Nieuw

Feminisme plegen binnenkort strafbaar als haatmisdaad in het Verenigd Koninkrijk

We berichtten daarnet al dat de eilandpolitie zich uit de naad werkt om maar aangiftes op te nemen van elke bevolkingsgroep die zich maar enigszins verongelijkt voelt.

Van islamitische transseksuelen tot homofobe -‘alleen zwarte levens tellen’- supremacisten tot teergevoelige buitenlandse ministers van Binnenlandse Zaken.

En we hadden ook gemeld dat de regering vond dat de politie nog steeds teveel tijd kwijt was aan echte misdaad en daarom vandaag de lijst met op te sporen haatmisdaden aanmerkelijk had uitgebreid.

Normaal komt de blanke man dan nooit in aanmerking, want zoals iedereen onderhand weet is die schuldig aan alles. ALLES ! Dus wat schetst onze verbazing:

Een paar selectieve quotes:

But should other so-called “protected characteristics” be included as well?

Daar worden mannen mee bedoeld. Hoe wij protected zijn beats me, maar daar gaat de hele wereld van uit.

Vorige maand (wij hadden gelezen dat dat vandaag was, maar dat is omdat de ene krant niet de andere krant is) werd aangekondigd dat de wetscommissie in een evaluatie zou kijken of misdrijven die het gevolg zijn van misogynie – afkeer, minachting of ingewortelde vooroordelen tegen vrouwen (kan ook gewoon volledig terecht zijn door op straat schijtende feministes bijvoorbeeld) – behandeld moeten worden als haatdelicten.

En nu is gebleken dat in dezelfde evaluatie ook het tegenovergestelde – misdaden die het gevolg zijn van misstanden -, namelijk vijandigheid jegens mannen, aan de orde zal komen.

Ja, want waarom zou dat minder erg zijn ?

Ook leeftijdhaat en haat tegen bepaalde alternatieve culturen, zoals Goths of punks, zouden in de toekomst kunnen worden opgenomen.

Ook mooi, want dat valt ook nog wel een beetje uit te breiden. Je kan ook gelijk iedereen op die lijst zetten. En als ik me dan een keer laat ontvallen dat ik aan iedereen de pest heb, kun je je printer dol laten draaien als die de aanklacht tegen mij uit moet printen.

Over waarom de vijandigheid tegen mannen ook wordt opgenomen, zegt Minister van Binnenlandse Zaken Baroness Williams dat de regering altijd reageert op wat ‘het publiek en andere organisaties ons vertellen’. En het lijkt erop dat op zijn minst sommigen misandrie als een probleem ervaren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Feminisme plegen binnenkort strafbaar als haatmisdaad in het Verenigd Koninkrijk

  1. Ik heb alleen maar een hekel aan Politici,Koninglijke figuren,Telegraaf,DWDD,NPO,LINKSE INSLAG,Brussel,OpRUTTE,OM,IMMIGRANTEN,Benzine stations,m,n Schoonmoeder,WIET,Criminelen,Rook verbod,Verkiezingen,Pechtold,NO NEXIT,Schimmel,GEEN INDEX,HUURVERHOGING,Enz.
    ,

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s