Nieuw

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken legt nieuw strenger migratiebeleid uit

“Na drie maanden werken, vergaderen, luisteren en discussiëren, alsook drie maanden van beledigingen, bedreigingen, beschuldigingen, leugens, hebben we de wet”.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft een video uitgebracht over de nieuwe Italiaanse wet inzake veiligheid en immigratie, van de ‘bad guy, plaatsvervanger premier Matteo Salvini’.

In de zeer goed ontvangen 12 minuten durende video gaat hij vandaag verder met zijn verhaal dat het parlement zal beginnen met het bediscussiëren en het verbeteren van de tientallen artikelen die, “vanuit ons standpunt, meer veiligheid zullen brengen op de straten van Italië”.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de mensen in Italië zo dol zijn op deze man. Elke maand stijgt hij hoger en hoger in de peilingen als de populairste politicus in de Italiaanse geschiedenis, hij schertst in zijn video: “Overigens, een dikke kus voor president Juncker, die mij, de regering of Italië vandaag nog niet beledigd heeft, maar het is dan ook pas halverwege de middag”.

Verder zegt hij: “Maar Moscovici heeft daarvoor gezorgd, een Franse socialist. Wat was het wat hij vandaag zei, hij zei: ‘De problemen voor Europa zijn Salvini, Le Pen en Orban, de leiders van extreem rechts'”.

“Een Franse socialist die advies geeft aan mensen is lachwekkend. Het is duidelijk dat de mensen in Europa niet gelukkig zijn met de bureaucraten, technocraten en financiers die het hele continent verarmen en schrik aanjagen, en hun vertrouwen stellen in de Salvinis, Orbans en Le Pens, het is duidelijk wie degenen zijn die ons jarenlang slecht bestuurd hebben, niet wij”.

Interessant genoeg heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, vandaag de verklaring afgelegd dat de EU een Italiaanse exit niet zou overleven.

Bewerend dat “Europa Italië nodig heeft en Italië Europa nodig heeft”, zei Juncker dat de EU het niet zou overleven als Italië het blok zou verlaten. Hij verklaarde dat recente peilingen suggereren dat de meerderheid van de Italiaanse bevolking voorstander is van een Italië in de eurozone.

Plaatsvervangend premier Salvini gaat verder met zijn beschrijving van wat de nieuwe wet voor Italië zal veranderen: “Wat met deze wet voor Italianen, legale immigranten en echte vluchtelingen dus zal veranderen. Bovenal, in het belang van het gezond verstand en rechtvaardigheid – ik heb dit aan president Mattarella uitgelegd – we respecteren de grondwet en de internationale verdragen, maar we zullen ons niet voor de gek laten houden”.

“Dus als een asielzoeker in Italië aankomt, in Italië landt, politiek asiel aanvraagt en in de tussentijd drugs verhandelt, een politieagent slaat, een gepensioneerde berooft of een kind mishandelt, zal deze onmiddellijk door de plaatselijke autoriteit worden gedagvaard en verteld worden, mijn beste, je bent geen vluchteling, je bent een misdadiger, en… je gaat met het eerste vliegtuig, eerste boot, eerste waterfiets, eerste heteluchtballon, terug naar huis”.

“Als je op heterdaad wordt betrapt, als je in eerste instantie schuldig wordt bevonden, als je een gevaar voor de samenleving blijkt te zijn, ga je terug naar je land (…..) Het Italiaanse staatsburgerschap zal van degenen die schuldig worden bevonden aan terrorisme worden ontnomen”.

Het is geen verrassing dat de reacties onder de video Matteo prijzen en mensen in andere landen verklaren  dat ze zich ook een leider wensen die zo sterk en trouw is aan zijn volk als Salvini, met Italië, Polen en Hongarije als de afgunst van Europa.

Bron:

Italian Interior Minister explains new tougher migration policy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken legt nieuw strenger migratiebeleid uit

 1. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 10:47 //

  bravo, had onze pm rutte maar 10% van de daadkracht van deze man, maar helaas geen ruggegraat bij onze pm

  Like

 2. @Claasje Kater ja en geen ballen. Zijn beloftes elke keer weer: “Geen geld naar Griekenland, die €1000 voor de werkende onder ons en wat allemaal nog meer gezegd en beloofd is. Maar toch blijft hij zitten “ons lachebekje”

  Like

 3. polderboy // oktober 17, 2018 om 11:45 //

  Juncker spreekt: “Europa heeft Italië nodig en Italië heeft Europa nodig.”

  Juncker denkt dus “l’état, c’est moi!”, zoals hij voor de “Staat Europa” spreekt.

  Lodewijk XIV, de zonnekoning, had er ook een handje van om zo te spreken.

  Like

 4. Fantastisch zo,n Minister daar kunnen wij alleen maar van dromen en zijn plannen zijn zeergoed om die invasie figuren te verwijderen ook al zullen de Wolven weer huilen in he Brusselse bos.

  Like

 5. Horatius // oktober 18, 2018 om 11:27 //

  Klare en duidelijke taal van deze realist (dus geen populist!) die een voorbeeldfunctie vervuld voor de rest van West-Europa.
  Nu alleen nog even die 600.000 uitgeprocedeerde asielzoekers verwijderen uit Italië en Salvini komt in aanmerking voor een Nobelprijs voor de Vrede.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s