Nieuw

Kavanaugh moet worden gestopt met zwarte magie

Donald Trump’s benoeming van de conservatieve Brett Kavanaugh tot nieuwe rechter in het Hooggerechtshof heeft bij het links-liberale establishment in het land sterke gevoelens opgeroepen. In een nieuwe poging om de nieuw aangestelde rechter te stoppen, heeft een groep heksen aangekondigd dat ze een vloek van zwarte magie op hem leggen.

Onlangs heeft de Amerikaanse president Donald Trump de controversiële en conservatieve jurist Brett Kavanaugh benoemd tot nieuwe rechter in het hoogste gerechtshof van het land. De benoeming geldt voor het leven en markeert de minderheid van de links-liberale gevestigde orde onder de negen leden van het Hooggerechtshof, wat gedurende vele jaren van invloed zal zijn op de interpretatie van de grondwet van het land.

De benoeming was echter niet pijnloos en werd gevolgd door massale protesten in het hele land, vooral in de grote steden aan de oost- en westkust, waar de Democraten sterk zijn.

Nu heeft een groep vrouwen die zichzelf heksen noemt echter een nieuwe methode bedacht om de controversiële Kavanaugh te stoppen – namelijk met zwarte magie.

De vrouwen komen uit een cirkel rond een occulte boekhandel in Brooklyn, New York, en zijn naar de media gegaan om uit te leggen hoe ze te werk zullen gaan. Met behulp van mantra’s, kaarslicht en een ritueel met onder andere aardmolm van een begraafplaats, zal men een vloek over de rechter uitspreken.

– We gaan het allemaal wegwassen, of je het nu gelooft of niet. Rechts heeft zijn kerken, maar links is versplinterd. Aan de linkerkant vind je de atheïsten, de humanisten, de seculiere mensen die niet-traditionele religies volgen. Hoe moet iedereen zich dan verzamelen in moeilijke tijden? Dat is wat we hier doen, vertelt een van de vrouwen.

Men gaat ook kaartjes verkopen aan degenen die de occulte ceremonie willen bijwonen. De helft van de opbrengst gaat naar zogenaamde vrouwenorganisaties en goede doelen.

Het valt echter nog te bezien hoe effectief de heksen zullen zijn, aangezien er soortgelijke vervloekingen over president Trump zijn uitgesproken – tot nu toe zonder succes.

Bron:

Häxor tar till svart magi mot Kavanaugh

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Kavanaugh moet worden gestopt met zwarte magie

 1. Ongetwijfeld wordt er ook nog flink bij gen..kt in die “occulte” boekhandel👹 Terug naar de middeleeuwen, in zekere zin al aan het gebeuren…

  Like

 2. koddebeier // oktober 17, 2018 om 13:17 //

  Oude tijden herleven…..Op de brandstapel met deze heksen !!

  Like

 3. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 13:26 //

  heksen, magie allemaal bangmakerij en flauwekul

  Like

 4. N1) nou, hindoe meiden hebben mij ook vervloekt ok vroeger, ik kreeg vervloekingen toegemaild en inderdaad ik raakte in jarenlange depressies, suicidaliteit en ging door hel. Ik onteerde mijn eigen heilge Hindoe meiden van mijn Hindoe ras in vele teksten, en voelde mij soms toch schuldig.

  N2) Moslim meiden die ik kende kunnen een man ook vervloeken in naam van Allah en hij zal dan impotent worden, vooral als hij het meisje zwanger maakte en daarna liet stikken door niet met haar te trouwen, Nikah doen.

  N3) Magie, geloof, rituelen, occultisme, voodoo, odja, bezweringen, karmische vervloekingen, Inder Jaal, enz zijn vaak vrouwelijke kronkels.

  N4) Nu is het hoofdzaak om de meerderheid van de blanke vrouwen terug te brengen naar het Pro White Race geloof in hun eigen ras, en zij zullen weer braaf en zonder morren moeten baren voor het hogere, halfgoddelijke (blanke, kleurloze) Arisch Arctische mensapen ras, dat zo te zien gedurende de laatste Ijstijd is ontstaan, ruim 8000 tot 12000 jaar geleden in onderaardse grotten, met bovengronds kilometers ijswoestenij en permafrost. De neocortex van deze nieuwe mensapen soort werd toen significant groter en dit is nu een hard wetenschappelijk feit.

  N5) Hele White Genocide Komplot kan nu fataal worden voor het uitstervende blanke ras en dit soort idioterie is een teken aan de wand. Ja, helaas zijn veel vrouwen toch vaak gewoon primitiever, dierlijker, hersenlozer en dommer dan je zou verwachten als manspersoon. De genetische, geestelijke, seksuele en pornografische varianties bij vrouwen zijn veel groter dan bij mannen. Dit weet ik nu omdat ik toch nu karmisch geevolueerd ben tot soort T-Hindoemeid ipv gewoon dood te mogen gaan, doordat mijn atma/ ziel dit minderwaardige viesbruine apen kleed (dat ik dus voorstel) weg zou gooien. Ik wilde jarenlang ook gewoon dood gaan tijdens honderden eenzame, suicidale depressies.

  Liked by 1 persoon

 5. @Rommel,

  Heb je gezien wat er gebeurt als je op ‘dewanandblog’ klikt?

  Like

 6. Een beetje van jezelf en een beetje van (zwarte) maggi, of ben ik nu seksistisch? 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s