Nieuw

Turkse machtsovername – Turkse ‘politie’ patrouilleert nu openlijk ‘Turkse gebieden’ in Berlijn ….. en Duitsland kan er niets aan doen

Voertuigen met de naam van een elite-terreureenheid zijn gespot in de straten van de Duitse hoofdstad.

Auto’s met het logo van een Turkse elitepolitie-eenheid zijn gespot in de straten van Berlijn – maar de Duitse autoriteiten zeggen dat ze niet in staat zijn om ze tegen te houden.

De voertuigen zijn voorzien van de woorden Özel Harekat op de zijkant en het logo van de eenheid en werden rondrijdend door gebieden van de Duitse hoofdstad met een grote Turkse bevolking gezien.

Ten minste drie auto’s uit de BMW 7-serie zijn gespot in de districten Wedding, Kreuzberg en Neukölln, zo wordt beweerd.

Ten minste drie BMW 7-serie auto’s zijn gespot in de districten Wedding, Kreuzberg en Neukölln, is het beweerd.

Ze verschenen op straat kort na het bezoek van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan vorige maand aan Duitsland.

Berlijnse senator Hakan Tas, die van Turkse afkomst is, zei dat hij bij de autoriteiten heeft geklaagd over de aanwezigheid van de voertuigen, waardoor critici van Erdogan bang zijn voor hun veiligheid.

“Het idee dat deze voertuigen van het Erdogan-regime nu ook op onze straten staan en de critici van de Erdogan observeren, vervult mij met onrust”, vertelde de politicus van de linkse partij de Berliner Zeitung.

“Van deze speciale krachten is bekend dat ze de oppositie in Turkije opruimen”.

Tas zei dat hij persoonlijk de auto’s heeft gezien in gebieden waar tegenstanders van Erdogan wonen.

Hij vertelde Morgenpost.de dat “honderden Turkse inlichtingenagenten in Duitsland wonen en rechtstreeks rapporteren aan Ankara. Dat is wat angst veroorzaakt”.

Tas zei ook dat hem is verteld dat de auto’s ook zouden kunnen behoren tot een nationalistische groep met banden met de regering.

Polis Özel Harekat – oftewel de afdeling speciale operaties van de politie – werd in 1982 opgericht en is getraind in het omgaan met situaties als kaping en terrorisme.

De lokale politie zei dat zolang de auto’s geen blauwe lichten hadden en hun passagiers in gewone kleren zaten, ze ze niet van de straat konden halen.

Ze vroegen zich ook af of de auto’s inderdaad afkomstig waren van de Özel Harekat en voegden daaraan toe dat “dergelijke auto’s niet in Turkije rondrijden”, meldde Morgenpost.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/7506181/turkish-police-patrol-berlin-germany/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Turkse machtsovername – Turkse ‘politie’ patrouilleert nu openlijk ‘Turkse gebieden’ in Berlijn ….. en Duitsland kan er niets aan doen

 1. “Vervult mij met onrust” verteld een linkse politicus. Tsja, wie zaait zal oogsten!

  Like

 2. Tröpchen für Tröpchen……..

  Like

 3. Tröpfchen!

  Like

 4. Wie wind zaait, zal storm oogsten. De afrekening tegen de onkundige overheid sluimert, maar ze zal hard en meedogenloos toeslaan.

  Like

 5. PanzerFaust?

  Like

 6. Dit valt onder de dogma ‘diversiteit’?

  Like

 7. Zijn gewoon reclame auto’s dus lekker laten gaan daar in dat Duitsland. Zo lang ze hun “taak” niet uitvoeren of met zwaailichten gaan rijden is het een soort praalwagen van Halloween.

  Like

 8. polderboy // oktober 19, 2018 om 21:06 //

  Hoor dat je soms ook al reclame politieagenten in nep politie uniformen aan de deur krijgt..
  Ik vermoed dat het een onderdeel van de geplande chaos kweken is.

  Persoonlijk zie ik graag Russische, Hongaarse en Chinese patrouilles door de straten rijden.

  Maar DDR Stalin Stasi Merkel en EU beftekkeltje Mark Rutte en Frans Timmermans de proportionele mensen in elkaar beuker-zoals hij het goed vond dat die Catalaanse mensen totaal in elkaar getrimd werden- zullen daar anders over denken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s