Nieuw

Duitse kleuterschool adverteert dat ze weinig ‘migrantenkinderen’ hebben – deugmensen over de zeik

Verstandige ouders brengen hun kinderen niet naar scholen met moslims en negers. Beide groepen integreren niet, hebben een laag IQ en een taalachterstand, waardoor slecht onderwijs voor je kinderen gegarandeerd is. Bovendien staan beiden vijandig tegenover blanken en is de kans dus meer dan aanwezig dat je kind op school geterroriseerd zal worden.

De tweets hierboven zijn slechts twee voorbeelden, maar de rij voorbeelden is eindeloos. Deugdrammers die nu overstuur doen zijn hypocriet. Bekend is in Amsterdam dat linkse bakfietsouders hun uiterste best doen om hun kinderen op ‘witte’ scholen te krijgen (he Femke ?), en GroenLinks congressen en demonstraties zijn altijd ‘witter’ dan bijeenkomsten van de KKK.

Mohammedanen krijgen zelfs financiering om hun eigen apartheidsscholen op te zetten, of dacht iemand dat er ook niet-moslims naar islamitische scholen gaan ? Maar nu blanken een keer adverteren dat ze een eigen school hebben krijgen ze de wind van voren:

Russia Today:

Een kleuterschool in een rijke deelgemeente van Hamburg heeft zichzelf gepromoot door op te scheppen dat slechts een paar kinderen uit immigrantengezinnen gebruik maken van hun dagopvangdiensten. Lokale deugdrammers waren geschokt.

De Rabenhorst kleuterschool in Hamburg had zich tot het uiterste ingespannen om reclame te maken voor haar diensten. In een promotiebrochure belichten ze hun locatie – een mooie, rijke wijk van Hamburg, omgeven door hoge bomen en geplaveide straten.

De voordelen van de kleuterschool hielden daar echter niet op en de brochure bevatte ook deze voordelen: “Van de gezinnen met een migrantenachtergrond profiteren slechts weinigen van onze zorg“.

De advertentie kwam aan het licht nadat twee jonge ouders contact hadden opgenomen met de krant Hamburger Morgenpost om melding te maken van het bizarre verkooppunt dat ze in de folder waren tegengekomen.

De krant publiceerde een screenshot uit de brochure, waarin de zin – al dan niet toevallig – naast een foto van een blonde, blauwogige jongen met de naam Finn werd geplaatst. “Waarom noemden ze dat zelfs al? Blijkbaar wilden ze reclame maken voor het feit dat ze geen migrantenkinderen in hun groep hebben,” stelde een van de ouders voor“.

Want blond en blauwe ogen is van de duivel en moet uitgeroeid worden.

Lafaards:

Nadat het verhaal in sommige lokale kranten de krantenkoppen had gehaald, keerde de Rabenhorst terug op de controversiële verklaring en zei dat het de beruchte brochure had geredigeerd die potentiële klanten misleidde.

De gewijzigde versie zegt nu dat de kleuterschool staat voor inclusie en “staat open voor meisjes en jongens, klein en groot, sterk en zwak, sterk en zwak, ziek en gezond, dik en dun….. ongeacht of ze van Duitse afkomst zijn of uit gezinnen met een migratieachtergrond“.

Dit was echter niet het enige deel van de brochure dat kritiek kteeg in de Duitse media. Er werd ook opgeschept over de goede financiële positie van de klanten, met de woorden: “veel van onze ouders zijn zelfstandige, werkzaam als advocaat, arts, organisatieadviseur, makelaar, bedrijfseigenaar“.

Want in dat door Bolsjewisten overgenomen buurland is het natuurlijk ook heel fout als je meer dan een enkele losse euro bezit, of niet werkloos bent.

RT sprak met enkele gewone Duitsers om erachter te komen of de advertentie goed was ontvangen door de lokale bevolking. “Als moeder zou ik het niet accepteren,” zei een vrouw in Berlijn. “Je moet en kunt andere manieren gebruiken om mensen aan te trekken“.

Dat lijkt niet de video te zijn die RT bij het stuk heeft geplaatst, want dit is een video (die we trouwens al eens eerder geplaatst hebben) van een moeder die klaagt dat haar zoon in een klas met alleen maar ‘migranten’ zit:

Dit is een verkeerd ding om te doen, want als je elkaar niet kent, kun je niet samenwerken en samenleven,” stelde een lokale man.

Daarom is het ook een heel slecht idee om bij elkaar in één land te gaan wonen. Geen enkele autochtone bevolking heeft dat ooit overleefd, vraag minister Stef Blok maar.

Hoewel ouders voorstander zijn van een multiculturele samenleving, beginnen ze bij hun kinderen aandacht te besteden aan het percentage autochtonen in de scholen, enzovoort,” zei een andere vrouw.

Die ouders zijn helemaal geen voorstander van een multiculturele samenleving anders zouden ze hun kinderen niet naar blanke scholen brengen, dat ze dat wel zeggen is pure ‘lip-service’ omdat ze bang zijn, geïndoctrineerd en geïntimideerd als ze zijn, om maar niet voor racist versleten te worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Duitse kleuterschool adverteert dat ze weinig ‘migrantenkinderen’ hebben – deugmensen over de zeik

 1. antiislamnu // oktober 17, 2018 om 19:21 //

  De scholen zijn sowieso linkse broeihaarden die van mij havo in het Westland leraar geschiedenis vergelijkt wilders deze week nog met Hitler dringend werden de leerlingen verzocht nooit op wilders te stemmen.
  Wat een vieze honden om kinderen zo te manipuleren en te hersenspoelen ze weten dondersgoed dat dit niet door de beugel kan.

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 17, 2018 om 21:38 //

  Onderwijs is net als de media in handen van de globalisten.
  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met programmeren is het motto.

  Like

 3. Wat zullen de Gutmenschen binnenkort raar op hun neus kijken als de moslims straks tegen hun (en helaas ook tegen ons) gaan zeggen wat ze moeten DOEN en LATEN……..

  Like

 4. ‘In this mini-documentary about public school funding, I discuss the history of compulsory schooling, the corporations who have channeled billions of dollars into the public school system under the guise of philanthropy, and how that philanthropy has influenced legislation that’s resulted in a government monopoly over schooling.’

  FOLLOW THE MONEY: Public School | a reallygraceful documentary

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s