Nieuw

Baudet vs Rutte: Teken Marrakesh immigratiedeal NIET!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Baudet vs Rutte: Teken Marrakesh immigratiedeal NIET!

 1. Die lui in de tweede kamer behartigen niet de belangen van ons Nederland
  Wat een showgebeuren, wat een volksverraad.

  Like

 2. Een te groot deel van het Nederlandse volk heeft niet door dat onze regering en volksvertegenwoordigers het Europese beleid voor een multi culturele samenleving nastreven.
  Het Europese diversiteitsbeleid, dat bepaald wordt door de machtselite in Brussel, beoogt de beëindiging van de nationale soevereiniteit van alle lidstaten en het vervangen van de westerse cultuur en tradities voor de islamistische.

  Wanneer het slapende volk ontwaakt, dan begint de nachtmerrie pas echt; maar dan is het te laat. Heel vervelend, maar wel waar . . . .

  Like

 3. Je hoeft geen eens nederlands te kunnen om te zien dat die smeerpijp er gewoon op los liegt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s