Nieuw

Alex Jones: $ 10.000 voor de beste NPC-meme

Voorbeeldfoto van Infowars. © Infowars

De Amerikaanse radio-omroeper, Alex Jones, heeft een wedstrijd aangekondigd. Degene die erin slaagt het beste beeld rond de populaire zogeheten NPC-memo te creëren, wordt beloond met $ 10.000, wat overeenkomt met ongeveer 9.000 euro.

“NPC” is een internet-meme dat zich de afgelopen weken explosief op sociale media heeft verspreid en politiek correct aangepaste mensen bespot. De populariteit heeft Twitter doen besluiten in de tegenaanval te gaan door duizenden gebruikers te blokkeren.

Alex Jones, die om politieke redenen reeds geblokkeerd is van Twitter en alle andere grote sociale media, kondigt nu op zijn Infowars-site een NPC-wedstrijd aan.

Infowars nodigt zijn lezers uit om deel te nemen aan “de meest epische meme-strijd tegen links tot nu toe”, door het creëren van hun eigen beelden gebaseerd op het NPC thema.

Om kans te maken op de prijs van $ 10.000 moeten de meme’s op de een of andere manier verwijzen naar Alex Jones of Infowars. De wedstrijd vindt plaats op 22 oktober, schrijft de site.

Bron:

MEME WAR 3.0: INFOWARS LAUNCHES $10K NPC MEME CONTEST

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Alex Jones: $ 10.000 voor de beste NPC-meme

  1. Mooie datum.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s