Nieuw

68-jarige Belg zwaar mishandeld door migranten – omdat zijn hond te dicht bij hen in buurt kwam

Afgelopen zondag liep Claes met zijn hond in de buurt van een park in Turnhout en ontmoette de groep nadat zijn hond bij hen in de buurt kwam, vertelt hij in een video-interview.

De migranten waren niet geamuseerd door de hond die dicht bij hun in de buurt was en vertelden Claes dat “de hond stonk”. De oudere man zei dat de hond dat niet deed… en toen liep het compleet uit de hand.

De oudere man werd door de groep brutaal in elkaar geslagen en verloor het bewustzijn.

– Ik werd wakker toen een vrouw zei: ‘Mijnheer, gaat het goed’, zegt Claes.

Nadat hij ontwaakt was, gebruikte de vrouw zijn smartphone om een ambulance te bellen. Claes werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze 11 breuken in zijn gezichtsbeenderen vonden.

Claes is diep getroffen door het incident, maar hij is niet bang om naar buiten te gaan.

– Wat moet je anders doen? De hond moet uitgelaten worden, er is geen andere optie, zegt hij.

Tot nu toe heeft de Belgische politie slechts één van de vijf verdachten gearresteerd, die door Claes worden omschreven als ‘buitenlanders’.

Bron:

Migrants break elderly Belgian man’s face in 11 places because they didn’t like his dog
Man van 68 zwaar toegetakeld in Turnhout

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8484 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on 68-jarige Belg zwaar mishandeld door migranten – omdat zijn hond te dicht bij hen in buurt kwam

 1. Ik zei het al eerder volgens mij :
  Ik voorzie rampen, als de Nederlanders, die bekend staan om hun veeeele huisdieren, hier steeds en steeds meer last van gaan krijgen, door die immigranten die zelf NIET met dieren om kunnen gaan …..nog even en we moeten gewapend onze hond uit laten hier
  HET IS TOCH TE GEK VOOR WOORDEN ???

  Liked by 1 persoon

 2. nou partij vd dieren moet nu hierover oordelen, zij gaan over rechten van Honden.

  In principe moet een raszuivere OerHollandse Hond meer rechten krijgen dan elke buitenlander in Nederland, dat is een HOnden democratie ok.

  De meeste raszuivere OerHollandse honden zijn vele malen intelligenter en beschaafder dan de meeste immigranten, incl de vieszwarte Hindoe aapjes.

  Like

 3. Honden stinken? Hebben ze zich zelf als eens geroken tijdens de ramadan. Dan zijn het net stinkende apen. En inderdaad dan maar gewapend de hond uit laten. Die tijd gaat toch wel komen.

  Like

 4. ieznogoedh // oktober 19, 2018 om 04:11 //

  Deze Belg heeft overduidelijk een verkeerde hond.
  In deze tijden moet je een flinke hond hebben. Een hond die hard kan bijten en die moet je dan goed africhten.
  Er zijn video’s van honden op internet die precies weten hoe het moet als er verkeerd volk in de buurt komt.

  Like

 5. Ben zelf geen liefhebber van honden en katten omdat ik de uitwerpselen (ook dat van paarden) en dat gesnuffel en likken van die dieren ook onplezierig vind. Van de week zat Ik op een terras waar maar liefst 3 honden op ca. 12 vierkante meter zaten, waarvan 2 elkaar in de haren vlogen met alle gevolgen vandien.

  Like

 6. antiislamnu // oktober 19, 2018 om 09:38 //

  Mijn hond is belangrijker en interessanter dan asielparasieten en wie aan mijn hond komt snij ik de strot door aloë akbar

  Like

 7. Duchesne // oktober 19, 2018 om 09:44 //

  Tsja, waar is de volksmilitie als je ze nodig hebt….om als partij, cq strijdende partij volgens de Geneefse conventie te worden aangemerkt is een herkenningsteken als zodanig nodig…..de tekst “militie” gedragen op een goed zichtbare plaats is zoiets…een bivakmuts erbij is dan geen probleem.

  Turnhout….een provincie “stadje”…..enkel omdatje een hond uitlaat en honden tegenkomt….zoveel schade aan het gezicht komt nooit meer goed. Daar weegt geen werkstraf tegenop, als er al een dader word gepakt. Hopelijk heeft de man famillie met lef, dan kan in stilte een stukje Belgie worden schoongemaakt….het schijnt dat in de Ardennen nu veel agressieve zwijnen lopen, smachtend naar Halal vlees….

  Een vlag of symbool waar alle enkelingen een front mee vormen….were di.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s