Nieuw

Allochtoon in Texas verkrachtte zijn één maand oude dochter

Een 27-jarige man in Texas, die in de pers “monster dad” genoemd wordt, is nu veroordeeld tot 244 jaar gevangenisstraf voor het verkrachten en mishandelen van zijn één maand oude dochtertje.

De 27-jarige Patricio Medina werd deze week door een rechtbank in zijn thuisstaat Texas in de Verenigde Staten veroordeeld voor een totaal van 244 jaar gevangenisstraf, meldt Daily Mail. Hij zal minstens 80 jaar moeten uitzitten vooraleer een eventuele voorwaardelijke vrijlating ter sprake komt.

Op 14 maart 2014 werd de politie gealarmeerd naar het huis van de inmiddels 27 jaar oude Patricio Medina in Waco, Texas, VS, nadat ze tips hadden gekregen dat een pasgeboren kind in gevaar was. Bij aankomst vonden ze Medina onder invloed van methamfetamine en de pasgeboren dochter ernstig gewond.

Medina werd onmiddellijk gearresteerd en bekende dat hij tijdens zijn drugsroes kwaad was geworden op de moeder van het meisje en zich daarom aan hun dochter van een maand oud vergreep, waardoor zowel beide benen als de ribben van het meisje waren gebroken. Sindsdien is hij in arrest.

Tijdens zijn detentie bekende hij ook dat hij zijn pasgeboren dochter had verkracht, wat hij deze week tijdens het proces getuigde, schrijft Waco Tribune-Herald.

Ook de moeder van het meisje, Lisa Montoya, wordt verdacht van misdaden omdat ze haar dochter in de steek liet en aan gevaar blootstelde. Vanwege de mishandeling en het misbruik niet aan de politie te melden, wordt zij geacht het meisje aan levensgevaar te hebben blootgesteld.

Tijdens het proces eisten de aanklagers Gabrielle Massey en Jennifer Jenkins een levenslange gevangenisstraf voor Patricio Medina. Zij verklaarden dat het meisje tijdens haar korte tijd bij de ouders in een “pure hel” leefde .

– Alles wat dat kind nodig had was liefde en veiligheid. De man die haar het zou geven, liet in plaats daarvan zien hoe verschrikkelijk de wereld zou kunnen zijn, zei Gabrielle Massey tijdens haar slotbetoog.

Het kleine meisje is nu vier jaar oud en wordt gerapporteerd goed mee te gaan. Ze werd geadopteerd door een familie die geen relatie heeft met Patricio Medina en Lisa Montoya.

Bron:

Father, 27, is jailed for 244 years for raping his newborn daughter during ‘a meth-induced haze’ and breaking her ribs and legs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Allochtoon in Texas verkrachtte zijn één maand oude dochter

 1. Alex Dekkers // oktober 18, 2018 om 15:32 //

  Een hele zieke daad en hij is terecht veroordeeld. Echter vind ik de titel van het stuk zeer fout. In de de bron wordt gesproken over de vader en niet een allochtoon. Daarbij staat in jouw stuk/verstaling dat hij is veroordeeld in zijn thuisstaat Texax, dus is hij een Amerikaan. Het is dus geen allochtoon die deze zieke daad heeft gepleegd, maar een zeer zieke vader.

  Like

 2. @Alex Dekkers // oktober 18, 2018 om 15:32

  Die bruine plofkop is niet van mijn ras en dus voor mij een rasvreemdeling, een allochtoon in de politiek correcte wereld, waar die woont of geboren is, zal me worst zijn.

  Liked by 2 people

 3. @Alex Dekkers // oktober 18, 2018 om 15:32
  “maar een zeer zieke vader”

  Nee snowflake, een zeer zieke vader ligt met terminale kanker op doodsbed in een ziekenhuis. Jouw “zieke vader” is een levensgevaarlijke gek die ze dood moeten spuiten.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een onmens!

  Like

 5. Zijn daad, in zijn gezicht tatoeëren!

  Like

 6. Janneke de Bekker // oktober 18, 2018 om 18:13 //

  Levenslang opsluiten in Monygo Bay!

  Like

 7. Ja en ook nog eens: “eenzame opsluiting en geen bezoekregeling en op water en brood” misschien onmenselijk maar wat hij gedaan heeft is intens smerig, laag etc. etc. Gelukkig krijgt hij geen doodstraf want dat verdient hij nog niet eens.

  Like

 8. Vertel eens meer over die bay Janneke, die is nieuw voor my.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s