Nieuw

Bed-bad-brood-brand … man steekt zichzelf in de hens bij opvang voor asieljihadisten

BBBB gebouw Groningen

Aan de Helsinkistraat in Groningen heeft een man zichzelf in brand gestoken. Dat gebeurde voor de deur van de bed-bad-broodopvang, rond half tien donderdagochtend, schrijft RTV-Noord.

De motivatie van de man is bij de directeur bekend. De stichting had al langer maatregelen getroffen, omdat het al enige tijd niet goed ging met de man, meldt de Groninger Internet Courant.

Er is niet bekend gemaakt waarom de man zichzelf in de fik stak.

Het Dagblad van het Noorden meldt dat de man uitgeprocedeerd is en door Inlia wordt begeleid op een terugkeer. Naar welk land wil Van Tilborg niet zeggen. ,,Dat is te privé, maar zoiets is niet makkelijk. Er moet bekeken of daar mantelzorg is, zoals familie.”

Het gebeurt wel vaker dat uitgeprocedeerden de uitzettingsaccommodotie afbranden. Gisteren berichtten we nog dat een Turk een asielcentrum in Zweden in brand stak.

In 2005 kwamen er nog 11 illegalen om op Schiphol toen een afgewezen ‘asielzoeker’, Ahmed Isa Al Jabali, de boel in lichterlaaie zette.

De beheerder van de bed-bad-brood-brand in Groningen, de stichting Inlia, bevestigt dat het inderdaad gaat om een bewoner van de opvang. De man is door ambulancepersoneel behandeld aan brandwonden en naar het ziekenhuis gebracht.

Het is bekend dat hij wel vaker wat verward is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Bed-bad-brood-brand … man steekt zichzelf in de hens bij opvang voor asieljihadisten

 1. Hoop dat het een keer: “Bed-Bad-Broodop” wordt en dan “Bed-Bad-Oplazeren”

  Like

 2. Als die mij om een vuurtje vraagt geef ik het..

  Like

 3. antiislamnu // oktober 19, 2018 om 06:06 //

  Leuk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s