen één groot toneelspel waar voor de schermen vriend en vijand elkaar afmaken, maar achter de schermen elkaar gebroederlijk de koffers met geld overhandigen.

  Like

 9. bedonderde burger // oktober 19, 2018 om 08:42 //

  Bono? Wie is dat. Dit is de manier om met zo iemand om te gaan. Negeren! Koop zijn platen niet meer, maak de lul niet nog rijker dan die hypocriete zak al is, pak hem in zijn geld buidel, zet alles gratis op internet zodat de geldgeile lul er geen cent meer aan verdient.
  Boycot concerten van dit nazistische bandje, boycot Sting, boycot alle racistische artiesten die vinden dat alle blanke Europeanen moeten knielen voor islam en zwart. Boycot alles en iedereen die ook maar iets te maken heeft met de zwarte Hitler en zijn geliefde.
  Loop niet nog langer achter verraderlijke drollen aan te hobbelen. Al dit soort artiesten zijn allemaal hetzelfde: geldwolven die nooit voldoende hebben. Ga naar gewone bandjes die nog niet verpest zijn door de hebzucht fabrieken van Sony et cetera. Ga naar bandjes die het nog leuk vinden om gewoon te spelen, boycot die miljonairs/miljardairs die hun ego gestreeld willen zien.

  Like

 10. Hefzibah Yahudah // oktober 19, 2018 om 10:52 //

  👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽😂😂😂🤣🤣🤣

  Like

 11. Pure grootheidswaanzin, hoogmoed komt voor de val.

  Like

 12. Von Puffelen // oktober 19, 2018 om 12:06 //

  Boner met wat satanische holmaatjes.
  http://www.whale.to/b/bono.html

  Like

 13. Met ‘immigratie-kritiek is een uitvinding van satan’ bewijst u2 dat diversiteit en multiculti een religie is en u2 voert de inquisitie uit.

  Like

 14. One World Religious Socialism – John Wycliffe

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s