Nieuw

Duitsland – naakte neger die rondwandelde met een speer opgeborgen in een kliniek

Foto is slechts ter illustratie en van Wikipedia

Hij voelde zich hier kennelijk helemaal thuis, integreert lekker met behoud van eigen cultuur, helemaal ingeburgerd, en dan beginnen die Duitsers weer te zeuren.

Altijd weer die Duitsers. Waren het eerst allemaal nazi’s, blijken het nu ook nog racisten te zijn. Nodigt Merkel die arme jongeman uit, is het volk het er niet mee eens.

Op maandagavond meldden verschillende weggebruikers dat er een naakte, donkere man, gewapend met een speer, langs de weg tussen Leingarten en Schwaigern liep. De man was te vinden op de spoorwegovergang bij de Leintalzoos.

Ze hebben last van karikaturale racistische vooroordelen. Ze zien een naakte neger met een stok, en denken dat het een speer is. In werkelijkheid was het volgens het persbericht een ‘Hochentaster’. Nee, het staat ook niet in mijn woordenboek, maar daar kun je dus struiken op hoogte mee snoeien, leert enig zoeken. Een landsschapsarchitect in traditionele kledij dus. Wil die man als dank voor zijn verblijf de spoorwegovergang een beetje bijsnoeien, waarderen die Duitsers dat weer niet:

Omdat de Eritreër zich duidelijk in een uitzonderlijke psychologische situatie bevond, werd hij naar een kliniek gebracht. Zijn gereedschap werd in beslag genomen.

Eritrea is een buurland van Somalië en daar is letterlijk een derde van de bevolking knetter maar dan ook knettergek. En dat halen wij hier binnen, want zou bij kunnen dragen aan onze kenniseconomie terwijl ze rechtstreeks uit de Steentijd komen.

Hier, lees de gruwelijke cijfers maar eens:

One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)

The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)

We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

01

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

We moeten dat soort gevallen, die we toch niet kunnen helpen niet in onze dure klinieken opvangen. Onze eerste plicht. De eerste plicht van elke Christen is om eerst onze naasten te helpen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Duitsland – naakte neger die rondwandelde met een speer opgeborgen in een kliniek

 1. Liked by 2 people

 2. Het is toch een genot dat You Tube het weer doet 😉

  Like

 3. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 10:32 //

  terug naar afrika is het beste en bovendien goedkoper

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 17, 2018 om 14:23 //

  Waarschijnlijk was hij gestoken in de traditionele kledij van zijn tribe alleen maar op zoek naar de bladeren van de Catha edulis oftewel qat in zijn nieuwe heimat.

  Like

 5. “Zijn gereedschap” werd inbeslag genomen! Arme man! Haha!

  Hoop maar dat er geen moslims op straat liepen want ja dat zou shocking geweest zijn!

  Like

 6. Horatius // oktober 17, 2018 om 17:10 //

  En dit is nog maar een voorproefje wat ons te wachten staat bij een ongewijzigd beleid t.a.v. het opvangen van de nobele wilden uit exotische gebieden, voornamelijk Donker-Afrika dus.
  Maar het effect van de sociale media in andere delen van de wereld moeten we niet onderschatten. Ook de Papoea’s willen wel een graantje meepikken van onze verzorgingsstaat, dus binnenkort zijn ook deze migranten te bewonderen in onze steden, uiteraard compleet met een peniskoker.

  Maar zijn dit geen koppensnellers? vraagt de bezorgde autochtoon zich af.
  Welnee, dit zijn cultuurverrijkers die na een omscholingscursus als docent, drugskoerier of verpleegkundige een plekje op onze arbeidsmarkt kunnen veroveren.

  De Hottentotten komen er ook aan i.v.m. de klimaatsverandering en uit Turkije komen mensen die nog op handen en voeten lopen, dit in het kader van de diversiteit van onze bevolking.

  Zou die Merkel nog wel eens onbezorgd kunnen gaan slapen?
  Misschien, maar dan wel met een Pygmee als huisknecht.

  Like

 7. Duchesne // oktober 17, 2018 om 18:51 //

  Het verhaal over psychische gesteldheid is heel rekbaar. Het volgende artikel staat vandaag in de telegraaf, lees en wat valt er op….

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2694651/eis-16-jaar-tegen-zwakbegaafde-toon-n

  …je zou dit verhaal ook anders kunnen uitleggen, namelijk zelfverdediging (mogelijk na eerdere ervaringen wijzer geworden) van een “zwakbegaafde” autochtoon tegen een groep noord Afrikanen omdat hij in het nauw werd gedreven, incluis een niet dagelijkse beeldspraak “bekentenis” waar de journalistiek graag op doorbakt en braad….

  …en ineens is het een moordlusitge dader, een boef, en niet de kut afrikaan met zijn “vrienden” die iemand die alleen is gaan belagen. Feitelijk word het aanvallen in groepsverband tegen eenlingen hierdoor eennnormaal iets, waarbij verzet en verdediging onredelijk is.
  Een tegen een groep….niet kunnen vluchten….en dan 16 jaar met TBS…..ik ken hem niet, het kan de grootste hufter zijn die er is, maar leesik het artikel zie ik de leugen en de gutmensch propaganda eraf druipen….

  Ik ken dit uit ondervinding, ingesloten worden door een groep en meerdere keren had ik dolgraag een wapen gehad om mezelf te verdedigen. Een ambulance zou onnodig zijn, een “abschuss” een genot, mijn god wat haat ik na ruim 40 jaar geziek en gezeik van die strontzakken dat schijtvolk. Nooit een fractie van positieve bijdrage in dit land uit die soort gezien, nooit. Slachtoffers ken ik echter teveel. Kapotte mensen die te goed van karakter waren.

  Wat ik lees in dit krantenartikel is regelrechte discriminatie door de pers en het met een voorbeeldfunctie trachten de bevolking af te richten, immers verdedig je je tegen wilde dieren ben je ineens zwakbegaafd en moet je de voor altijd de cel in, als een dier.
  Echter de bevolkingsgroep die gemiddeld zwakbegaafd is kan in dit land vrijelijk moorden, roven en verkrachten. Hoezo gelijkheid voor de wet?

  Het feit dat iemand in beeldspraak uitlegd hoe hij zich voelde: als prooi in een kooi met dertig leeuwen die aanvielen, dat zou mijn beschrijving kunnen zijn als dit mij overkwam….hoewel leeuwen hyena’s zouden worden. Ben ik nu ook zwakbegaafd?

  Blijkbaar is iedereen die zich verzet tegen allachtonen verward, zwakbegaafd of psychisch gestoord, waardoor men kan opsluiten en plat medicamenteren….tot slechts een schim nog over de gang schuifelt.

  Ik ken de man Toon N? niet, maar in deze heeft hij mijn begrip, het had mijn verhaal kunnen zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s