Nieuw

Links-extremisten vallen ouderen in de Verenigde Staten aan

In een recente film op Youtube kan men zien hoe linkse extremisten een drukke weg blokkeren en vervolgens automobilisten aanvallen – zonder tussenkomst van de politie.

Het was zaterdag 13 oktober in de Amerikaanse stad Portland toen links-extremisten zich hadden verzameld op een kruispunt om te demonstreren. De achtergrond van de demonstratie was een gebeurtenis die eind vorige maand in het gebied plaatsvond toen een Afro-Amerikaanse man door de politie werd doodgeschoten.

Een recente film op Youtube laat zien hoe een groep linkse extremisten een drukke weg blokkeren en automobilisten opdracht geeft om door een zijstraat te rijden terwijl ze schelden en dreigende anti-blanken kreten tegen de gefrustreerde automobilisten schreeuwen. Een man die met een auto reed met een nummerbord uit North Carolina wordt uitgescholden omdat die blank is en beschuldigd lid te zijn van de Ku Klux Klan. Een andere automobilist, een oudere man, wordt door een menigte van linkse extremisten achtervolgd en aangevallen nadat hij door het gepeupel probeerde te komen. De man zal later door het linkse crapuul met volledige naam op het internet worden uitgehangen.

De illegale wegversperring en het geweld tegen voorbijgangers vond plaats terwijl de politie het incident op afstand een beetje in de gaten hield, zonder in te grijpen. De burgemeester van Portland heeft vervolgens het gedrag van de politie verdedigd om de extremisten ongehinderd op straat tekeer te gaan laten.

Zie het videoverslag van de onafhankelijke journalist Matt Christiansen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Links-extremisten vallen ouderen in de Verenigde Staten aan

 1. trebor2110 // oktober 17, 2018 om 13:04 //

  rare linkse wezens

  Like

 2. De linkse “goedmensen” zijn weer racistisch bezig geweest.

  Like

 3. Betaald protest door Soros

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s